72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
faláb #24500 Én most járok a Hayate 24. részénél... Én se láttam túl sok animét, de szerintem úgy is élvezhető hogy nem értesz minden utalást... De amúgyis vannak oldalak ahol le vannak írva az utalások és a kisípolt szavak... -
:) azért próba cseresznye -
nagyon kevés ahhoz hogy megnézd hayatet, alig fogod érteni a benne lévő vicceket -
ugy 125-130 lehet kb -
akkor szerintem nem ugyanarra gondolunk :P a fate/stay night jatekbol keszult animet lattam, de a tortenetnek van folytatasa, ami a Fate/Hollow ataraxia nevet viseli. Ez 2005ben jelent meg, es 2007 vegen, 2008 elejen nekifogott valaki a forditasnak, es kb most tart a felenel. szoval meg van mit varni :( -
hány animét néztél meg eddig kb? -
nekiesek a hayate no gotoku-nak
-
Fate/Stay Night simán :D nem kell túlvariálni... -
ha a Fate/Hollow ataraxia a folytatas, akkor meg nincs forditas, de mar dolgoznak rajta, de sajnos szerintem ev vegeig nemigen lesz kesz :( -
sebaj, kinek mi tetszik. hatha valaki tud itt segiteni. -
Rundstedt17 #24490 passz én nekem nem igazán tetszett....
-
jol jonne egy kis segitseg, jobban mondva egy nev amire rakereshetek a neten
-
Rundstedt17 #24488 nagyon rákattantál 
-
tud akkor valaki kuldeni azokhoz a fate/stay night visual novelekhez linket amelyikbe kiderul, hogy archer shirou? -
rohadtul nem szeretem ezt a levegoben futkarozunk megallunk egy kis faagon azsiai filmeket :( kar... pedig vartam nagyon -
Blood - The last vampire
LIVE ACTION!! sztem elég ütős lesz, az anime pedig nézendő nálam így a trailer után:D:D -
nem az animere ertettem a folytatast, azt tudom, hogy nincs, hanem a tortenetre, barmilyen formaban:manga,visual novel... -
valami linket tudnal adni? -
jaja, pont úgy van :) folytatás nincs... van Visual Novel, és teljes már a fordítása :) szal fasza :D még nem szedtem le... de abban van sok érdekesség ^^ -
az erdekelne engem, hogy a fate/stay night-nak van valimefele folytatasa, mert valami olyasmit olvastam, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!es a ps2-es verekedos jatekban is van 2 karakter aki az animeben nem jelent meg.Archer nem mas mint Shirou -
kivancsi vagyok, de eleg pozitivan allok a dolgokhoz, kepeket lattam csak, es a grafikaja nagyon megfogott, talan ebbol ered a pozitiv hozzaallasom
-
shoujo ai jó :P de az is lányoknak van xD szal ilyen érzelgős... elvileg... -
izlesek es pofonok. amitol mi teleokadjuk a wc-t az masnak lehet egyfajta szorakozas. en most szedem a touka gettan-t ami egy reszben shoujo ai(leszbikus). kivancsi vagyok milyen lesz. remelem vegig tudom majd nezni ;) -
a pedoval (loli... bár attól függ mert nagyon loli nem jó, de láttam már jót amire ráírják hogy loli -.- illetve STRAIGHT shota elmennek...) még nincs is gond, de MELEG... és nem megjátszott meleg hanem buzira meleg :D az már nem okés... -
Nuki #24476 Igen, rájuk jobban jellemző. Mondd, hogy a barátnőd akarja hogy nézd, vagy fizetnek ezért neked érte! -
moruhine #24475 Miért? Talán csak lányok nézhetnek kissé pedo kissé meleg animéket?
-
moruhine #24474 Ezek pont jók lesznek kezdetnek ^^ -
próbálkozni lehet
-
Rundstedt17 #24472 szerintem is:D..nyu az fogyos:D -
azé megsimogatnám ^^ persze mikor nem Nyuu... mert akárki akármit mond Lucy sokkal jobb mint Nyuu :\ csak jóban kell lenni vele ^^ -
Nuki #24470 Az elfen lied főszereplője is úgy néz ki mintha macskafülei lennének, aztán közben mégsem az. -
Rundstedt17 #24469 betegek vagytok nekem hányinger
-
AZ a Loveless? Lány vagy? Vagy valami másik Loveless... vagy ami terjeng Lovelessről az hoax és nemis... -
nesze, macsek :D
még macsek
Meg még van valami, amiben a macskák macska méretűek, de humanoidok. -
moruhine #24466 Jólvan azért nem kell hülyének nézni, csak mióta láttam a Lovelesst azóta hasonló macskafüles animéket keresek, kevés sikerrel, a hentai meg ilyesmi nem érdekel... szóval olyan kéne ami nem 18+ xD -
Afro Samurai-hoz nem tudtok feliratot? AA-ot néztem de az késik :/ -
"btw a cat is fine too..."

Words Worth ...
Cuki cila ^^ -
csak fülekre... Furry rossz...
Neko/Inu/Kitsune...mimi az jó...
Ha van rajta egy kis szőr mint Words Worthben a macskacsajon az is jó...
Ha full szőrös és állat feje van az nem jó...
btw a cat is fine too...
x)) -
Mivan? Furry-ra gerjed
-
Rundstedt17 #24461