72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Ezért mondtam hogy túlélő anime. :)

Bár egy zombiinváziónak jobban örülnék de ez van. :)

Az anime honlapja

A szereplők már fent vannak.
  • sweech
    ez?
  • Bulykin
    én ezt szoktam használni: KATT
  • LeventeV
    tud valaki kuldeni egy linket ahol elerheto a fate stay night manga? nem szamit hogy angol vagy magyar. kosz
  • Frosty01
    majd szóljatok ha lesz felirat
  • armageddon666
    nem valami sokatmondó trailer :C

8as földrengésben elpusztul Tökjó és túl kell élniük vagy mi?
  • Bulykin
    háát...kicsit többet is mutathatnának, am tényleg jónak ígérkezik
  • Prof William
    Ez nagyon ígéretesen néz ki.

Túlélő anime. :) - Tokyo Magintude 8
  • Nuki
    Már nem is azért, de Light és L is elég lányosan néznek ki...
  • armageddon666
    Van az a "Miből készüljön film?" topic... így hirtelenjében mangaolvasás után azt tudom mondani: KissxSis :PP akár sorozat xD de legalább anime :D persze cenzoroktól mentesen ^^
  • Rundstedt17
    a történetet mostanság igencsak mellőzik vagy elég lineáris....
  • Rundstedt17
    beteg pervezség
  • Rundstedt17
    és ne hamisítsák meg a mangát mint a japán filmváltozatoknál előfordult......
  • Seth
    Egy psziho thriller szerű filmet talán jobban össze tudnak hozni,mint egy fantasysebb Dragonball szintű köpetet. Akár még jó is lehet, csak a halálisteneket nehogy lecseréljék vmi másra.Ja és ne legyen benne speckó radír,amivel kiradírozva a nevet annak halála meg nem történté válik. XD
  • armageddon666
    De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóROSSZ...
    Bár ezt talán nem szúrják el :) teljesen befogadható nyugatiak számára is, filmszerű az egész... megvalósítható egy normális filmváltozat >.< mármint egy másik :D
  • Bulykin
    nem anime, de...

Készül az amcsi Death Note film
  • AranyKéz
    Ezt nem is nagyon figyeltem :D De ahogy látom kis Suzumiya Haruki referenciát is beleraktak.
  • Prof William

Csak tudnám miért került ide. :) Szemproblémák? Vagy a szívsérülés miatt? :)

DE a Code Geassos világtérkép se semmi. :)

Azt hiszem tudom melyik világban játszódik a játék. :)
  • Prof William
    Amúgy neked feltűnt az a poén hogy amikor először mutatják az osztályt na ki foglal köztük helyet?

Leluche vi Britannia a Code Geassból. Azt hittem leesek a székről. :)

• AranyKéz
    ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ magyarra is le lesz fordítva? :D :D :D :D

Régi alfaverziós demót már végigtoltam, Act I "demót" pár napja töltöttem le, játék folyamatban.

Anno valahol megtaláltam ezt a képet aztán próba szekerce, rákérdeztem a /b/-n hogy miaszöszez, van-e már játék. Erre közölték hogy valóban van pár idióta aki elkezdte fejleszteni :D Azóta eszméletlen sok anyagot beszereztem róla, de az /a/ threadek sajna kimaradtak az életemből.
  • Prof William
    Katawa Shoujo - Demo

A játék honlapja - magyar leírás is van és elméletileg lessz magyar verzió is.

Hősünk miután szerencsésen túlélt egy szívrohamot bekerül a fogyatékkal (testivel) élő tanulók privát akadémiájára ahol hamarosan új barátokra és talán új szerelemre tesz szert...
    Érdekes egy Visual Novel hisz a meghódítandó lányok mindegyike rendelkezik valamiféle testi fogyatékkal. Van akinek keze nincs , van akinek lába van aki súlyos égési sérülést élt túl stb...
    A történet érdekes és ( bár csak pár lelkes ember csinálta ) nagyon színvonalas a kidolgozottsága.
    A demo nagyon ígéretes volt. Próbáljátok ki és ha tetszett kísérjétek figyelemmel a fejleményeket mert hamarosan jön a teljes játék.
  • Seth
    Majd azért vigyázz , nehogy az Anal Sanctuary-t töltsd le, az meglepetésként érhet XD
  • Bulykin
    hát, ha nagyon unatkozol akkor megnézheted:D am nem nagy szám, nem is nagyon emlékszem már rá:D:D
  • armageddon666
    elég rég olvastam róla egy beszámolót...
    Férfi testben női lélek, szerelmes a fiúba (kívülről így gaynek hat :)) meg nő testében fiú, meg incest, meg etc... a kevésbé gusztusos fajtából :D

ettől függetlenül lehet jó xD sztem nézd meg és majd írd meg hogy mit kell róla tudni :)
  • LeventeV
    vegigneztem a fate/stay night-ot. igaz csutortok estere volt betervezve, de jobb keson, mint soha. nagyon jo, mindenkinek ajanlom, de szerintem kozuletek mar mindenki latta. mosta az Angel Sanctuary-t tervezem megnezni. valaki tud irni rola vmit? erdemes megnezni, habar meg nem volt olyan hogy vegigneztem egy animet es azt mondtam, hogy nem tetszik, remelem ez igy is marad ;)
  • Nuki
    Régi, de a legjobb. Minden ilyen játék (amit láttam) arról szól: történet-történet. Válassz: igen-nem? Ha jól válaszolsz dugás, ha nem történet... (leegyszerűsítve, de természetesen nem így van.)

Viszont a True Love-ban egy albérletben lakó vagy mittoménmilyen srácként indulsz, egy nap csinálhatsz három dolgot: délelőtt-délután-este. (ha iskolaidő van, akkor a délelőtt az általában iskola) Tanulás, éjszakai élet, sportolás, művészkedés, mittoménmi, ami az ehhez tartozó képességedet dobja egy kicsit. A megfelelő képességekben ha jó vagy, vagy jókor vagy jó helyen, akkor összejöttek a szituációk az adott dologhoz tartozó lánnyal (festős-rajzolós muff, úszós csaj akármi). Persze voltak olyan események amik elég könnyen összejöttek.
    A játék célja hogy feleségül vedd az egyiket.
  • Timbo
    55.részben kezdi el a tanítást :D sztem onnan elég ha felveszed a fonalat :D
  • Lunki88
    Jah ezek szerint többet is fog? XD Ezt inkább spoilerbe nyomom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor megtalálták Orochimaru rejtekhelyét és Sasukét azutáni részek ezek. Asszem itt derült ki hogy Narutonak szél típusú chakrája van vagy mi a szösz :D, és egy csomó kage bunshinnal edz hogy fejlődjön, meg faleveleket kell eltépnie a chakrájával. :D
  • Timbo
    melyik technikát ?:D
  • Lunki88
    Tudja valaki hanyadik rész az a Naruto Shipuudenből amikor Kakashi tanít egy új technikát Narutonak? Mivel régebben itt valahol hagytam abba de nem emlékszem hanyadik rész volt. :D
  • Prof William
    Ebből a szempontból a Yume Miru Kusuri tetszett eddig nagyon. Ott némileg reálisabban zúgnak befele a csajok... Bár az első lány Aeka a legreálisabb ilyen szempontból mert nem az a tipikus hárem lány. Egy szerencsétlen kis lúzer akit orrba-szájba szívatnak az osztálytársai és ki van éhezve a szekretere. + kedves személyiség stb... Lol hogy míg más gamékban az osztály körülrajongott szépe zúg a srácba minden ok nélkül itt éppen fordítva van. Ráadásul az osztály szépe ebben a játékban olyan tetű jelemmel bír amit a valóságban is meglehetősen sok "én vagyok a világ közepe" lány kiépített már magában...

Szóval Yume Miru Kusuri és Aeka route a best! :)

• biomage
    nem az oroszok?
  • Malakai
    A lolik már a spájzban vannak!
  • Rundstedt17
    az már elég régi
  • Nuki
    True Love-nál nem volt jobb.
  • Rundstedt17
    tetszik
  • armageddon666

keresőbe: hizashi_no_naka_no_real és látsz képeket xD
  • Rundstedt17
    miért olyan jó,de ugye nem állóképes?:D
  • armageddon666
    aki esetleg szereti a hentai gameket annak ajánlom a Hizashi no naka no REAL (rearu) ~compliment editiont ^^ nagyon jól meg van csinálva :D
  • Rundstedt17
    nem árulnak