72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat 02 #23580 Ez a Chobits olyan mint a DearS ? -
akkor mondj: egyet! -
Tess, itt az én ajánlási listám. Legjobbtól-legrosszabbig csökkenő sorrendben. -
de : sok : van XD -
lovely complex. nincs annál: jobb -
shrike7973 #23575 Most fejeztem be a 24 részes chobits-et. Nagyon tetszett.. :))))
Na most akkor eddig láttma az elfen liedet, death note-t, és ezt a chobits-ot, mind3 nagyon tetszett, talán a chobits legjobban kedvessége miatt. A samurai champlooból kb 3 részt láttam, amolyan unaloműzőnek jó, de inkább néznék egy következőt. Mit ajánlotok ezúttal? :) -
majdnem >.< 6... de nem bírom ezeket a lila lüktető csápos pattanásokat :S legijesztőbb izék -
hát első 2 a tudjuk mi... utána a felvezetés... aztááán még ilyen kis nyugis... 4 vagy 5... megnézem :D -
Cat 02 #23572 Ga-rei zero-ba melyik volt az a rész amikor 2 fürdőruhás csajszi bentmaradt a suliban ? (azt láttam utoljára, de már rég, és nem tom honnan folytassam :s) -
Nem akcióra vágytam épp azért néztem, de nem jött be annyira, csak a vége felé tetszett inkább, és a karakterek se tetszettek, annyira egy kaptafára mentek volt amelyik teljesen ugyanúgy néztek ki. -
én is igy voltam vele :) -
Ha softsubos MKVba rakják fel ki kell szedni alóla, de nem szokták külön felrakni csak a subot a nagy subber csapatok. Amúgy Anidb-t tudom ajánlani ott van fenn hogy mit és kik fordították le. -
A Mushishi pedig egy műalkotás,minden képkockájából sugárzik a hangulat,én imádtam a sztorikat,nagyon érdekesek voltak. Persze ha vki akcióra vágyik akkor messze kerülje el XD -
Nincs az AAhoz hasonló feliratos oldal angol feliratokkal?
Többször is előfordult már,hogy megjelent egy rész vmelyik animéből,ami friss és a magyar csapaok később kezdik el forsdítani viszont angolul már kijött az első rész,mondjuk 720p-s felbontásban.Viszont van raw verzió is 1080pben.És ha már van gépem ami viszi,meg a 720pnél nagyobb felbontású monitorom,akkor mégis azt kellene megnézni.Na de ez raw felirat nélkül viszont kijött már egy feliratos ám kisebb felbontású rész.A feliratokat nem töltik fel vhova? -
Most fejeztem be a Mushishi-t, nekem annyira nem jött be mint ahogy egyesek értékelték max 6.5/10. Most Tengen Toppa Gurren-Lagann-t kezdem el nézni. Én csináltam magamnak Excelben egy listát amiben benne vannak azok az animék amiket megszeretnék nézni és fel van tüntetve melyikhez van ill. nincs felirat így nem kell keresgélnem. -
tudom ajánlani a Barbapapát, egyik legjobb sorozat -
dejó neked :)
én már nem tudom tényleg hogy mit nézzek... úgy kell hosszasan keresgélni h hátha találok egy olyat amit még nem láttam és be van fejezve és van felirat is :D -
végig néztem a Code Geass R2-t és hát... keci jó volt!
most meg nemtudom hogy mit nézzek... mondjuk van pár ötletem csak nemtom eldönteni hogy meikkel kezdjem :) -
Retsu #23562 Én meg belekezdtem a Virtua Fighter játék alapján készült animeba. Ahhoz képest, hogy adaptáció, tűrhető, igaz lightosabb fajta de néha az is kell. Más: pü-ben várok jó mangaletöltőhelyeket, nem baj ha RAW. -
shrike7973 #23561
-
Nyuu ... Chii ... ne sejpíts, vaze! NYUSZI!
-
a szinkronhangja -
shrike7973 #23558 Mi az a seiyuu? -
shrike7973 #23557 Nyuuu Chiii.. ennyi akkoris hasonlít.. :):D -
Nono, Chii meg Nyuu ha minden igaz, még seiyuu szinten is eltér :] Meg azért egy dicloniust összehasonlítani egy persoconnal... :D -
Prof William #23555 Csak Chii nem fogja majd a szereplőgárda felének letépni a fejét. :) -
shrike7973 #23554 Na megnéztem 2 részt a Samurai Champlooból, vszeg végignézem mert egész jó. Chobitsnak első részébe kezdtem most bele és ebbe is van ez a csaj ezmeg chi-zik mint anno nyuu.. :D:D jót nevettem rajta.. tök ari.. -
awesome
-
Prof William #23552 Hosszú volt a várakozás de végül is…
Itt a High School of the Dead legújabb magyar nyelvű fejezete! Jó olvasást!
http://www.manga.hu/index.php?id=692&content=forditas
-
Nuki #23551 Igen, mert a tetszik-nemtetszik dolog is emberfüggő, olyan mint a művészet. Nincs olyan recept ami mindenkinek tetszene.
#23549 #23547: biztos meg is van ennek a saját, nyomós oka. ha új kell ott a torrent. -
Rundstedt17 #23550 Nos igen hogy legjobb olyan talán tényleg nincs:D.Jah és az elfen lied meg a Death note hasonlattal is egyetértek:D.szerintem az elfen max jó de semmiképpen sincs a legjobbak közt,persze emlékszek amikor elöször láttam menyire elvoltam ragadtatva de azóta láttam már egy kettőt:D.megjegyzem megintcsak a code geass nem olyan jó mint ahogy itt mondják,meg sok helyütt. -
Rundstedt17 #23549 ez egy valós probléma,tényleg újakat szarnak felrakni -
Rundstedt17 #23548 középiskolai szint,szerintem elég könnyű az a lényeg hogy kisebb tudással is megérted. -
Mirk #23547 És az újakat miért nem rakják fel? -
Th0m #23546 mennyire nehéz a szövege? -
Nuki #23545 Ez azt jelenti hogy egyre több anime van a tévében, vagy, hogy jönnek az újak
-
Nuki #23544 Minél több animét nézel, annál hamarabb fogsz rájönni hogy hülyeség ha valamit vagy mindent két animéhez hasonlítasz.
Mivel magad mondtad, hogy kezdő animés vagy, ezért te is megkapod a sablonszöveget:
Olyan mintha legelső film az életedben a Titanic lenne, és emiatt csak olyat keresel, mást nem is akarsz, mint amilyen az volt.
Mellesleg az Elfen Lied és a Death Note egyáltalán nem említhető egy kalap alatt, nem azt mondom hogy tűz és víz, hanem inkább azt hogy föld és levegő :)
Aztán ezzel a grafika dologgal is úgy leszel mint a játékoknál, szép-szép az biztos, de ha üres, akkor aztán törölheted ki vele a feneked... ja még azt sem.
...és el kell hogy keserítselek, vagy lehet hogy ez inkább jó hír, olyat hogy 'legjobb' anime, soha az életedben nem fogsz találni.
Ezeket úgy az összes hozzászólásodra válaszolva írtam, nem csak erre ;) -
Mirk #23543 egyre kevesebb animét találok meg a gőzösön -
shrike7973 #23542 :D Ahány ember annyi tipp.. ^^
Na úgy lesz ez hogy elkezdem azt a Samurai-os dolgot, közben szedem a chobits-et, aztán ha kell még akkor leszedem azt a Kurozuka-t is.. Rájöttem időközben hogy hiába keresek, úgyse lesz más EL/DN-hez pont hasonló, hülyeség is lenne.. -
akkor KurozukaXD sok vér, sok rejtély, egy kis természetfeletti, egy kis érzelem:D kegyetlen jó:)