72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Rundstedt17
    Én nem akarom deh alakjából kilehet venni,másrészt ez a szokványos anime betegség kinyifantják a főszereplőt a látszatra,aztán utalnak rá hogy mégsem.mert szerinted egy random ember?akor ezé a fa viccért dedó:D
  • armageddon666
    egy valszeg 11 max 13 éves által kreált gportalos oldalon található elmélet alapján (2*2 néééégy, omg, ez matekprof lehet...) omgomgomg... hülyeség >.< én is olvastam anno, de omg x.x WÁÁÁÁÁÁ... rosszrosszrossz
  • Rundstedt17
    Hogy miért dedós vagy hogy miért lucy?:D./jah a DN vége erőltetett deh elmagyarázták már megint írjam le ide 3jára?:d.a cg meg réteganime,amúgy lulut utáltam:D.
  • shrike7973
    Már bocsi, de ha el van takarva egy ember, és nem látod, de Te egyértelműen rámondod hogy Lucy, akkor tehát Te azt szeretnéd hogy az Lucy legyen, így tehát nem Te leszel a dedós?^^
  • shrike7973
    "... Mint tudjuk a diclonius-ok rendelkeznek szarvakkal és vektorokkal. Minden diclonius-nak két szarva van és négy vektora. (Kivételek vannak) Két szarv és négy vektor...hát nem fura ez a számkombináció? Nos, egy szarv felel két vektorért. Ha egy szarv megsérűl akkor a vektorok is megsérűlnek amiért felelne. Ha egy szarv letörik két vektor is eltűnik.Lucy-nak letört egy szarva így a végső leszámolásban már csak két vektorral harcol. Remélem érthető... a két szarv valamiért a megnyult kopnyacsontból származik és ha megsérűl megsérűhet a tobozmirigy is, ezáltal a vektorok is. Így ha mind a két szarvuk letörik, elvesztik vektoraikat és "átlag" emberkét élhetnek tovább."

Forrás: http://www.elfenlied.gportal.hu/gindex.php?pg=18220149
  • armageddon666
    már miért is? >.<
  • Rundstedt17
    Dedós a vége.egyértelmű lucy.
  • armageddon666
    sztem hülyeség hogy elvesztené a vektorjait :\ ez már ilyen kitalációnak tűnik... (aztán lehet hogy a mangában van ilyen de én nem ezt hallottam)

valszeg Random Person #173 áll az ajtó előtt :)
  • shrike7973
    Hát ezt ****13!T/%/!/"+!10 -ra elfelejtettem.. ^^
    Azért nem kell vágni a noobius smile-t..
  • shrike7973
    Apropó befejezések, ki mit gondol Elfen Lied befejzésénél, az óra kongása után ki áll az ajtó mögött? Nem tom mennyire veszik itt komolyan a spoilerezést, ha nagyon akkor jöhet privibe is mert ez viszont nagyon érdekelne.. Azt olvastam hogy ha a dicloniusnak letörik egy szarva akkor elveszti karjainak felét, tehát akkor elvileg az utsó részben Lucynak már nem maradt több keze, úgy meg nem vszínű hogy túlélte...
  • armageddon666
    -.- [spoiler] tag és nem lesz törölve :\
  • shrike7973
    Szerintem pedig tökre elmagyarázták, csak szerintem szemétség hogy Lightnak ekkora peche volt.. (elkezdtem irogatni aztán rápillantottam a spoilerek törölve lesznekre, szal inkább kitöröltem..^^)
  • armageddon666
    már nem emléxem csak arra hogy nem értettem... tök zavaros volt meg hülyeség ^^
  • shrike7973
    Hogy-hogy nem érted hogy buktatták le? Utsó részben mindent elmondanak.
  • armageddon666
    DN minden szempontból hitelesebb... N meg M kúrták el, nem értettem hogy buktatták le Lightot... ott volt gubanc csak...

azonban CG jobban tetszik, Lelouch is :\ bár sokkal fantasztikusabb... és igen, a szereplők csaltak >.< (főszereplők még hagyján de Corneliát hányszor is ölték már meg? :D godmode bitch!)
  • Rundstedt17
    Nem az a gond,hanem a történet belli hitelességgel...attól hogy még mecha lehet,hiteles egy történet,tehát hihető.Na igen pont bele trafáltál szerintem is az volt a legnagyobb túlzás a cg-ben,az már csalás volt a főszereplőnek:D
  • Cat 02 #23603
    DN kb a jelenbe játszódik, CG-ben meg robotok vannak, szép h nem érzed hitelesnek :D
    Ám jah, néha tényleg vannak benne durva dolgok, pl mikor előre felveszi a beszélgetést Sneizel-el, az pl kemény :)
  • Rundstedt17
    Bírom ezt a kettős mércét:D.Lulut már vagy 40 szer leszedhette volna egy mesterlövész szóval számomra a történet nem valami hiteles így....A Death Note még úgy ahogy hiteles volt bár sokan kérdőjelezték meg a hitelességét...érdekes pedig cg minden csak hiteles nem.
  • Cat 02 #23601
    Videó :P bár ez más egy picit

Ám sztem Lulu (v a cg ? :S) sokkal jobb.
    Light meg az utolsó részben eléggé szánalmasan viselkedett, ellenben Lulu... (hú de nehéz így spoilermentesen írni :D)
  • Rundstedt17
    Hehe találtam egy jó szereplő összehasonlítást teljesen egyetértek:D...
    EREDETI CÉL
    Lihgt:Light célja egy tökéletes, igazságos világ, sajnos az igazság az ő szubjektív igazsága. 4/10
    Lelouch:Bezúzni a köcsög britteket és garantálni az életet a gyengéknek (= a húgának). Ez kb. ment neki.. 7/10
    JELLEM
    Light:Sunyi, igazi patkány, elteszi láb alól, aki zavarja, Sztálin kezet fogna vele. 9/10
    Lelouch:Sokszor túl kíméletes, függ emberektől, zavarosak a rövidtávú céljai. 6/10
    STATISZTIKA
    Light:Keveset hibázik, amit akar, végrehajtja, ha váratlan történik, saját malmára hajtja a vizet. 10/10
    Lelouch:A tervek viszonylag jók, ám ha bezavar bármi körülmény, dominó módjára borul az egész. 7/10
    ELŐVIGYÁZATOSSÁG
    Light:Mindenről meggyőződik, mindent letesztel. 10/10
    Lelouch:Gyakran ha reális lenne a sztori, rég bemurdált volna, az utólagos korrekció gyakran nem elég. 7/10
    HITELESSÉG
    Light:A világ ura akar lenni, a nemes célok csak azt próbálják elfedni. 3/10
    Lelouch:Nunnally über alles, ennyivel leírható. 3/10
    Végeredmény
    Light:36/50
    Lelouch:30/50
  • Nuki
    Akira, Perfect Blue... hát nem most indulóknak való, az biztos. :D
  • Nuki
    Szerintem Cornelia akkor még nem létezett amikor ők ez összehozták (ugye Animax nem csak Magyarországon létezik és létezett)

Szóval inkább véletlen egybeesés.
  • Cat 02 #23597
    Hát, nem volt vmi sok fantáziájA :D
  • davidka003
    Volt már róla szó és elvileg ez nem egy animéből van hanem az animax készítette.
  • Cat 02 #23595
    Ez kicsoda ? Olyan mint CG-ből Cornelia, de az nem megy animaxon o.O
  • RelakS
    úgy tudom, még nincs magyarul
  • kameko
    Am most megvan a magyarul A full metal panic TSR és a TSR OVA? Én úgy tudom, hogy azt nem vették meg. Valaki nem tudja, hogy hol lehet esetleg online megnézni legalább magyar felirattal?
  • RelakS
    Az fikázik :D
  • Seth
    Namost a középső dolog miatt aggódom egy kicsit....
  • RelakS
  • Seth
    Nekem csak a Fumoffu tetszik! Legyetek gyengédek XD
  • armageddon666
    ki fúj rá?? megverjük őket?
  • Seth
    Az egy másik sorozat. 51 részes+1 mozi. Érdemes megnézni,szerintem nagyon jó
  • shrike7973
    Aha oké. Lehet. Csak ugye a kényelmesség.. meg most nekem hobbi az angollal való foglalkozás :).
    A full metal panic youtube trailer alapján bejön, elkezdtem akkro ezt a hármat szedni.
    Viszont rémlik nekem vmi full metal alchemist is, az egy másik évad vagy különálló sorozat?
  • Seth
    Valszeg ittt mindenki azt tanácsolná, hogy szokj hozzá a japán hanghoz, jobban jársz hidd el.
  • shrike7973
    A DearS és a Lovely Complexre kerestem eddig rá, érdekelne, de úgylátom ebből csak feliratosak vannak.. abból meg sok.. most ha valaki animézik hozzá kell szokni ahhoz hogy japán dub és angol felirat? Mert nekem angol kéne, nagyon jó az értésem, chobitset is úgy néztem végig felirat nélkül, mindent értettem.
  • RelakS
    Full Metal Panic-ra sokan fújnak, de nekem a kedvenc sorozatom, szóval ajánlom ^^

Az első évad vegyes (akció, humor, szerelem), a második egy nagy kupac röhögőgörcs, a harmadik akció + dráma, az ova meg rekeszizomra ártalmas :]

----

Ja, Midori no Hibit is négy részesével néztem :D (A mangája is állat)
    Seth, nem akarod kitörölni a kettőspontokat?
  • Seth
    Love: Hina
    Midori : No : Hibi
    Fruits : Basket
    School : Rumble
    Csak 1-2 ami most hirtelen eszembe jutott és jobbnak találom a Lovely Complex-nél. Nem azt mondom, hogy rossz a LC,mert egyébként jó,aranyos,vicces, de nem hagyott bennem olyan mély nyomot. Természetesen ez a pár cím az adott kategóriából szemezgetve
  • biomage
    kb olyan
  • Cat 02 #23580
    Ez a Chobits olyan mint a DearS ?