72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Toukyou Mew Mew, vagy ilyesmi? :]

Utawarerumono-ban meg mindenféle fülek farkak vannak :D
  • moruhine
    Hello. Tudnátok nekem olyan animet mondani amiben macskafülű szereplők vannak? Vagy állatok, vagy bármi ilyesmi :D
  • Rundstedt17
    Become a true K-On! fan by buying Mio's bass guitar

An easy way to make people do things in Japan is by making an anime about it. Thusly, after the first couple episodes of K-On! people have already stared to cash in on this upcoming gold rush; like Amazon for example. Accoording to Canned Dogs, Amazon is selling a left-handed, 3 color sunburst Fender Precision bass on their site, which is exactly the same as the one Mio-chan uses in the anime. This might have nothing to do with the anime, but in the “Customers who bought this item also bought” section are filled with other K-On! merchandise. The single customer review states:

“This is the same model that the bassist Mio-chan uses in K-on. I’m right handed, but I bought the left handed version as it probably wouldn’t make a difference since I’m a complete beginner. I’m now trying to learn how to play the opening song. It’s probably not a waste of money to buy this if you’re a fan!”
  • CSOCSO
    vmi uj ghibli film vagy valami mas kircsi movie?
  • Rundstedt17
    Szerintem meg izlés kérdése,jó volt mindkettő de egyiksem a kedvencem
  • Nuki
    Biztos van csak mi nem ismerünk.
  • armageddon666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez most így rosszul esett :'(
  • davidka003
    Legjobb anime. Zene, szinkron, történet minden 10/10.
    Kár, hogy nincs több ilyen Code Geass/Death Note szerű anime.
  • Cat 02 #24452
    Code Geass vége, aki nem látta ne nézze meg, aki meg látta próbálja meg úgy végignézni h borzongjon meg tőle, még mindig üt :D
    Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=JHVqUNvmVN8

Ám vki nem tud arról videót amikor az anti földrengés-es cucc miatt hullanak a robotok ?
  • LeventeV
    jovoheten lejon az anime, megnezem, es akkor meglatjuk ;)
    ha jo akkor ok, han em akkor marad az angol felirat, habar a 6. resz utan igyis-ugyis angol felirat, de mindegy, csak azert kenyelmesebb a magyar
  • csocso14
    Leszavazták az nem jelent semmit, lehúzzák egymás munkáit, mondjuk tény, hogy nem néztem, hogy milyenek azok a feliratok, de csak az után mondok véleményt ha már láttam a feliratot. Láttam már jó értékelést kapott feliratot is amiben ha egy helyes magyar mondat volt akkor sokat mondtam, fordító programmal volt lefordítva és még át se volt nézve, hogy nyelvtanilag helyesek e a mondatok.
  • Frosty01
    van euréka 7 fordítás 40ig :) már csak 10 maradt hátra
  • LeventeV
    animeaddicts az elso hely ahol megnezem a feliratokat, de ezekrol lemondtam, elegge leszavaztak ezeket a feliratokat es mar fel eve nem is jelentkeztek ujal :(
    ha nem lesz mas akkor marad az angol
  • csocso14
    Itt van, de még nem teljes
  • LeventeV
    erre valaki?
  • sweech
    tessék
  • Janika114
    Sziasztok. Kellene egy kis segitség ey japán mese címe kellenne nekem. Régen metn a tv2-ön egy focis mese. Én ugy emlékeztem h a Goal volt a cime de igy semmit se találtam. Abba volt hogy egyik srác ilyen sas rugást rugott meg hasonloak. Remélem tudtok segiteni. Köszi.
  • LeventeV
    a Touka Gettan-hoz tudna nekiem valaki magyar feliratot linkelni, esetleg privatban kuldeni? elore is kosz
  • LeventeV
    koszi.
    nekem a japan hang is tokeletes lesz ;)
  • Malakai
    Május 29. a tényleges japán bemutató, aztán június 12-17-19 ír-francia-angol bemutatók, ha szimpibb egy angolra szinkronizált. :D
  • LeventeV
    megjelent mar a Blood The Last Vampire eloszereplos film?
  • Dani182
    Pixel art kép

• armageddon666
    Black Lagoon jó :) tessék megnézni :D egyéb véleményt nem tok mondani róla :C sok eksön...

Dani182, ha nagyon olyan hangulatban vagy ToraDora után, akkor inkább azt tudom javasolni, hogy nézz más stílusút... ha ugyanolyat nézel akkor általában csalódás ér :D mert nem ugyanolyan csak hasonló, sok az átfedés esetleg (sablonok miatt), és akkor máris nincs olyan egyedi élménye vagy mi... tehát felváltva >.<
  • biomage
    na ezt már le is mentetem, kár hogy ilyen kis felbontású, kénytelen leszek nagy felbontásra módosítani, jöhetnek még képet :)
  • AranyKéz

• biomage
    túl sok valóságos kép van benne, de ilyen stílusú képet keresek, de csak animéböl legyen kép rajta semmi más
  • davidka003
    link
  • Rundstedt17
    egyszer nézhető nem nagyszám de kifejthetem részletesen is ha érdekel:D
  • biomage
    Hali

Olyan képet keresek amin nagyon sok vagy sok anime karaktere látható, össze vissza
  • LeventeV
    kosz
  • Timbo
    Black Lagoon milyen? véleményeket várok :P
  • Dani182
    Oks, lehet bepróbálom, már egy ideje benn van ismertetője könyvjelzőim között ilyen válságosabb időkre.
    Lehet itt az ideje a válságkezelő csomag megbontásának.
  • Timbo
    hát azért a Clannad After Story :D igencsak drámai lett :D
  • Seth
    Esetleg I My Me! Strawberry Eggs. Nekem tetszett, bár lehet vkinek kifordul a gyomra a nőnek öltöző főszereplő sráctól ( pedig ő csak tanítani akar, de tényleg XD )
  • Dani182
    Ok, többé nem hagyatkozom akkor AA-s műfaj besorolásokra. :)
    Bár még mindig nemérzem úgy, hogy el kéne kezdenem.
  • Rundstedt17
    jah drámai az ideggyengéknek,amúgy meg nem:D
  • Dani182
    Igen, ezt mondtam én is :D
    Lehet neki kellene állnom Clannad-nak, bár úgytudom az inkább drámai, mintsem comedy. Meg olyan riasztóak a fejek benne xD
  • Timbo
    nekem semmi nem jut eszembe:D amit ajánlani tudnék most így hirtelen :D
  • Seth
    Hát szinte minden értelmesebbet láttál már XD
  • Dani182
    Sziasztok srácok!

Tudnátok ajánlani valami jó kis sulis-love comedy-t??
    Tegnap végeztem ToraDora val és most nagyon hangulatban vagyok :)
    Csak sajnos úgy gondolom, hogy amit érdemes lenne megnézni azt már mindet láttam :S
    Itt van MAL -om arról, hogy miket láttam eddig.