72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
most hogy mondod tényleg a popotan lehet, az AAról lett letöltve a kép, de nem láttom a galériában, biztos törölték -
a 2. asszem popotan -
na lene egy kérdésem :)
a két ? megjelölt kép melyik animéböl van? galéria -
baszki elolvastam a spoilert de a részt még nem néztem megXD ekkora spoilerre nem számítottam:D:D nah mind1^^ -
Cat 02 #22403 Hát ott még nem tartok. Most volt a macskás rész, mikor elrabolta a tökfedőjét :D -
Láttam, de akkor is marad az álláspontom -
21. részt láttad már? Nagyon durva volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zero kinyírta az apját, anyját és átvette a hatalmat. Suzaku lett az első lovagja.
Érdemes végignézni az évadot, mert annyira jó.
-
Az első évad jó is, de a 2. évadra, főleg ahol most tartanak, számomra elveszett a varázsa. Olyan irányba mentek ami egyeltalán nem tetszik. -
Cat 02 #22399 Ez a Code Geass, nem gyenge. 5. résznél vok, de eddig mindig 1ből ugrottam a következőre o.O -
Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu
10/9
nah ezt kerestem én:) egy tökéletes anime amin annyit lehet röhögni hogy az hihetetnelXD nálam top10es lett, van 2és3.évad is, de azok csak OVA-k, azt is meglessük:)
kiemelném Guu karakterét, aki szerintem nagyon jól meg lett csinálva^^ -
Igen, igen, 82.-ik résznél tart a manga, olvasom is, de még nehézkes az angol tudásommal :S
Berserket, már láttam még régebben, az is nagyon jó volt ^_^
Bucser: Köszi, meglesem őket:) -
Berserket megkéne megint néznem most hogy így szóba került :D meg FMPt is xD (harmadszor lenne) jameg NGE-t... azt nem... csak a moviet végre :S de még mindig nem találtam normális subot hozzá :( -
Berserk, Code Geass, Eureka 7, Rahxephon, Mai Hime. (mai otome nagyon béna lett) -
berserk, ami még hasonló
de egyébként azért tűnik összecsapottnak a claymore vége, mert nincs is befejezve
a manga még most is megy tudtommal és annak csak egy kis részét dolgozza fel az anime és még el is tér tőle a 20. rész után azt hiszem -
Nuki #22393 Hát én voltam az első, aki a pecsában animekon jegyet vettem, mert a kigyúrt ürge üres táblázatos papírt vett elő és kezdte el huzogatni a strigulákat... :D -
Berserk -
nane mond -.- beszéltem egy pestivel két napja volt a pecsába és azt mondták még nem szállitotak jegyet, majd csak jövöhéten jönn...... -
Nuki #22390 Pesti vagyok, odamentünk barátnőmmel a pecsához és adtak
-
Nuki #22389 Valaki válaszoljon neki, aki látta a Claymore-t és a Naruto&Bleach-en kívül tud mást ajánlani... -
miért kell egyből rosszra gondolni? :\ lehet hogy azért nem osztottak szét sok fele mert mindig elkel a 2napos... így talán kevesebben vesznek majd olyat és többen eljönnek... (remélem több cosplayer és kevesebb néző lesz most xD meg hogy a karaokenál kuss lesz végre, max közönség is beszáll de kurva idegesítő hogy mindenki pofázik...)
amúgy meg ha mégis csak több ZS-t akarnak... van egy olyan érzésem hogy még így is örülnek ha 0-ra kihozzák a cont a végére -.- nem 2 fillér kibérelni sztem a PeCsát meg a vetítések meg etc...
-
a napos jegy 1500FT és a pecsába lesz :) BPn -
mennyi amúgy a jegy? és hol lesz a con? még sose voltam^^ -
hát ez van, én is megvettem a két napra a jegyet, de nagyon nem tetszik ez az átlátszó csell :S igy akarnak több pénz szerezni -
Az volt közelebb, ennyi, nem gondoltam volna, hogy egyáltalán nem kapnak két napos jegyet, gondolni se mertem rá :D -
Sziasztok!
Nem igazán járok a fórumra, csak olvasgatni szoktam, de most szeretnék kérni 1 kis segítséget:)
Most néztem végig a Claymoret, végét kicsit elrontották, de am jó lett.
Na persze mivel, csak 26 részes, ezért, hamar be is lett fejezve..
Lényeg, h vki tudna mondani pár efféle shounent?
Tudom, tudom, olvassam AAt, de sajnálatos módon ott az ismertető alapján a Claymore se tetszett, mégis nagyon megfogott!
Jah és még 1 kérdés: Claymore mangát 1 fan csapat se fordítja, v csak én nem találtam 1et se? :S
Előre is köszi:) -
miért oda mentél, és nem a HFbe? -
Sárkánytűzben voltam. -
osztálytársam vett 3 2 naposat ^^ (épp arra járt és 3an megyünk osztályból mindenképp XD) -
hová is mentél? -
Az ám, tegnap bementem és közölték nem is kaptak, na mondom frankó + 500 ft alapból ha két 1 naposat veszel, a lehúzáson kívül nem sok értelmét látom, jó mondjuk 500 ft-ba nem halok bele, de azért még is csak :D -
ez aztán lámaság :S, nem lehet venni két napos jegyet boltban az animaconra
-
most visszaolvastam és már látom xD azokon a hszeken átsiklottam ^^ -
"Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek!" -
mit kéne törölgetni? O.o -
lol eddig csak egy techno mixet láttam (meg a 10 perces loopoltat hallgattam 1 órán át mikor először volt linkelve aztán még naponta 1szer, no igen :D, ez a remix üt nagyon O.o) -
Hogy vágnálak tarkón egy nagy büdös ponttyal!!44 -
nem unatkozik, épp ecsetet válogat :D -
bocs nem olvastam fenti szabályt -
ha nagyon unatkozol -
nemaa #22368 Köszönöm szépen! Nem a megfelelő kulcsszavakat használtam a keresgéléshez :)