72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
na meg Moka Akashiya :D -
Hoppá...
Tegnap megfeledkeztem egy önző, folyton rikácsoló, nagyképű kis vámpírlányról, aki mégis szerethető :D
Hazuki, meg a csöndes kis húgija (a fene emléxik már a nevére) ^^ -
nalátod :D -
Ja, Karin cuki :] Bár ő nem kyuuketsuki (vérszívó), hanem zouketsuki (vér adó)
-
hát sztem ő ^^ vámpírfétissel semmi gond :D a vámpírok menők :D egyébként utálom a vérvételt meg a szúrós dolgokat
-
#24560 -
szerintetek mi lehet Willenbrock-al? ^^
halálra animezte magát?
-
Prof William #24573 Kb mint az első... Jó zenék isten grafika és irtóztatóan sz*r sztori...
Az 1 is ezen csúszott el... hiába isten a rajzoló ha a forgatókönyv író egy nagy rakás ***. :) -
Rundstedt17 #24572 amcsi fos 

-
én meg megnéztem az Afro Samurai - Resurrection-t, hát hagy ne mondjam milyen
a zenék azok tökéletesek voltak, de ennyi...
-
Rundstedt17 #24570 maga a doki reakciója viselkedése:D......de újjáélesztette:D -
Igen, ezek nagyon poénosak, főleg a túlsokkolós, amibe belehal a csaj
-
Rundstedt17 #24568 deh a legjobb poénok a vágott jelenetekben,golyós fav:D -
Rundstedt17 #24567 nem mondod hogy nem jött rád egyszer sem a nevetés? 
.
Mikor például:Hogy mered azt állítani hogy szereted ha képtelen vagy megenni a...vagy amikor túl sokkalja,vagy amikor kutyást játszanak vagy mikor elromlik a vib....:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nem is tudom, hogy te ,vagy arma akkor a betegebb a vámpír fétisével XD -
Rundstedt17 #24565 vagy netán a doktorra érted?:DDDD...hát jah ritka jót lehet nevetni ahogy megalázza áldozatait:D... -
Rundstedt17 #24564 na jó többre is ráfogható,főként az utolsóra mert abba van suli vmenyire meg poénXD -
-
Én itt látok vmi kakukktojást XD -
Rundstedt17 #24561 Death Note
Hell Girl
Legend of the Galactic Heroes (Ginga Eiyuu Densetsu)
Monster
Night Shift Nurses (Yakin Byoutou)
When Cicadas Cry (Higurashi no Naku Koro ni -
Rundstedt17 #24560 beteg vagy -
a vámpír fétis létező aberráció, úgyhogy megnyugodhatsz, nem vagy egyedül XD (én mondjuk kihagyom XD) -
Gundam 00: nagyon jól néz ki és a történet is korrekt. Opening-ending nagyon jó szvsz.
Ghost In The Shell Stand Alone Complex: ezt még nem láttam csak letöltöttem, de jónak tűnik. -
innen válogass :) meg regisztrálj, csinálj itt egy listát, vegyél Friendsbe, lépj be Hunclubba, és be happy :D kicsit jobb mint AA-s lista és csak animék vannak ^^ ilyen francia japántakarítónős meg avatar meg ilyenek nincsenek -.- (egyelőre :()
MÁS:
megnéztem Vampire Knight Guiltyt... sokkal jobb szerintem mint az első évad. Nem tudom kinek ajánlanám mert shoujo és eléggé csöpögős romantikus cucc... DE VÁMPÍROK! :D és kurvajó :D bírom az ilyen... nem tudom körülírni milyen... amilyen Vampire Knightban volt... szal az ilyen vámpírokat :D meg néha kell az ilyen romantikus cucc :))
(nem spoiler) lehet beteg vagyok de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak sztem sexy mikor egy szépes vámpírcsaj érzékien rácuppan a nyakra, finoman belemélyeszti a fogait, majd iszik pár kortyot a vérből? :D
vámpírok ugye nincsenek meg ha lennének sem olyanok lennének amilyenek, sokkal inkább az állatias vérengző túlélő fajták... de mégis :D -
Hello!
Nekem tudnátok valamit ajánlani, mert kezdek kifogyni az ötletekből? Gondoltam a Berserk-et, meg a Claymore-t még megnézem, de ezek után lövésem sincs. Lehetőleg ne szerelmes-iskolás-vicces-éneklős-buzis legyen, ne legyenek benne szamurájok, meg ne a középkori japánban játszódjon. Shounen, mecha, horror jöhet, csak "jó" legyen és lehetőleg ne legyen annyira régi. Mivel ezeket láttam, így ne ajánljátok. -
Trigun :) -
Jó más is,csak jó legyen:) -
Bleach, Code Geass, Gundam 00, Fullmetal Alchemist -
faláb #24552 Naruto... Tehát shounen kellene? Vagy jó más is? -
Sziasztok!
Milyen anime-t ajánlotok nekem?Eddig narutot néztem és hetente várom az új részeket,de közben akarok vmi mást is nézni.
Szerintetek?Mi az ami közkedvelt?:D -
Nuki #24550 Ha van gyerek rokon, neki oda lehet adni
-
Mindig mindenhol tombolázok... tavaly is vettem 8-10-et CONon!
Viszont tényleg nagyon szánalmas ajándékok/nyeremények vannak... úgyhogy most egy darabot sem vettem! -.-
Igaz a 2nap alatt, ha összesen 3percet töltöttem a nagyteremben!
Konzolroom powa! xD -
kép
na de most már megyek aludni -
Képek mikor érkeznek ? XD -
Egy sima Capcom VS SNK 2 Millionaire Fighting 2001 figure, anyira ocska hogy még az ebayen nem találtam rá, nem beszélve a HFröl aki forgalmaza -
fú, ha ilyen emlékezetes dolgok történnek a conon, akkor jövőre biztos, hogy ott leszek!
vagy nem. -
Képet vagy meg sem történt !! -
Hát a mai nap volt a legjobb :D vettem 10 tombolát és nyertem egy figurát conon
-
Prof William #24542 Szegény Enma Ai lassan már olyan lesz mint Jason a péntek 13-ból. :) Mindig előhozzák valahogy... :) -
Szerintem meg az első évad a legjobb. A másodiknak csak a legvégén volt egybefüggő története, igaz, addig meg megismerhettük a többi szereplő hátterét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén az a nő szúrta le a pasast, aki Akie-t küldte pokolra. A pasas tette tönkre az apját. A csaj meg azért tűnt el, mert Akie apjának a szolgálójában felment a pumpa, és elátkozta a csajt. A sors furcsa fintora, hogy még volt ideje megölni a fickót...