72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    dehogynem :D de én az ilyeneket egybeveszem a sorozattal, kivéve ha nagyon különáll tőle...
  • davidka003
    Nézem én is. Szerintem az összes rész "iszonyatosan brutáldúrva". :D
    Nagyon jó ez az anime. Még a Death Note-nál is jobb.
    Tudtok még hasonló animét, mint a Death Note/Code Geass?
  • RelakS
    ?
    TSR+OVA, utóbbi két példányban fent van nekem egy DVD+-on, semmi DL, D9, stb
  • Cat 02 #22166
    OVA-t nem láttad egyszer se ? :P

Én mindet végignéztem egyszer és sehogy se akart normálisan ráférni egy dl dvd-re, szal meg kellett tőle válnom.
  • armageddon666
    "Ismerd fel a képről animét" topicból gondoltam jöjjünk át ide, ne offoljuk szét XD

"Most h mondod kb én se emlkészem semmire :S Kivéve a Fumoffu kommandóra :DD - Cat 02"
    én azért emléxem elég sok részletre ^^ mondjuk már 2szer megnéztem a sima sorozatot meg a fummoffut is... Lehet majd megint megnézem XD de akkor együtt nézem vele a TSR-t is... így 3-3-2 lesz a megnézések száma ... aztán lehet hogy folytatják XD hallottam valami ilyesmit... meg nagyon durva spoilert is o.O
  • Bulykin
    oksa^^
  • Cat 02 #22163
    Oksi, én csak az anime-t láttam
  • biomage
    kicsit várnod kell mig FF7 feljönn talán tölle megtudom a kereset anime cimét :)
  • armageddon666
    aha...
    és mi a neve annak a csávónak aki kimenti őket a démonvilágból? XD anime végén, ott nem mutatják. valami Skullgod vagy Godskull vagy nemtom :D de őt nagyon emlegették 1-2 fórumon O.o csak rég volt már...

animét meg megkéne megint néznem és utána elkezdeni mangát :S
  • Bucser
    Nem. Az első részben nem teljes a testpáncél rajta csak a válláig ér.

Mostmár viszont fullbody armorban tolja.
  • armageddon666
    de az anime első részében ilyenben mászkál asszem. csak sisak nélkül.
  • armageddon666
    én nézem csak le vagyok maradva :c
    a Kallen vs Suzaku fight (verekedős gifek? :D látta már valaki XD) előtti rész volt az uccsó amit láttam. már nem is emléxem mi volt benne :S
  • Bucser
    Csak Te mivel ezt Gatts a mangában kapta.
  • Cat 02 #22156
    Erre csak én nem emlékszem ?
    (erről az Aranyváros ostroma ugrott be, abba volt 1 arc, mintha ő lett volna ilyesmi páncélban (Káosz könyv :D))
  • Bucser
    Nem tudom ki nézi még rajtam kívül Code Geass R2-t de ez a 18-as rész iszonyatosan brutáldúrva volt...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kb csak 3-4 főbb szereplőt írtak ki a sorozatból 1 rész alatt...

Dúrva na...
  • Bulykin
    ezt senki nem ismeri fel? csak a címe kéne
  • biomage
    akivel ma és tegnap nem beszéltem msnen, az irjon privátot
  • Lunki88
    Tudom nem épp idevág de valaki megcsinálta az Oblivion nevű játékhoz Griffith meg Gutts páncélját a Berserkből. Szerintem nagyon komoly.
    berserker armor
  • armageddon666
    Akinek tetszett a Death Note sztem emlékfrissítésként megnézheti... és a Zetsubou Billy az üldözés alatt nagyon odavág :D és azt nem találtam meg tecsőn :S
  • Seth
    Neveld má meg
  • CSOCSO
    nah felesegem megnezett par animet:D mino meglepetesemre,, mivel japanban elt par evet es nem komazta ezeket a "japan hulyesegeket" az o szavaval elve..
    mondjuk igy se a sok "okorseget" nezi hanem a ghibli filmeket... chihiro, mononoke stb stb
  • Bulykin
    nem ismertek véletlenül egy olyan animét, amiben a kiscsaj tokióba megy, hogy mágiát tanuljon és a mágiatanár egy férfi, de azt hitte hogy nő a neve alapján, aztán van még benne egy szőke külföldi csaj is aki szintén varázsol és gyűrűjük van, a tagoknak, a mágia akadémiának vagyminek a diákjainak...

nem nekem kell, az egyik ismerősömnek, de előre is köszi^^
  • Prof William
    Az első saját manga fordításom felkerült a blogomba! Jó olvasást.

Prof. William blogja
  • Seth
    Lovely Complex. Nagyon aranyos sorozat volt, 2 nap alatt lement,nagyon drukkoltam a főszereplőknek, a mellékszereplők pedig egytől egyig szimpik,még az is akiről az elején negatív véleménnyel voltam. Nagyon jól összeszokott csapat voltak. :) 10-ből kap tőlem egy 7-est
  • biomage
    aki nem látt fent msnen, az szóljón pmben :S valami baj történt nállam és sokan nem látnak :S
  • csocso14
    Ezt is leszögezték, hogy ők a rendes vágatlan verziót adják le, bár kitudja, sok ígéretet hallottam én már életemben :D
  • Seth
    Bár engem nem izgat a Naruto, de lehet izgulni, hogy nehogy a Jetix-es verziót adják ^^
  • Nuki
    Tényleg? Akkor pont nem voltam ott
  • csocso14
    Biztos, hogy lesz már sakauracon-on közölték.
  • Nuki
    Nem tudom hol olvastátok vagy milyen forrásokból hallottátok (én konkrétan a naruto-kun.hu-n hallottam róla), hogy az animaxon is adják majd a Naruto-t, de ma ahogy kijött az 'animaxos' AMV lista Animéinek listája, azon ott van a Naruto is, úgyhogy biztos hogy lesz :P
  • Seth
    Temetős jelenet. Ez minden ami érdekes lehet. AZ elején Ryukot mutatják a halálistenek világában,egy másik halálistennek meséli el tulajdonképpen az élményeit Light-tal. Szóval ez így max asszem 10 perc lehet, a többi összevágott
  • Szabi84
    értem ,köszi
  • Seth
    AZ a 2 órás special csak egy összefoglaló rész,nem érdemes megnézni, van benne kb 5 perc új jelenet,az se ér semmit
  • Szabi84
    Aham, mert a sorozatot végignéztem, és a mozit is szeretném! Melyikel kezdjem? Anime majd a 3 mozi?
  • Bulykin
    va negy 2órás anime special, és van 3 Live action, azaz japán élőszereplős mozifilm
  • Szabi84
    Death Note movie csak 1 van?
  • Bulykin
    akkor majd a Kimi ga Nozomu Eien után meglesem, köcce^^
    most egy ideig elleszek
  • RelakS
    Mert az első rész második felében jelenik meg Kasuga Ayumu, alias Osaka-san

Hidd el, később beindul, és ha bírod ezt a fajta hülyeséget, akkor lesz ott székről leborulás :D
  • Bulykin

ennyire vicces lenne? csak mert az 1.rész feléből nem derült ki
  • RelakS
    Nos, attól függ.
    Ha nincs semmi betegsége a rekeszizmodnak, és nem gond, hogy a szülők/rokonok 5 percenként törik rád az ajtót, hogy mit röhögsz már megint, és ha nem szoktál fulladni, akkor jó.