72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hölgyeim, és nyulaim, kezdjek el törölgetni?!? -
láttom ma nagy nyan nyan nap van, most márcsak az én kérésem maradt hátra :D -
áá, ez nagyon jó :D -
torrent link
kb 3 perc guglizás volt -
nemaa #22363 Tudna-e nekem valaki segíteni abban, hogy a Higurashi no Naku Koro ni teljes első évadjának olyan verziójához juthassak, amiben nincsen beleégetett felirat? -
feltöltöttem nektek mp3ban az OST-s verziókat :)
függjetek -
ha már enyire kedvelitek ezt a nyan nyan táncot, valaki megszámolhatná hányszor ismétlödik meg az egész jelenet :D -
AranyKéz #22360 Normális minőségben -
nah ez valoban olyan hogy nem tudom abbahagyni.
Nyan nyan, nyan nyan, niihao nyan.
Gorgeous, Delicious, deculture! -
:S video :),
nem láthatóm a jutub video úgy hogy belinkelem :) -
na végre vége :D
ha már te belinkeltél egy jó zenét, nem maradok ki a jó buliból :D ne csak te rakj be jót
Seth ezt is halgasd végig :D -
ÁÁÁ segítség, nem tudom abbahagyni !!!!!!! XD -
Prof William #22355 Abban a világban van egymásik faj is. Azért.. Ők ilyen nagyok...
A Macross Frontierből van ez a dal.
Aranyos dal. :) -
10 perces verzsön
-
Angyalos oldalról szedd le magad 
[/me most geci] -
töltsd fel lécike :] -
Hehe, lekaptam mp3-ban ^^ lehet, hogy új csengőhang? :D
És a következő szám pont a Nyan-nyan nyan-nyan niihao nyan :D (idegesítő verzsön) -
Egyébként miért van két méretben az ember a képsoron? -
[Láv] -
Mi a bajod vele? Azon kívül, hogy a csajnak nincs sok hangja? :] -
Belemászik az agyadba és nem tudod kiverni belőle! -
Magyar sajnos nincs, Angol fordítás van rumbel féle (21-résztől), előzőek nekem Shinsen-sub félék(de ők dobták asszem a gintamát), ugyhogy most csak rumbel féle van, igaz kicsit lemaradva (75 nél tartanak a fordításba, a sorozat meg 120nál), de örülök neki hogy egyálltalán van valaki aki fordítja -
ahha, csak az a kár hogy nem fordítja senkiXD amúgy nézném^^ -
A kép messze áll a valóságtól :D nagyon nagyon messze. Inkább ökörködés az egész(egykét rész kivételével). Érdemes egy próbát tenni vele, de ne egy komoly szamurájos shounent várj, inkább a "top" shounenek paródiáját
. Én személy szerint szeretem a gintamát, pláne ha hozza azt a színvonalat mint most a leguccsó résznél (szemöldök-zombie
)
-
meg nem kép alapján se -
akkor a 2.kép az a Gintama-ból van? nem is lehet akkor az olyan rossz(így kép alapján...) nem? -
Ötletem sincs ki lehetett aki elkövette, talán animeaddictsról van a kép, oda meg mindenki tölt fel mindenhol talált képeket -
nálam az olyan hanagyonnincsmásakkorjó animének bizonyúlt, szal majd ha nagyon nem lesz semmi akkor előveszemXD -
Hayatet dobtad?! bűn! folytasd! :D lesz 2. évad XD asszem az is 52 rész :D -
nem a név kéne hanem Artist :S -
Tess, itt vannak a képek
Death Note Misa
Gintama -
alsót nekem adod! :D -
AranyKéz #22335 ^_^
Lehet hogy egy lavinát indítottam el =)
-
Black Cat számomra felejtős, 3rész után abbagytam... aztán elkezdtem a Hayate no Gotoku-t, de azt is eldobtam 5rész után, sztem nem is vicces(annyira)...jött a PeaceMaker^^
Peace Maker Kurogane
10/9
3nap alatt végignyomtam, sztem nagyon fasza, igaz voltak elég uncsi részek a közepén, de a mindig visszatérő poénok(Tatsu aggódása az öccse íránt az vmi haláliXD) és a durva, véres jelenetek kárpótoltak mindent
tessék nézni^^
Következő áldolat: Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu és a Mobile Suit Gundam SEED, ez utóbbi az érdekesebb:)
-
Misa-chan-t ki rajzolta?! sauce!!! meg izé
2. kép meg ... azon mi van? -
A #22306 és #22313 hsz-ek mintáján:
Két hiba van velük:
A kisebbik hogy nem fotópapír
A nagyobbik hogy a keretbe eredetileg az osztálytablónk van, úgyhogy fényképezés után visszakerült eredeti állapotába -
AranyKéz #22331 "tangas lanyok tepazott melltartoban verekednek"
Abban mi nem tetszik ? :D
-
tegnap este elkezdtem a Lain-t. :|
nem egy könnyen emészthető fajta az biztos... -
chrono crusade is faja szerintem...
Ninomiya-kunos szutyok...szutyok volt :\ de végigszenvedtem...
Girls Bravo meg hardcore ecchi de az jó :D -
jah :D mindegyik jó