72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=p5xsBvw4IbU]szép kis ébresztés :] O_O 12+ minimum ... inkább 16+ XD[/URL]

Nekem sem lenne sok kedvem felkelni :D
  • Seth
    csekkolom ^^
  • armageddon666
    nézős lesz :D remélem Kanokonnál jobb...
    am hentaiokban is ritka hogy vérszerinti incest van... legalábbis én nem nagyon találtam XD így meg hogy nem vérszerinti már nem is incest sztem <_<
  • Prof William
    Hát nem állsz messze tőlle... Csak itt bedobták azt a mentőövet hogy nem két sis nem vér szerinti tesó. :)

Sima anime néhány erősen már már hentaiba hajló erotikus jelenettel.

Most jött ki ha rákeresem a http://www.tokyotosho.com/ n találsz belőle feliratos verziót...
  • Seth
    Most olvasom ,hogy lesz vmikor tavasszal Chrono Crusade animax-on, végre vmi ami még érdekel is ^^ Már régóta tervezem a megtekintését,de vhogy mindíg elmaradt
  • Seth
    Ezmiez? Címből kapásból vmi incest hentait képzelek el XD
  • Prof William
    KissxSis eslő rész...

Hát az elején az a "Jó reggelt puszi." egy jobb hentaiba is elmehetett volna. :)
    Érdekes volt. :)
  • RelakS
    Igen, az sem semmi, hogy Mayu miért is szökött el otthonról, de a mangában vannak elvetemültebb dolgok is :]

Amúgy Elfen Lied topik, még a kereső is egyetlen találatot ad rá
  • armageddon666
    Nekem egyik kedvencem... és kellett bele a gore meg nudity, mint naturális kifejezési eszközök... a lolirape rész meg... hát az sokk volt... de ki nem venném belőle.
  • SMGBAS
    ha már ennyire belejöttünk akkor kinek mennyire nyerte el a tetszését? Nekem nagyjából tetszik, de azért nem abba az überfa*za kategóriába tenném. Amikor kiderült h miért is hajléktalan a kiscsaj (akinek a neve akkor se jutna most az eszembe ha halálra kínoznának)az már sok volt. Szerintem biztos volt az alkotókban egy olyan perverzió h ha adják a jappó TV-k akkor tuti h nagy legyen a viszhangja... Ha az kimaradt volna belőle akkor talán jobban tetszene, de azért így is elfogadható darab.
  • RelakS
    Megvan!

11. rész, 10:36

Két zsaru Nanát keresi, majd váltás az intézetre. A váltás idejére tenném az ovát
  • SMGBAS
    igen légyszíves képkocka számra pontosan kérném ha lehet. kb reggel 8-kor értem a végére szal már lényegtelen, csak azért mégis érdekelt egy kicsit és mivel tegnap dél óta vagyok fenn ezért veszettlusta voltam utánanézni. de kösz mindenkinek
  • RelakS
    [suttog: kusé! :] ]
  • Seth
    Jó,akkor 10.2-10.6 -ig játszódik.A lényegen nem változtat, 10. rész után kell megnézni,mert ki az az idióta,aki majd a 10. rész xy percénél átvált az ova-ra,majd annak végén folytatja?
    [suttog: relaaaksssz] XD
  • RelakS
    Evangelion?

Leszedtem az XPbI4-félét, és alá hegesztettem egy 6 csatornás hangot, már nem tudom, miből

Frankón üzemel :D
  • RelakS
    egyik sem jó

A 10. rész KÖZBEN játszódik! Igen, közben.

Ha nagyon érdekel, megkeresem, melyik jelenetnél érdemes az ovára váltani
  • Seth
    Az Y2K probléma ehhez képest bolhafing volt. Vajon megbírkózik e az emberiség ezzel a komoly problémával ?
    Rebuild of Evangelion-ból fasza minőség passzoló felirattal- Istenem segíts rajtunk,mert különben jön az armageddon !!
  • armageddon666
    Ejj megint ott vagyok ahol még régen :D
    Rebuild of Evangelion...
    Végülis rászántam magam hogy leszedjek egy feliratosat, de egyszerűen gáz a minősége :S screenen alig észrevehető (kicsit fakóbb a subos), de menet közben nagyon zavaró :( és egyszerűen nem jó semmilyen sub sem... amelyik az elején jó az a végére rossz lesz... ami úgy tűnik hogy csak el van csúszva az is "szétjön" a végére :\ gondoltam átmentem a suboltból de valamiért az sem jó... lehet hogy az FPS különbséggel van gondja? de a fileban időpontok vannak megadva nem framek :(

az lenne a legjobb megoldás hogy elindítom a háttérben a subosat, rányitom a DVD-t és a DVD-t nézem és valahogy meg kéne oldani hogy a subos felirata átüssön és lássam :\ és így szinkronba tudnám hozni...
  • SMGBAS
    köszi
  • armageddon666
    Kannagi:
    Opening - zene egész jó, animáció itt is marha jó :D bár nem annyira mint R+V Capu2-nál
    Ending - nagyon szép zene :) vagy ének inkább...
    Amúgy maga az anime is jó. Nagi karaktere bejön nagyon ^^
  • Seth
    Utánanéztem, 10-11 közt játszódik XD
  • Messi6502
    12-13 közt, ha jól emlékszem...
  • Seth
    8-9 vagy 9-10 közt? Vhol ekkor asszem
  • SMGBAS
    ha jól emlékezek volt elfen liedes topic, de most nem találom. szal itt tenném fel a kérdésem: a specialt melyik részek között kell megnézni? azt hittem h a 13. után, de hát mégse...
  • jamamura
    Aki esetleg lemaradt volna az AnimeKarácsonyon a WONDERFUL DAYS-ről, az már a héten pótolhatja az Odeon-Lloyd moziban! Íme, az első vetítési időpontok:

Csütörtök (december 25.) 21:00
    Vasárnap (december 28.) 21:00
    Csütörtök (január 1.) 19:00
    Szombat (január 3.) 19:00
  • SMGBAS
    tekkoba tuti lesz.
    annyi anime van amit még nem láttam szal akkor ez ki fog maradni az életemből
  • Prof William
    Szóval akkor a nagy üzletláncokba nem jön a díszdoboz?
  • armageddon666
    Ai... Shounen Ai...

nézd meg nyugodtan
    nem durva melegség csak enyhén nagyon :D
  • SMGBAS
    valaki meg tudná mondani h a Káprázat lángjainak mi a műfaja? csak az első részt láttam eddig, de az openingben vannak meleg jelenetféleségek és ha van köze a sorozatnak is hozzá akkor kihagynám...
  • SMGBAS
    ha rendelsz mellé még valamit akkor ingyen viszik házhoz gls-sel
  • Prof William
    Pedig mondták a boltba hogy jön... sztem tuti beviszik a nagyobb üzletláncokba is...
  • doggy90
    nem lesz kapható a boltokban, a kiadó honlapján lehet megrendelni 4.990-ért, vagy az xpressen kicsit drágábban.
  • Prof William
    Hopp lemaradt.... Természetesen a Bleach DÍSZDOBOZOS DVD verziójára gondoltam...
  • Prof William
    A Media Marktokba mikor fog vajon megérkezni?
    Ma telefonáltam a Debrecenibe de még sehol sem volt.

Aki már megvette... mennyibe kerül?
  • Nuki
    Azkell mondjam a magyar Naruto hangja megint nem lett a legjobb, viszont az új Sakura-Ino szinkron az jó, Sasuke és kakashi azt hiszem maradt a régi, ők eddig is jóak voltak :D
  • armageddon666
    lehet ^^
  • Nuki
    Nem, ezt sokkal régebben beszéltük amikor "Ajnározzuk együtt Joji Nakata és egyébb más jó színészek hangját" téma volt fenn.
  • armageddon666
    oooh, eredeti marhajó :D de hiányoztak a versek amik a szinkronizáltban voltak XD

túlvilági erő, karmazsin vérfolyam
    régmúlt idők homályából ismét felbukkan
    nem riadok vissza
    hogy ellenség megússza
    a rám ruházott hatalom
    add hogy gonoszt pusztítson
    SÁRKÁNYIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!444444444négy

és akkor bumm :D

a hangválasztás is jó lett ^^ szal tök jó :D

de amúgy mikor vitáztunk a szinkronról már akkor mondtam hogy Slayeres tetszett, sztem ^^
  • Nuki
    Nem hittem volna valaha ilyet hallok a: szádból. :D
    Mellesleg egyetértek.
    Azért az eredeti Lina hangja nagyon cuki :3
  • armageddon666
    Slayersnek örülnék ^^ na ANNAK pl. jó a szinkronja :D