72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
én olyannyira utálom, hogy törlöm is egyből =) -
Mirk #23098
-
Lelouch vi Barack Obama
-
Mirk #23096 Nekem egyébként százszor jobban tetszik a japán nyelv az angolnál.
Utálom is ha egyszer véletlenül angol szinkronos animét fogok ki. -
Nuki #23095 Érezd magad japánnak
-
blics nekem is nagyon tetszett.. abbahagytam a 100 resznel kb 2 eve.. majd ujrakezdem egyszer :D -
:DD -
Én elkezdtem nézni a Bleachet, és hétvégén volt, hogy este 9-től reggel 8-ig néztem, és így tovább. Egyszerűen roahdtul tetszik, és csak japán hangok üvöltenek a fejemben, nagyon durva. :D -
nem... nyáron 1 nap 1 anime szinten voltam :)
TTGLnek meg eleje kaki, aztán epicmegajó, de nagyon overrated amúgy :\ -
nem, de hogy elborult vagy az tuti :D
aludtál? :D -
kicsit beőrültem reggel amikor vége lett a lovely complexnek és gyors :D végignéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann-t :D elég durván jó volt sztem :D
függőségnek számít ilyen tempóban nézni az animeket ?:D -
most en is ezt a filmet lesem. az elso ket resz egesz jo volt -
lovely complex elég jó volt :D -
Mondjuk arra kiváncsi lennék a csaj mitől kattant be, de ezzel bevárom míg végig megy és olvasok róla vmi bíztatót -
Prof William #23085 És attól kezdve állandóan ott vannak... Nincs kedvem ezt a school lifes démonölősdit nézni...
Pedig az első 2 rész feladta leckét. Mindenki agyalt ezerrel hogy hú vajon ezt hogy fojtatják? Eztán kiderült hogy sehogy... :( -
Ó tényleg, hát ez van XD -
csak közben 230 rész hiányzik :D -
312-ig ITT -
Balin #23081 sziasztok!!
nemrég kezdtem el nézni a one piece-t... eszméletlen jóó!!:)
és azlenne a kérdésem hogy az összes részhez nemkészült felirat?:/ -
Rundstedt17 #23080 Na ja flashbackre én sem voltam kiváncsi:D -
Első két rész érdekes volt a végkifejletükkel,de 3. résznél már elment tőle a kedvem,mert visszamentek a múltba -
Rundstedt17 #23078 Jah és a gai re zero vagy mi egy förmedmény nem szenvedtek gagyi :D -
Rundstedt17 #23077 Akkor úgy mondanám a történet zagyva és kiszámítható és az érzésem mintha már jó párxor láttam volna hasonlót.ettől függetlenül jó jelenetek is voltak:d -
Na ezt viszont semmiképp sem mondanám rá XD -
Rundstedt17 #23075 Elmegy de összeségében gyerekes :D -
kurvajó (Y)
bár tényleg túl sok a sex :D
zagyvának nem mondanám ^^ -
Mirk #23073 jól hangzik -
Nem rossz, csak kicsit zagyva, túlerőltetett erotikával fűszerezve -
na én ezt most szépen megnézem.... 
Mnemosyne -
Nuki #23070 Ehhez még túl fiatal a csatorna :P -
Arra, amit a TV Tokyo csinál
1 órával a műsor után megnézheted a neten is nagy felbontásban, ha előfizető vagy. Ha nem, akkor egy hetet vársz, és ugyanúgy meg tudod nézni, de reklámot is kapsz -
asszem TV Tokyo most ezt csinálja :D -
Nuki #23067 "Az Animax is kitehetné a műsort netre, reklámmal, nem?" ezzel most mire gondolsz? -
Kicsit lehet hogy off, meg reklám:
Ajtósi Dürer soron a Szent István Gimnázium mellett (75ös trolimegálló előtt) nyílt egy japán étterem (egyébként ha jól értettem kínaiak vezetik...) ma kajáltam ott pár osztálytársammal, finom volt, meg... hát jó volt :D (Wasabi azért jobb volt ^^ csak az messze van) 3500Ft-ért 3 órát lehet kajálni (All-you-can-eat Running sushi), innivalók viszont drágák (2deci ásványvíz 280Ft O.o)
Na ezt igazából csak azért írom mert én neten infót nem találtam róla, és elég közel van a PeCsához, szal Animeconokon (conok után) szerintem jó kajálási lehetőség, még ha kicsit drága is :D (McDonaldsnál drágább xD) szal csak megemlítettem ^^ -
bandi11 #23065 Köszönöm a segítséget, de sajna az általad ajánlott oldalakon nem találtam Miyazaki szereplős polókat. -
kicsit bunko vagy :P -
Hála istennek a FiberNet-nél egyelőre nincs ilyen gond :D
Az Animax is kitehetné a műsort netre, reklámmal, nem? Legfeljebb benne lenne, hogy "Kono bangumi wa goran no suponsaa no teikyou de ookuri shimasu" :D -
jééé tényleg? XD dekár :D nemmintha néztem volna :C -
francba ezt nem hiszem el, a UPC nem fogja vetiteni az animaxot :S
elöször beraktam a VH1 helyére a CC most meg ez :S, ha igy folytatják átmegyek másikhoz -
jaja már vannak képek is az új eva pilótáról asszem :D meg azt lehetett tudni hogy más lesz mint a sorozat.
remélem nem happy end lesz -.-