72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem, egy doujinshi manga -
re-take?? az a remastered (2003) tv series? -
Rundstedt17 #24698 aha biztos
-
fú. ez nagyon bonyolult anime :D -
Prof William #24696 Ismerem. A Re-Take nekem is nagyon tetszik. -
Egyelőre Re-Take rulz >.<
Mikor a gömbszerű angyal ellen harcol Shinji, annak az árnyéka ugye olyan mint egy Dirac tenger, az elnyeli a unitjával együtt, aztán ugye csak kiszabadul. Na a Re-Takeben úgy van, hogy végigmegy az Eva sorozat, végén End of Eva, és onnan visszakerül abba a részbe hogy kiszabadul az angyalból ^^ és újraéli az egészet... de tudja mik történtek, és el akarja kerülni, és kurvajó :D -
Prof William #24694 Van valahol egy jó kép erről... most nem tudom elmondani de a lényeg az hogy van 1-2 olyan dolog a filmben és a képeken amik olyan események nyomai amik az EVA sorozatban és az End filmben történtek meg. pl az a vörös csík a holdon a tenger szine stb...
Sokak szerint végül is az történt hogy az End of Eva végénSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shinji azt kívánta hogy minden térjen vissza az eredeti állapotába és vissza is tért csak éppen újrakezdődött az egész.
+ sok más is máshogy van. Shinji valahogy nem akkora emógép mint a sorozatban + a barátai emailja is időben elérte őt nem úgy mint a sorozatban. Szóval sztem ezért más vége lesz amik jó mert még1 szer már nem lenne kedvem ugyanazt megnézni... -
Aki látta esetleg Slayers Evolution-R-t, mennyire helyes a meglátásom első rész után, hogy Nama = Naga? :D -
köszi ez sokat segített ^^ -
faláb #24691 Plusz az angyalok számának változása miatt is lesz valami kavarodás szerintem... -
faláb #24690 Szerintem Kaoru korai feltűnése és az új pilóta miatt már csak nagyon nehezen lehetne ugyanaz a vége... -
faláb #24689 Itt elég jól össze van foglalva szerintem. -
és az mégis hogy? Q_Q -
amugy valaki el tudná magyarázni, hogy mi történik az end of evangelionban? :/
miután mindenki összeolvad, aztán mégsem? vagy mi? nekem az annyira összemosódott maszlag, egyáltalán nem tudtam felfogni még azóta sem
-
Prof William #24686 Még azt is el tudom képzelni hogy most más elssz a vége...
A fanok szerint van pár érdekes utalás benne hogy az az egész új EVA filmek az EVA sorozat UTÁNNNN! játszódnak. Majd kiderül az igazság. -
Velem a Re-Take szerettette meg Asukat >.< (nem, nem a hentai jelenetekkel -.-) -
faláb #24684 A Ramieles harc szerintem is durva volt, sokat dobott rajta az alakváltó képessége :]
Egyébként Asuka-t én is várom, az EoE-s harca után nálam ő lett az abszolút kedvenc :) Pedig nem nagyon bírtam előtte, lehet azért mert Shinji szemszögéből néztem X)
Az új pilótáról meg egyelőre nem nyilatkozok, csak majd ha látom élesben, de az a négylábú EVA tényleg furcsa... :|
-
a megmentős jelenetet hiányoltam, a Ramieles harc viszont nagyon durva volt >.< nemrég megnéztem azt a részt megint :D
jah, lesz Kaoru, meg ASUKA!!! és új pilóta... akitől tartok :S nem tetszik a karakterdesignja, szerintem nem illik a többi közé... na meg az EVA Unitja... négylábú keresek izé >.< de majd meglátjuk mit alkotnak :) -
faláb #24682 Úgy látom a 2. Evangelion moziban már lesz Kaoru és egy új pilóta/EVA is...
Ahhoz képest, hogy az első mozihoz még úgy kezdtem hozzá, hogy látni fogom a sorozat elejét összesűrítve és szebb grafikával, már ott is volt pár eltérés...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl. Misato már tudott Lilith-ről és meg is mutatta Shinjinek, angyalok számozásának megváltoztatása, Ramiel át tudott alakulni, de szerintem olyat se véletlenül hagytak ki hogy az Eva megmentette Shinjit...
Mindenesetre én örülök, hogy nem csak recap lesz a maradék 3 mozi :) -
Nekem van pár oldal, ami kivételek közt van az adblock+noscript kombóban, ilyen a MAL is. Csepp a tengerben, de ha már paypal donatere soha se bökök sehol se... :P -
A google csak ne sense-elje a magyar reklámokat, adblock nekije oszt jónapot XD -
Google adsense, semmi meglepő nincs benne.. -
Vaterás hirdetést láttam a MAL-on O_O -
nááám :] -
Rundstedt17 #24676 Az csalás,nem versenyképes:D.... -
Valld be, hogy titkon már dolgozol a: "Biomage-Magyar - Magyar-Biomage" szótáron! -
Szerintem leesett...
Van 3 acc-od: biomage, Abrion, [nevenincs]
Abrion-nál nincs felvéve a kedvenvekbe
Biomage folyton itt lóg
[nevenincs]-nek még lenne esélye, csak belépni nem tudsz -
van 3 accountom :P az egyik accountom Abrion, örülhet Mike, mert nem vettem fel az anime topik a kedvencekbe de a másik Accountomba talán igen :D, csak várnom kell technikai okok miatt -
nem tudni írni mádzsár?
a második sorodat nem lehet érteni szerintem
több Abrion van, hogy az egyik örülhet? Mi van Mike-al? Milyen másikba talán igen? Vagy mi van? O_o -
van 3 accountom :P
az egyik Abrion örülhet Mike nem vettem fel kedvencekbe de a másikba talán igen :D, csak várnom kell technikai okok miatt -
nem bírod ki addig anime topik nélkül
-
na lássuk tud tudlak e lépni :D -
már vártam ezt a kérést
-
Képet vagy meg se történt! -
9999 új üzenet TÉK :D -
4 -
mindegy, megtaláltam. jól el volt dugva :)
amugy ebből hány rész lesz pontosan? -
EVANGELION1.01 You are (not) alone (1280x720 H264 AC3 6.1ch Chap)
ehhez hol találni feliratot??????????? magyart! -
rohatt szar sztem:D:D az első tetszett, de a 2. sztem fos:D:D
de nem akarom elvenni tőle a kedved
-
ez nézve lesz úgy érzem :)
most olvastam bele az ismertetőbe