72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tudtok ajánlani vmi jó kis anime -t? amik szóba jöhetnek vmi természetfeletti dolog, vagy vámpíros/szörnyes/démonos, ha egy kis humor van benne az sem baj
ilyeneket néztem eddig amik nagyon tetszettek: death note, full metal alchemist, naruto, elfen lied, hellsing
szal vmi hasonló kéne, bízom a nagy anime addict guruk véleményében és ízlésében :) nem sok anime -t láttam eddig, szal biztos vannak ilyen "alap" anime -k amiket még nem láttam, jöhetnek azok is :) -
van angol :) google első találat "Painttool Sai" :) -
Szerintem már láttam ezt a képet, de még mindig nagyon állat :]
Vajon ennek a programnak csak kínai változata van, vagy valami embernek valóbb nyelv is elérhető? :] -
Jó kép amúgy, jó, hogy túlzsúfoltság nélkül ebben a méretben mégis mennyi részlet van a képen. És mennyi reklám, adobe, wacom, nokia, nestle, nescafe, az asztal, az ásványvíz, de lefogadom, hogy a mogyoró és a ruha is valós termék. :) -
az lehet, én a programról írtam xD -
Az 100%-ig egy wacom intuos, amin alszik. :) -
Photoshop?
rajztábla? (az a digitalizáló cucc)
Painttool Sai?
ez elvileg fasza rajztáblával...
de ezek igazából állóképek... ezeket meganimálni nem tudom hogy lehet :S gondolom nem egyszerűen :D talán valami Flash szerkesztő....
(kép az 5 megás 4k*3k-s felbontású xD) -
shrike7973 #24052 Hello!
Barátomnak most lesz szombaton szülinapja, a megvásárolt ajándékai mellé szeretnék letölteni neki ezt-azt. Amiről szó lenne: tudom, hogy nagyon szereti az animéket, és mondta, hogy nem tudja mi akar lenni ha felnő (most lesz 17), de szívesen lenne ilyen animációs film rajzoló, és ezért szeretnék megkérdeni pár programnevet, ami ilyen animációk rajzolására és elkészítésére alkalmasak, amihez töltenék egy oktatókönyvet is és akkor így ezen az ágon vhogy elindulhatna. Zenében pl ilyen az fl studió szerintem. -
Druaga
itt a folytatás:)
-
ToraDora még mindig... Ep18
Miért érzem hogy Takasu×Taigara játszanak? :S Miért nem lehet Takasu×Kushieda? Esetleg Takasu×Ami? Semmi bajom Taigaval... de szerintem jobb lenne ha a másik sráccal jönne össze... Ez így olyan sablonos lesz ha ez lesz :\ (és ha jól olvastam novel alapján ez lesz >.<) -
jamamura #24049 végre jön a PERFECT BLUE DVD-n, sőt, a WONDERFUL DAYS-szel együtt egy különleges akció keretében (megfelelő előrendelés esetén):
perfect blue + wonderful days dvd-premier -
okés, köcce:)
am. tegnap néztem h elkezdték fordítani, szal lehet várok a subra is:) -
Most végeztem vele. Elég nehéz eset. A készítők utáni jelenetet várd meg,akkor talán leesik XD -
Mondtam-e már hogy ToraDora marhajó? 14. résznél hagytam abba, most folytatom... (L) -
Sakuracon 2009 reklám (usa)
OMG :D Guruugamess :DDDD XDDDD
Csírákk (J-rock?)
Ánimééj
MÁNGÁÁÁÁÁ
de GURUUGAMESS! a legjobb XDDD -
Aki nem tudná, ma az Animaxon 21:15 kor kezdődik Detective Conan úgy tudom szinkronos lesz -
The Sky Crawlers-t láttam már valaki?? vélemény??
AniDB link -
Nuki #24042 Úgyis a képi elemek számítanak biztos 
(igazad van:D) -
biztos ért a gyerek japánul :) -
Nuki #24040 Esetleg: Chi's (vagy Chii's) Sweet home :D -
Krumplikutya, Kukucska kalandjai, Csip-csup csodák, talán még a Niels Holgerson is, bár lehet ,hogy csak az első kettő megfelelő egy annyira picurnak :]
Vagy inkább a parkban kint rohangálás ^^ -
nézzen minimaxot:D -
Hello, 2-3 eves kisgyereknek keresek valami basic animet amit meg o is megert. Van valakinek valami otlete? -
Rundstedt17 #24036 Nah igen,nem is kevés sőt...! -
A rengeteg szemétről nem is beszélve -
Rundstedt17 #24034 Nem mindenki időmilliomas van akinek válogatni kell:D -
legegyszerűbb ha A-tól elkezded letölteni az animéket XD -
Nuki #24032 Ez megszokott jelenség: itt
-
úh újra megy a gőzös.. :D most látom csak igazán mennyire is leszek én anime függő..:D -
de utána hallottam hogy mégis lesz második rész... elvileg pont Aya Hirano mondott valamit hogy dolgoznak rajta... -
A félreértés onnan jött, hogy a Newtype magazin márciusi számának reklámjában a címoldalon látható volt a szöveg, hogy Haruhi újra a TV-ben áprilistól.
Először egy készítő cáfolta az új szezont, aztán a Newtype is.
Persze megy a kavargatás, mert a készítők, seiyuk arra utalnak interjúikban, hogy dolgoznak új szezonon... -
Február 4.-én erősítették meg, hogy csak ismétlés lesz. -
ez mikor derült ki? -
Le vagy maradva, azóta már tudni, hogy nem jön, csak ismétlést fognak adni. -
Hali
Ezt tegnap tudtam meg, Suzumiya Haruhi 2 évada jövő hónapban jön ki -
Prof William #24024 Nincs mit .:) Én jó 5 éve ezzel az oldallal kezdtem az animével való ismerkedést. :) -
nah köszi :D nagy nehezen rátaláltam :D általam eddig nem ismert oldalra :D csak hát pont jókor.. nem üzemel :P nem baj így is örülök, köszi még1x;) -
Fórum OK csak---> karbantartás volt/van. -
nekem nem úgy tűn =( -
Prof William #24020 Hogy virágnyelven fogalmazzak...
A GŐZÖS ISMÉT ELINDULT KANIZSÁRA. :)