72812
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #22007 Úgyis lesz folytatás :D [apro]vagy mi... -
Miért derült volna ki? O.o mások... ennyi... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az ucso részben amikor kyon és suzumiya elalszik, és a szürkületti dimenzioba ébrednek, az esper át tudot jönni de csak energia alakban, yuki viszont csak számitogépen keresztül komunikálni kyonal, ebböl a 13 részböl kiderült hogy yuki 1000x erösebb az espernél, akkár miért nem jött át? -
Nuki #22004 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem az volt, hogy feláldozta magát? -
egy valamit nem értek :) suzumiyaval kapcsolatban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az esper betudod menni az új világba de yuki nem, miért nem tudod bemenni? -
Shuffle! végignézve^^ nagyon király:) kössz a tippet...
mééég Yanderét méééég^^ -
Úúúgy, spoilerezd el :\ amúgy meg:
remélem nem túl nagy :S -
persze ez nem idörendi sorendre értendö
-
mégpedig? :) -
na uj anime került a completed listámba :D -
Shounen Onmyouji végignézve. jóval több részt megérdemelt volna, mint 26, vsz. -
igen, pont az van benne, nem is ajánlom ,hogy megnézd -
dante mar csak ilyen.. pont ezert nem erdekel az anime. gondolom hogy kb ugyan az van benne mint a jatekban.. dante a jani es mindenkit kicsinal a pislantasaval -
Cat 02 #21992 Hja, de ennek is van egy fílingje, h mp alatt előkapja a kardját, sebezhetetlen, etc. -
Nekem épp ellenkezőleg.Egy írtó gyenge sorozat.Grafika, zene nem rossz, de édeskevés, a blőd akciórészeket lecserélhették volna húzósabb harcokra. Dante túl táp, egy démon egy lövés-ütés. -
Cat 02 #21990 Jah, nem rossz. -
Valaki látta a Devil May Cry animét? 12 részes.Nekem nagyon bejött, csak ajánlom :D -
Cat 02 #21988 Beszt sorozat xD -
fú, van itt minden, ami anime! :O
Digimon részek
1. rész
2. rész -
AranyKéz #21986 Helló! Nézd meg: Minden, ami Kickban! -
gyaa nemá XD -
gportal powaaa 
-
eva9413 #21983 Helló! Nézzétek meg: [moderálva] -
Minami-ke
hat ez nem volt nagy durranas. 13 reszes. neha jo soxor meg unalmas.
sok fasza anime van ezt csak akkor nezzetek ha mast nem lehet. -
Cat 02 #21981 Ez picit off, de a VLC hova rakja a Pillanatképeket. (v hol lehet beállítani h videót lehessen printscreenelni?) -
Cat 02 #21980 "Live Action:
Amint az a nevében is benne van, ez egy élőszereplős OVA. Egy hatalmas páncél Alphonse sétál a városban és keresi Edet. " -
nem, mert az jó ez meg szar ^^
de amúgy jah. ill méksem mert nagyon alacsony költségvetésű és rövid :K végig áll középen a tájon egy 3D-s CGIs páncél (nem is vágom ettől miért liveaction :\) aki aztán besétál valami stúdióba... áh :D youtuben láttam csak ^^ nem emléxem :D gagyi, ennyi
ellenben a ChibiPartyval ^^ az a lekjobb :D
nomeg a State Alchemysts vs Homonculi :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ed megtámadja Royt, kiderül hogy Envy (asszem az az alakváltó) az.
Al: -Bátyó, honnan tudtad hogy Ő valójában nem Roy hanem egy Homonculus?
Ed: -Mi? Nem Roy volt az? A fenébe...
vagy valami hasonló ^^
-
LiveAction??? az oylan akar lenni, mint a Death Notenál a "rendes" filmek? -
Cat 02 #21977 Jah, töltöttem is, csak nem jött össze :D
OVA-król beszélek (csak nem ugrott be a neve) -
te miről beszélsz? :\ mert ő a kisfilmekről, az ovákról :\ Kids, Homonculi+State Alchimysts, LiveAction, ChibiParty...
Chibi meg a homonculusos a jók ^^
szal nem jött össze mágus :\ -
te meg miröl beszélsz?
A Shamballa hódítóját leadtál az animaxon -.- -
Cat 02 #21974 Ilyet nem tudni 
Animax leadhatná a kisfilmeket is, azok se gyengék, főleg a Homonculusos :D -
shamballa hóditoi
-
Nuki #21972 Ja bocs igazad van: én a FMA filmre gondoltam, valami Shamballa izéje. -
Cat 02 #21971 Én úgy tudtam h Japánban már megy/ment :D -
"első évad"
tudtommal nincs és valszeg nem is lesz második :D szal bár a vége olyan volt amilyen "első évadnak" hívni problémás ^^ -
Cat 02 #21969 Magyar szinkronos ? :S -
Cat 02 #21968 FoxKidsen lement a teljes első évad. -
melyik anime is kapható? mert kettöt irt :P
-
Nuki #21966 Kapható mert AnimeConon reklámozták szépszerivel. Elkapkodták a rajongók, azt tudom mondani, úgyhogy várni kell ;)