72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Már bezártam :D
Ha egy órán át követed a releated linkeket, te is ráakadhatsz
-
lol... ilyet írok hogy ragd xD ez kész :D ennyire fáradt lennék? XD -
de ragd be xD kell az is :DDD az előző az ilyen Mahou Shoujo ömlesztvény XD -
Hááááááát...
Meg azóta találtam olyat, ami inkább összhangban van az animékkel, de azértserakombe
-
oh ennek jobb a minősége x) thx -
Úgy nézem, itt a passzoló animével összevágták:
-
Csocso volt szíves elírni a Hare hare yukai-t Haru haru yukai-ra, ezért volt macerás megtalálni :D -
Megvan!
:DDD már csak arra kéne rájönnöm mivel csinálják -.- -
Ilyesmivolt az is amit keresek. csak sokkal nagyobb :D meg az ilyet mivel csinálják? XD -
Help plz :D vagy itt vagy a Japán topicba linkelt valaki 2 videót youtuberól. Ha jól emléxem japán címük volt. Valamelyik Mario szerepelt rajta, és ahogy ment végig a pályán, a hangok egy zenévé álltak össze. Egy nagy mix volt az egész, asszem mind anime opening de nem biztos. A másik videón ennek az eredeti változata volt. A háttérben mutatták a karaktereket akik épp énekelnek.
többet nem tudok elmondani róla :S ha valakinek beugrik plz dobjon meg egy linkkel ^^ -
szerintem HEllsing, bár a GITS sorozatot még nem láttam.....
-
Cat 02 #21714 2 éve láttam az első filmet :D -
GITS SAC nagyon jo.. kedvencem a masodik resz az elso szeriabol ( a tankos) van sok olyan resz ami kisse nehezen ertheto... a laughing man reszekekre gondolok de amugy nagyon jo!!!aki szereti a GITS filmet annak kotelezo a SAC -
Rundstedt17 #21712 nem láttam mindkettőt de a hellsinget nem ajánlom.mert ha jobban belegondolok elég uncsi volt összeségében és néhol értelmetlen.a magához képest mindenképp -
Cat 02 #21711 Inkább nézek valami mást :D
Aki látta mind2-t
Ghost in the Shell - Stand alone complex v Hellsing ? -
Aki még nem látta a Mai Otome-t, és meg akarja nézni, az szerintem hagyja ki a következő videót!
Nina gyenge pontja -
igen. végülis :D
(többnyire) amatőrök által készített mangák. az ilyen EgyNév×MásNév jelölésűek meg khm... H-18+ :D persze majdnem biztos hogy van lájtosabb is ^^ -
Cat 02 #21708 Ezek amolyan fan-fiction ök ? -
keress Ed×Winry doujinshikat :P -
Cat 02 #21706 Nah, nem OVA, hanem Premium Collection. Csak mikor régebben megnéztem ez kimaradt és jónak tűnnek, meg hátha van benne valami vidám, mert a filmnek eléggé szomorú vége lett Winry szempontjából. -
Milyen OVA-kat? Csak 1-2 special van FMA-hoz, de egyik sem létszükséglet -
Cat 02 #21704 Rohadt FMA, a film sehol sincs fent, anélkül meg nem akarom megnézni a frissen beszerzett OVA-kat, szal most elkezdtem előröl nézni és meglepő h mennyire jó anime a mostanában látottakhoz képest (pl DearS). -
lol
-
ÉS VÉGRE!!!
Fény derült a What's Up People IGAZI szövegére!
Az egyik
A másik
A Zetsubou Billy sem kerülhette el a végzetét :D
ittvan-e
Valakik nagyon unatkoznak :D -
LULU-C.A.T.
Gundam Seed
RahXephon
Wolf's Rain
JIN-ROH Wolves Brigade -
gregtom6 #21700 Bizony,én is ezzel az állásponttal értek egyet. Eddigi legjobb anime sztem:) Viszont az Aoi Anime elég rossznak állította be ismertetőjében.Az AA-ban nehezen érthető sztorit írtak, az Aoiban túl egyszerűt:) Sztem ez így jó ahogy van. Simán megnézem.
és #21698 -as hszemre válaszoljon aki tud:) -
Persze. Ha az ember nem fog fel semmit a cselekményből unatkozik. Holott minden rohadt vágásnak és történeti elemnek értelme volt a sorozatban végig... -
gregtom6 #21698 Tudna vki olyan animét mondani,aminek sötét komor hangulat a van és scifi??? -
Cat 02 #21697 Elkezdtem nézni 48. túl FMA-t de annyira jó, h gyors letöltöm az egészet, rohadt jó anime még mindig o.O -
Rundstedt17 #21696 úgy értem nagyon unatkoztam a nézése közbe.a cselekmény ritka érdektelen uncsi volt -
Rundstedt17 #21695 a naruto és a dragonball szerintem is rosszabb mint a slayers.a slayers okés volt de nem lett a kedvencem míg az említett kettőt rüheltem.de igaz ahogy mondtad ízlések és pofonok. -
Rundstedt17 #21694 eltaláltad,egyáltalán nem tetszett
.
-
Rundstedt17 #21693 nem lennénk rambó de képes lennék lőni órás gondolkozás nélkül is. -
Cat 02 #21692 Nem is tudtam h FMA van teljesen magyarul, még a film is o.O -
gregtom6 #21691 hát neked lehet h önkínzás nézni, én azért értettem a lényegét,nem annyira borzasztó. De mondjuk én amúgy is imádom az ilyen világú animéket meg történeteket. -
nem tudjátok mi a jó :\ Slayers FTW ^^
mondjuk ízlések és pofonok. Én Narutot meg DB-t nem bírom. -
te biztos rambó lennél miután elcsap egy vonat, majd egy házban egy gömb mellett sok fura alak közt ébredsz fel és utána kiküldenek a város közepében hülyén kinéző büdös idegenekkel szemben ^^
tedd hozzá hogy a sok fura alak meg szépen lassan széttrancsírozódik mert kicsit bátrabbak voltak nálad :c -
gondolom Evangelion sem tetszett ^^ -
Rundstedt17 #21687 Higurashi no Naku Koro ni-t végignéztem.teljesen elnyerte a tetszésemet.nem gondoltam volna hogy ezt mondom de jobb mint a death note.abszolút kedvencem lett. -
Rundstedt17 #21686 jó ötlet:D