72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
AranyKéz #24861 ARGH, lejárt jog.
-
Nuki #24860 Ja huhh...
Kifosztjuk, vagy kifosztjuk? xD -
wtf
Egy csomó anime van 400 Ft alatt. Na nekiállok rendelni. :D -
Cat 02 #24858 http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=talalatok&lap=1&oldal=0&desc=&limit=40
wtf, baloldalt írjátok be keresőbe h Panic, 400 ft :D -
akkor jó :) -
szerintem nem geciség, jo anime. Amugy en is a masodik evad felenel hagytam abba mert nem csinaljak tovabb. -
Rundstedt17 #24855 én meg az elején passzoltam mecha geciség:DDDD.... -
Nekem nem jött be annyira a Gundam00... túl gyengék voltak a végefelé a jók...rosszak...szal a főszereplők... második évadot meg felénél abbahagytam mert menclave baszik csinálni -
Rundstedt17 #24853 lesz,divatanime. -
Most fejeztem be a Gundam 00 első évadját. Nagyon ütős.
Az első pár rész kicsit unalmas volt de utána beindult. Az utolsó 5 rész meg tele volt harcokkal, váratlan fordulatokkal.
Grafika gyönyörű, mindkettő opening nagyon jó.
10/10. -
az nem vmi sok :(
azért remélem több évad is lesz -
Csak 12 vagy 13 ha jól emlékszem. De gondolom elég sikeres lett odakint ahhoz, hogy legyártsanak még1 évadot -
tudom :D
nekem az is elég^^ csak le kéne szedni...
nem tudod h hány részes lesz? AA-n nem írják -
Ott van az anime adatai alatt, hogy letöltés : felirat. Egyelőre még csak 2 részhez van -
köszi, én nem találtam ezen :P -
Nuki #24846 Jó hozzáállás (Y)
Egyik jó barátom is így tanult meg angolul. -
AA -
tudtok olyan fordító csapatot aki a K-ON t elkezdte fordítani? -
faláb #24843 Németből jobb vagyok, mert 5 évvel többet tanultam mint angolt, de animéhez meg mangához az angol jobb lenne... Na mindegy majd nyáron angolul olvasok mangákat, az ismeretlen szavakat kiszótárazom, ami az elején nagyon sok lesz, de hosszútávon jól járok majd szerintem... -
vagy a német... 1 idegen nyelvet jó lenne ismerni :S -
nagyon köszi :) -
faláb #24840 Feltöltöttem neked, remélem tudtam segíteni :] -
Rundstedt17 #24839 sajna nem tok segíteni. -
faláb #24838 A sötétbarna hajú lány katanával a Shakugan no Shana-ból van. A másikat sajnos nem tudom. -
kérdés, első kép, Zero no Tsukaima, Louise mellett jobbra melyik a sötétbarna hajú lány katanával, honnan van?
+ felette kb. három sorral szöke oldalcopfos, egyenruhaszerűbe öltözött lány is jól jönne... előre is köszi
Louise kb a középvonaltól balra középtájt van, pálcával -
faláb #24836 Miért, olyan természetes lenne az angoltudás?
-
mondjuk ugy hogy nem igazán tanultam... szal csak így részben értem meg a dolgokat, de ha 11 részt felirattal néztem akk a 12.-et is ugy szeretném XD és mivel aa beszart, és még mindig nem javították ki.... nem tok feliratot leszedni :[ -
Rundstedt17 #24834 hát a végére hiteltelen és hárem lesz:D -
Rundstedt17 #24833 nem tudsz angolul vagy mi?:DD -
bárkiakárkinek van felirata a school days 12. részéhez? ami azon a sasukes oldalon van... az el van b@szva :( -
anime sztem meg pont fordítva, részről részre egyre jobb:P -
a Burst Angel jo anime? -
igen értem, de ez akkor is fura -
mert esetleg Linuxon nem megy, és még kuanyáznának ha PCt írnak, mert a Linux is PC, TECCIKÉRTENI? -
Platform windows|xbox360
AnimeAddits tud vmit :D
windows az hol platform?:O -
a visual novelre értettem ^^ -
Rundstedt17 #24825 most mire érted?a visual novelja nem nagy szám,nincs választás.maga az anime jól indul,de überuncsi részről,részre gyengébb -
most nézegettem a chaos;head-t, nem tünik rossznak az ismertető és a képek alapján... nem tud valaki valamit róla esetleg, hogy fordítják e már, vagy egyáltalán le lehet e fordítani? :D mert ha igen, akkor inkább megvárom ^^ -
relaks hszebol itelve letoltohely -
Felhívnám a figyelmet a bannerben aláhúzott részre!