72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Toukyou Mew Mew, vagy ilyesmi? :]
Utawarerumono-ban meg mindenféle fülek farkak vannak :D -
moruhine #24459 Hello. Tudnátok nekem olyan animet mondani amiben macskafülű szereplők vannak? Vagy állatok, vagy bármi ilyesmi :D -
Rundstedt17 #24458 Become a true K-On! fan by buying Mio's bass guitar
An easy way to make people do things in Japan is by making an anime about it. Thusly, after the first couple episodes of K-On! people have already stared to cash in on this upcoming gold rush; like Amazon for example. Accoording to Canned Dogs, Amazon is selling a left-handed, 3 color sunburst Fender Precision bass on their site, which is exactly the same as the one Mio-chan uses in the anime. This might have nothing to do with the anime, but in the “Customers who bought this item also bought” section are filled with other K-On! merchandise. The single customer review states:
“This is the same model that the bassist Mio-chan uses in K-on. I’m right handed, but I bought the left handed version as it probably wouldn’t make a difference since I’m a complete beginner. I’m now trying to learn how to play the opening song. It’s probably not a waste of money to buy this if you’re a fan!”
-
vmi uj ghibli film vagy valami mas kircsi movie? -
Rundstedt17 #24456 Szerintem meg izlés kérdése,jó volt mindkettő de egyiksem a kedvencem -
Nuki #24455 Biztos van csak mi nem ismerünk. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez most így rosszul esett :'( -
Legjobb anime. Zene, szinkron, történet minden 10/10.
Kár, hogy nincs több ilyen Code Geass/Death Note szerű anime. -
Cat 02 #24452 Code Geass vége, aki nem látta ne nézze meg, aki meg látta próbálja meg úgy végignézni h borzongjon meg tőle, még mindig üt :D
Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=JHVqUNvmVN8
Ám vki nem tud arról videót amikor az anti földrengés-es cucc miatt hullanak a robotok ? -
jovoheten lejon az anime, megnezem, es akkor meglatjuk ;)
ha jo akkor ok, han em akkor marad az angol felirat, habar a 6. resz utan igyis-ugyis angol felirat, de mindegy, csak azert kenyelmesebb a magyar
-
Leszavazták az nem jelent semmit, lehúzzák egymás munkáit, mondjuk tény, hogy nem néztem, hogy milyenek azok a feliratok, de csak az után mondok véleményt ha már láttam a feliratot. Láttam már jó értékelést kapott feliratot is amiben ha egy helyes magyar mondat volt akkor sokat mondtam, fordító programmal volt lefordítva és még át se volt nézve, hogy nyelvtanilag helyesek e a mondatok. -
van euréka 7 fordítás 40ig :) már csak 10 maradt hátra
-
animeaddicts az elso hely ahol megnezem a feliratokat, de ezekrol lemondtam, elegge leszavaztak ezeket a feliratokat es mar fel eve nem is jelentkeztek ujal :(
ha nem lesz mas akkor marad az angol -
Itt van, de még nem teljes -
erre valaki? -
tessék -
Janika114 #24444 Sziasztok. Kellene egy kis segitség ey japán mese címe kellenne nekem. Régen metn a tv2-ön egy focis mese. Én ugy emlékeztem h a Goal volt a cime de igy semmit se találtam. Abba volt hogy egyik srác ilyen sas rugást rugott meg hasonloak. Remélem tudtok segiteni. Köszi. -
a Touka Gettan-hoz tudna nekiem valaki magyar feliratot linkelni, esetleg privatban kuldeni? elore is kosz -
koszi.
nekem a japan hang is tokeletes lesz ;) -
Május 29. a tényleges japán bemutató, aztán június 12-17-19 ír-francia-angol bemutatók, ha szimpibb egy angolra szinkronizált. :D -
megjelent mar a Blood The Last Vampire eloszereplos film? -
Pixel art kép
-
Black Lagoon jó :) tessék megnézni :D egyéb véleményt nem tok mondani róla :C sok eksön...
Dani182, ha nagyon olyan hangulatban vagy ToraDora után, akkor inkább azt tudom javasolni, hogy nézz más stílusút... ha ugyanolyat nézel akkor általában csalódás ér :D mert nem ugyanolyan csak hasonló, sok az átfedés esetleg (sablonok miatt), és akkor máris nincs olyan egyedi élménye vagy mi... tehát felváltva >.< -
na ezt már le is mentetem, kár hogy ilyen kis felbontású, kénytelen leszek nagy felbontásra módosítani, jöhetnek még képet :) -
AranyKéz #24436
-
túl sok valóságos kép van benne, de ilyen stílusú képet keresek, de csak animéböl legyen kép rajta semmi más -
link -
Rundstedt17 #24433 egyszer nézhető nem nagyszám de kifejthetem részletesen is ha érdekel:D -
Hali
Olyan képet keresek amin nagyon sok vagy sok anime karaktere látható, össze vissza -
kosz -
Black Lagoon milyen? véleményeket várok :P -
Oks, lehet bepróbálom, már egy ideje benn van ismertetője könyvjelzőim között ilyen válságosabb időkre.
Lehet itt az ideje a válságkezelő csomag megbontásának. -
hát azért a Clannad After Story :D igencsak drámai lett :D -
Esetleg I My Me! Strawberry Eggs. Nekem tetszett, bár lehet vkinek kifordul a gyomra a nőnek öltöző főszereplő sráctól ( pedig ő csak tanítani akar, de tényleg XD ) -
Ok, többé nem hagyatkozom akkor AA-s műfaj besorolásokra. :)
Bár még mindig nemérzem úgy, hogy el kéne kezdenem. -
Rundstedt17 #24425 jah drámai az ideggyengéknek,amúgy meg nem:D -
Igen, ezt mondtam én is :D
Lehet neki kellene állnom Clannad-nak, bár úgytudom az inkább drámai, mintsem comedy. Meg olyan riasztóak a fejek benne xD
-
nekem semmi nem jut eszembe:D amit ajánlani tudnék most így hirtelen :D -
Hát szinte minden értelmesebbet láttál már XD -
Sziasztok srácok!
Tudnátok ajánlani valami jó kis sulis-love comedy-t??
Tegnap végeztem ToraDora val és most nagyon hangulatban vagyok :)
Csak sajnos úgy gondolom, hogy amit érdemes lenne megnézni azt már mindet láttam :S
Itt van MAL -om arról, hogy miket láttam eddig.