72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hö hö hö Zan Sayonara Zetsubou ? hmhmmhmhhmhm :D
még csak most fogom megnézni a 2. seriát -
Mi? Umineko no Nako Koro ni? Ez valami vígjáték/paródia/őrültség? -
húúúúúúú....
nyári animék :)
Spice and Wolf 2 (OVAt meg kéne még nézni xD 7. rész asszem?)
Zan Sayonara Zetsubou Sensei (yeeeeee)
Umineko no Naku Koro ni (nagyon durva a seiyuu cast :D nagyon várom :D)
Axis Power Hetalia 2 ^^ (1-t még be kell fejezni :D)
Bakemonogatari (jó a képe :D egyébként most hallottam róla először XD) -

-
nemnem... volt előtte 1 másik. igaz nem össze-vissza hanem pont fordítva :s -
Igaz, hogy csak 3 részt néztem meg belőle, de nekem nem tűnt össze-visszának , szerintem a Haruhi volt csak ilyen idióta megfontolásból sugározva -
Rundstedt17 #24653 Nyilván játszik hogyha olyan sorrendbe rakták amilyen.... -
biztos játszik... haruhiban is játszott :) sajna lemaradtam róla mert rendesen néztem... -
ef - a tale of_memories az az anime amelyiknek nem idorendi sorrendben jonnek a reszei? ha igen akkor jatszik valami szerepet ez az animebe? ha nem akkor meg tudan mondani nekem valaki, hogy milyen sorrendben erdemes nezni a reszeket? kosz. -
faláb #24650 És itt egy bónusz még a Yoko-fanoknak.
katt -
kis fincsiség: Yoko Cosplay:
-
De ez most csak egy videó a CON-ról, közben meg megy egy zene. Nincsenek interjúk. -
Rundstedt17 #24647 Igen én sem bírom őket a GameSzar stáb csodás riportjait..... -
rákattintottam de ahogy láttam hogy GameShit TV inkább be is zártam egyből :) nem akarok megint idegeskedni a hozzá nem értő faszok miatt akik vagy gypsek és azért vagy szándékosan csinálnak úgy interjúkat hogy lejárassák a szubkultúrát... x)
---
Újradolgozni? :D Új unit, új pilot, mi kell még? :D bár engem ez inkább zavar mintsem örülnék :S négylábú dárdás gurulós Eva, tipikus szemüveges csajjal -.- tök más a karakterdesignja az új karakternek mint a régieknek :S nem tudom hogy fog a stílusba beépülni... de még jól is elsülhet :) -
SakuraCON 2009 -
Rundstedt17 #24644 K-ON
csak azér mer a csapból is az folyik
-
valami jo 2009es animet mondjatok nekem legyszi. -
"No, menti se estrena el 27 de junio en japon XD"
Magyarul június 27-én adják majd Japánban. -
arghhh NAGYON ZSIIIRUL nez ki... mikor jon ki? -
Evangeliont csak újradolgozni tudják???
-
pedig az a legjobb :D mondjuk azt másodszor kihagytam... asszem azért mert Death and Rebirthben benne volt... vagy csak simán mert akkor nem akartam a mindfuck részt :D -
best of all -
fritonmano #24637 köszönöm szépen! -
Ezek hasonlóak:
link
Nauszika - A szél harcosai
Laputa - Az égi palota
Totoro - A varázserdő titka
Kiki - A boszorkányfutár
Yesterday - Vissza a gyerekkorba
Porco Rosso - A mesterpilóta
PomPoko - A tanukik birodalma
A könyvek hercege
A Yamada család
Földtenger varázslója -
fritonmano #24635 sziasztok
segitségeteket kérném: a gyerköcöm imádta a vándorló palotát és a Chihiro Szellemországban-t... hol tudnék hasonlo jellejü meséket letölteni, beszerezni?
köszönöm elöre is -
Kinek mi, sokaknak meg ugye a sorozat vége nem tetszett, de az meg ugye így járt... -
-.-
ne ijeszd el tőle... nézze meg, nem tetszik neki, akkor
:))
nem komoly ám :D csak azért best ever szvsz :\ sajna sokan nem tudják értékelni >.< -
nm bírod a depressziós nyávogást el se kezd :) -
ennyi :)
aztán egy kis szünet után Rebuild of evangelion :D -
hataron tulra is szallitanak? -
sorozat(ha lehet akkor a felújított), aztán end of evangelion,nem kell túlbonyolítani -
úh az összes evangelion kimaradt :O itt az idő bepótolni :D milyen sorrendben kell(néha érdemes) nézni őket? -
12DVD :D
Benne van valószínűleg a teljes Neon Genesis Evangelion (Remastered gondolom, talán Director's Cut részekkel), a Death^2 (Death and Rebirth remastered, egyébként recap), az End of Evangelion, esetleg még valami extrák is :D
igazából egy Rebuild of Evangelion 1.02 You are (not) alone is elég lenne csak azt nem találok x) -
Rundstedt17 #24626 40 800 Ft 

-
ez de kéne...
40800Ft xDDD -
en is igy voltam vele de erot vettem magamon es megneztem a vege fele egesz jo -
én is -

-
Rundstedt17 #24621 én nem bírtam ki a végéig pár rész után döguncsi és passzoltam anno
-
Wolfs Rain egesz jo volt. kozepeig kisse unalmas volt de a vege tetszett. kiveve hogy nem igazan ertettem a veget :D