72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    Wolfs Rain egesz jo volt. kozepeig kisse unalmas volt de a vege tetszett. kiveve hogy nem igazan ertettem a veget :D
  • z1
    Visszavonok mindent. A most futó Haruhi sorozat 28 részes lesz! (De szarok ezek a szmájlik, nincs valami vidámabb? )
  • RelakS
    Japánhoz köze van?
  • XXDX
    No mivel ezt a kategóriát véltem a meséhez legközelebbinek, szóval.
    Valaki tud valamit arról, h állítólag Rumcájsz feltámad? Állítólag lesz valami új animációs film. Kíváncsi vagyok, mert a régieket nagyon dicsérik ismerőseim, de én azokat nem láttam, nekem meg a Rumcájsz névről csak egy badacsonytomaji túlkanos póni jut eszembe. Az eredmény mondjuk ugyan az. Ők is röhögnek meg én is.
  • armageddon666
    na most így Slayers Revolution rész után belenéztem magyar Slayersbe... és tartom hogy nagyon jó a szinkronja :) és hogy az újak példát vehetnének róla >.<
  • armageddon666
    Most nézem hogy Slayers Revolution után még egy Evolution-R is van... csak valamiért sub nincs nagyon :S csak [Anon]... na mind1... remélem nézhető ^^
  • z1
    A kedvencemről véleményem szerint akkor háborgok amikor csak akarok. Ezek után biztos vagyok benne hogy több pénzt hagytam eddig a KyoAninál mint te.

Remélem a 2ch-n jó alaposan lealázzák a stúdiót. Még hogy örülni...
  • Rundstedt17
    nah deh nem változtat ingyen van ne háborogjon senki:D
  • Nuki
    Ott is nagyon megosztja az embereket és stúdiókat.
  • armageddon666
    másrészt nem új évad csak újravetítés... tessék örülni hogy van egyáltalán xD (japánban, egyébként letöltöd és akkor nézed mikor akarod :))
  • Rundstedt17
    nincs jogod felháborodni elvégre nem fizettél érte
  • z1
    Hangosan anyáztam és szídtam a KyoAni stúdiót amikor belenéztem a 8. részbe. Komolyan. Képesek leadni a régi részeket és utána van pofájuk összesen 2 új mini résszel kiszúrni a szemünket 3 év várakozás után? Hát ez alaposan felbaszta az agyvizem, már elnézést...
  • Timbo
    az eredetit megéri megnézni ?:)
  • Seth
    Szóval ez ugyanaz mint az eredeti, csak kiegészítve 1-2 új résszel plusz normális kronológiai sorrendben játszva. Hurrá,most talán lesz erőm végignézni, de nem mondanám azt rá hogy 2. évad
  • biomage
    Hali

Van egy jó hírem :), kijött suzumiya haruhi 2 évad 8 része vagyis 1 része jött ki :) anidb
  • Nuki
    Én is ragaszkodom ahhoz, hogy amíg nem jelmezben látogatsz ki, addig nem tudod mi az.

Van egy féle hangulata ha kimész, bámészkodsz, pózolsz a jelmezesekkel mint egy jó anime rajongó, találkozol, beszélgetsz, nevetsz, nézelődsz, vásárolsz.

Eggyel jobb dolog, ha be is öltözöl, átlagos (vagy esetleg annál jobb) jelmezbe. Ilyenkor két jelmezes akik találkoznak, illetve az egész animecon alatt az összes jelmezes között egy láthatatlan kapocs vagy fonál keletkezik, ami semmilyen szóval le nem írható. Ha tetszik a jelmezed nekik, vagy a karaktered, veled fotózkodnak, rajonganak.
  • Doddy a düdő
    nem írtam, hogy csak e miatt nem megyek. nézegettem már animeconos videókat meg fotókat, de egyik se éreztette velem azt, hogy el kell rá mennem, mert akkora királyság. szal alapból nem nagyon érdekel a dolog, az a videó csak rátett egy lapáttal.
  • Nuki
    Egyértelmű hogy azért választották ki a legszarabb embereket, hogy legyen mit nézni. Ha jó lett volna nem lenne semmi hírértéke, senki nem nézné, nem tombolna.

És aki egy animecont ilyenek alapján ítél meg, az hülye (ne haragudjon aki itt szidta, és mondta hogy emiatt nem megy, de értse meg:Ð )

ja és: EGYETEK TI IS VARÁZSKUKORICÁT!

(na jó, az a két 'idősebb' tag még egész normális szöveget mondott, gondol bárki amit akar)
  • BB7
    Könyörgöm, miért kellett 3-4 [szerintem nem is random] embert kiválasztani, és azokkal csinálni egy 6perces videót?
    1db tömegjelenet sem volt! .. Pff..
    Amúgy a Lolita csajt ismerem! :)
  • Frosty01
    én meg hayate no gotoku közben kivégeztem a shana 2-t és most jön a rózsaszín felügyelő bácsi első évadja :D
  • armageddon666
    weeaboo ^^
    alapvetően nem gáz, csak az ilyen zomg alakok akik lehúzzák a communityt >.< sajnos az ilyenek a feltűnőek és ez alapján ítélik meg az egész szubkultúrát...
    ---
    Slayers Revolutionnek nekikezdtem :) nagyon jó... tök retro :D a zene is a hangulat is :) kedvet kaptam újranézni az első 3 sorozatot :D a OVAkat meg Moviekat nem is olyan rég néztem meg ^^
    Opening és Ending jók :) meg Hayashibara Megumi is :D
  • Frosty01
    hülye japan wannabík :S
  • armageddon666
    már minden részhez van, de valami Ronery szedte fel, mert Shinsen belassult... (Translator karja eltörött, vagy hasonló :)) de azóta folytatták már... Shinsentől 15 rész van kinn eddig. Ronery végigvitte. De elvileg nem a legjobb sub... Én most várok Shinsenre... 12. részig néztem így, akkor pont vége egy arcnak :) vagy épp most kezdődött? :P
  • Seth
    Attól a narutard-tól nekem ég a pofám b+ XD
  • faláb
    Na itt az egyik legjobb példa a gagyiságra...
  • moruhine
    Valaki meg tudja mondani hány része van eddig a Kuroshitsujinak? Amihez angol felirat is van... Már ha egyáltalán ismeri valaki.
  • Doddy a düdő
    hát ez se hozta meg a kedvem az animecon-hoz

ennyi degenerált embert úristen :D az a kakashi, aki nem tud beszélni és megmutatja, hogyan kell csinálni a chidorit, nem kicsit nevetséges. de a kedvencem az a testes loli a csámpás lábaival. annyira kawaii ^^
  • armageddon666
    SPOILER
    manga
    vs
    anime
    nekem ennyi gondom volt az animével :)
    ja meg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor a boszicsajjal harcoltak és rész végén leszúrta Tsukunét, azt komolyabban is folytathatták volna... de köv részben karcolás nem volt rajta -.-
  • faláb
    A Gonzo alapjában véve nem rossz, de mérges vagyok rájuk mert nagyon rámentek az ecchire a Rosarionál, ami először csak a harcok(keringett egy legenda miszerint azért döntöttek az ecchi mellett a harcokkal szemben, mert így olcsóbban kijöttek az egészből, LOL), aztán a sztori rovására ment a gagyi részekkel...
  • armageddon666
    Nnnaaaa GONZOt nem szidni >.<

Gankutsuou, Welcome to the NHK, Seto no Hanayome (nincs hozzá normál sub szal még nem láttam), Full Metal Panic, Chrono Crusade, Hellsing, Vandread, Kaze no Stigma, Trinity Blood, Gantz, Witchblade...

kicsit jó stúdió :)

de am jah... ezt speciel elszúrták... bár nem annyira mert tetszettek az ecchi részek, csak a harcok lettek volna komolyabbak :S nem kizáró a 2 szerintem...
  • faláb
    Remélem nem, inkább kezdje az elejéről manga alapján egy normális stúdió, ha már a Gonzo így elbarmolta az egészet.
  • LeventeV
    harmadik evad lesz belole?
  • faláb
    Egyszer nézhető, bár most én is megakadtam a Capu2-nél mert sorozatban jött 3 ultragagyi rész.
    Mindenesetre a mangája fényévekkel jobb, animénél nagyon rámentek az ecchire, ennek kárát a harcok látták amik eléggé sablonosak...
  • armageddon666
    ja meg
    Tsukune-kun...
    Moka-san...
    Tsukune-kun...
    Moka-san...
    Tsukune-kun...
    Moka-san...
    Tsukune-kun...
    Capucchuu~

xD
  • armageddon666
    pantsu frenzy...
    2. évad meg censored :S és nem tudom csinálja-e valamelyik sub az uncensored DVD verziót -.- pedig jópofa... és nagyon jó az ending ^^ mind2 évadnál... meg a második opja is fasza :D meg mikor Tsukune *spoiler* az is marha jó...a mangában -.- animében szarul van megcsinálva .\
  • Timbo
    annyira azért nem :D komolytalanság az egész :D
  • RelakS
    nem láttam

mászt szí?
  • Timbo
    Rosario + Vampire
    így se ?:D
  • RelakSfromhome
    Kicsi, értsd: lapos XD

Timbo: Azt nem ismerem
  • Rundstedt17
    "egy önző, folyton rikácsoló, nagyképű kis vámpírlányról, aki mégis szerethető :D"
    hogyne lenne már az, attól függ hogy rajzolták meg