72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Győri Devi
    jobb is mert akkor tanulás nem lesz XD
  • LeventeV
    megneztem a Code Geass elso evadat. bar nem vagyok mechas de nagyon tetszik az anime. erettsegi utan johet a masodik evad is
  • EnxTheOne
    köszi mindenkinek a sok segitséget!
  • Nuki
    Itt a képek alatt látsz egy ilyet: Anime Addicts. Kattints rá.

#24977: hátha nem tudja egy átlagos ember hogy mi az az AA
  • Bandi 18
    Felmész AA-ra és ott van.
  • EnxTheOne
    sziasztok! tudnátok segiteni nekem, hogy hol találok narutohoz magyar feliratot? (Már nagyon sokat kerestem, de max angol feliratott találtam, magyar feliratott meg csak a shippuden-hez . )
  • RelakS
    Chihirot szoktam megvárni. Annyira nem hasonlítom össze az eredetivel, időnként nem is igen hallom a röhögéstől :]
  • armageddon666
    oh, az még nagyon az elején van asszem O.o akkor bocs a spoilerért :D
  • faláb
    Azt a részt láttam utoljára, ahol
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Alleluját kiszabadítják.
  • armageddon666
    Hallelujah van O.o hol tartasz második évaddal? :D (én kb. felénél... Trollcave leállt a subbal -.-)
  • faláb
    Ha már Sunrise féle feltámadások... Az kemény volt, hogy a Gundam 00 első évad végén tök egyértelműnek látszott
    Lasse(a CB-s tag aki Setsunával harcolt az aranyszínű gép ellen), Patrick és Ali Al-Serges halála, aztán utóbbi kettőt az évad végén mutatták hogy élnek, Lasse meg a következő évad elején derült ki hogy él...
    Halleluját kár hogy már nincs, ő volt a legnagyobb arc :D Lockon helyére legalább hoztak egy újat :)
  • armageddon666
    hát igen :) csak azért van még kedvencekben az animeaddicts mert máshol nem találok elég képet -.-
  • faláb
    Aztán most mégis az vezet a legjobb ecchi szavazáson :O Nekem szabályosan szenvedés volt végignézni... Ótvar lehet az ízlésem, ha nekem sokkal jobban tetszett a "legrosszabb" Capu2...(XD)
  • Rundstedt17
    hát igen
  • armageddon666
    Nem rá gondoltam speciel (az engem eléggé megviselt... nagyon eléggé megviselt... mind2 évadban szívott szegény :(), hanem mondjuk
    Cornelia lovagjára... akit elkapott a FLEIA, aztán végén ottvan fekete szemüvegben pár karcolással... Vagy ott van maga Cornelia :D felrobbantották, lelőtték, és él és virul...
  • armageddon666
    YEAH! Kanokon suxx -.- 6 rész után dropped :\ szutyok volt... és még az ecchi sem volt jó benne :( csak durva és sok :\
  • Cat 02 #24965
    Héhó, miket beszélsz ? Mikor az a csaj meghalt majdnem sírva fakadtam. Meg apuci se húzta soká.

Bár mondjuk ezen a 2-n kívül tényleg nem sok volt :D
  • armageddon666
    De míg a soul eater utolsó negyedét elkúrták, addig a CG konstans és magas minőséget produkált végig, másrészt nem egy kategória a 2.

CGR2 vége meg úgy volt jó ahogy volt... szerintem :) de ezek egyéni vélemények :) Én nem tartom kiszámíthatónak... sőt... az egész sorozat kiszámíthatatlan volt :D egyetlen negatívum (bár ez csomó sunrises sorozatra jellemző) a halhatatlan mellékszereplők :)
  • [Jakuza]
    Az izles eleg szubjektiv dolog. :D
    Persze a kiemelkedo muveknek sokkal tobb a rajongoja, ellenben lehetnek olyan muvek amiket valaki atlagosnak itel meg, ellenben neked sokkal jobban tetszik nemelyik olyannal, aminek nagy a fantabora es ezaltal magasabban ertekeltnek tunik.

Peldaul nekem a Casshern Sins egyaltalan nem jon be, mikozben mig masok istenittik, de ez igy is van jol.
  • faláb
    Ha már AA-s szavazás... Látom a legrosszabb animéknél az első az R+V Capu2... Az első évad viszont ott van a legjobb ecchik között... Na hogy is van ez? Ami engem idegesített(bugyishow, Tsukune~Moka-san~Tsukune~Moka-san~capuchuu~ féle jelenetek)azok jelen voltak az első évadban is... A harcokra nem panaszkodok, az ecchire fókuszáltak inkább, abban meg jó volt.(kivéve amit már írtam)
    Na mindegy, ma befejeztem a Capu2-t, és max annyiban rosszabb az első évadtól hogy vannak benne hullámvölgyek... A múltkor mikor nem voltam túl jó véleménnyel róla akkor pont egy olyannál jártam :D De az utolsó 3 rész már egész jó volt megint :D Tudom nem leszek túl népszerű, de nálam a Kanokont mindenképpen veri.
  • Rundstedt17
    igen sejthető volt,teli volt utalással
  • Rundstedt17
    kb értelmetlen a szavazás,fanboyok,fangörlök.
  • Cat 02 #24959
    Pontosan mi volt kiszámítható ?
    Az h meg fogja öletni magát ?
  • Bandi 18
    Szerintem a C.G. nem is olyan jó... Főleg nem annyira, hogy minden kategóriában szerepeljen. A Soul Eater ezerszer jobb volt nála.
  • Rundstedt17
    egyébként az lett volna az igazi durranás Code Geass R2 végén ha:

lullut egy ismeretlen ölte volna meg zero álarcban....

de így erőltetett volt....meg kiszámítható....
  • Bulykin
    Eve no Jikan tényleg nagyon jó, de sztem össze se lehet hasonlítani a CG-el...
  • Rundstedt17
  • armageddon666
    igen :) ez az egyik...
    másik a Code Geass R2 több kategóriában való indítása (szvsz 1 anime 1 kategória, de ha mégsem, LEGALÁBB AMELYIK INDUL A LEGJOBB ANIME SZAVAZÁSON AZ NE INDULJON LEGJOBB <kategória> SZAVAZÁSON!)

a másik meg a community... arra szavaz amit látott... CG (bár tényleg kurva jó, és kedvenc, ezt nem győzöm hangsúlyozni) nagyon nagy hypenak örvend... rengetegen látták, de legalább hallottak róla... innentől mindenki arra szavaz :) emellett más minőségi művek (Eve no Jikan? nem láttam, csak szépeket hallottam róla) eltörpülnek... már nem minőségben, hanem ismertségben :\ innentől nem is kapnak sok szavazatot...

tavaly kb. a Death Notetal volt így...
    de hát ez van :) egyáltalán nem értem hogy egy eléggé korlátolt és kislétszámú közösségbe minek ilyen szavazást... mármint... olyan birkaszellem :S még nem eléggé elterjedt itthon hogy meglegyen mindenkinek a saját ízlése... szerintem :)
  • faláb
    C.C. a legjobb a szavazáson, úgy néz ki ő lesz a legjobb fő és mellékszereplő is, LOL
  • Cat 02 #24952
    Hm, meglestem. 90 %-át nem ismertem, szal mindig arra szavaztam amit láttam :D
  • Bulykin
    ennyire tetszik a népnek nah:P
  • armageddon666
    AnimeAddictson néztétek a szavazást? Ha nem akkor ne is tegyétek... szánalmas egy kicsit :) de csak egy csöppet... csak a hypeot méri fel :D semmi mást... nem reprezentatív felmérés... OMG, SZAAAR... kb... fasza nah, kiakadtam most ezen :) szánalomszar, fúj...

(oh, btw, codegeass fan vagyok, egyik kedvenc animém, és mégis ez a szavazás SZÁ-NAL-MAS!)
  • armageddon666
    Na a maradék 2 az ReCap :) ma már nem hiszem hogy megnézem... a 23as könnyed epizód "tönkretenné" a 22-es élményét, anélkül meg 24 nem megy, ami a tényleges recapje az évadnak...
  • armageddon666
    Clannad After Story beszámoló

episode 22 - The End... szal asszem vége. Következő rész egy visszatekintő rész lesz ha minden igaz az első sorozatra, illetve mintha Nagisa szemszögéből mutatnák (vagy abból is) be :) 24-es finálét meg még nem tudom...

MAJOR SPOILER AHEAD
    Ez kész :) megint sírtam xD De nem bánatomban, hanem hogy nagyon vidám volt :) Nagisa újra él... Tudtam, hogy újra fog éledni, de nagyon nem vártam :( elrontanák vele gondoltam... De tévedtem. Nagyon jól megoldották az egészet :) eltüntették az "elmúlt 5 évet" :)

nézze meg még valaki >.< így nem jó hogy csak én írok róla :)
  • Győri Devi
    én a CoalGuyst szoktam nézni az bejött
  • armageddon666
    K-ON!-t milyen subbal nézitek? És aki tud japánul: milyen a fordítás? Mert anidbn nagy vita megy CoalGuys/Chihiro/qq között... ill ott a Frostii ami elvileg a legjobb, de a Yen -> Dollár átváltásnál elvágták magukat nálam :\ amerifageknek lokalizálni pázz...
  • Malakai
    3. kb felhúzott, az ember azt hinné már történik vmi végre a karakterekkel erre vissza az egész, báh.. :P
  • armageddon666
    Zero no Tsukaima egyébként nem olyan rossz de nem is olyan jó... tényleg, lejjebb kéne vennem az értékelést róla ... vagy nem kéne értékelnem inkább az animéket :D az nem megy nekem...

szal 3 évad van eddig, a 3. évad eléggé félbemaradt, és NINCS KARAKTERFEJLŐDÉS!!!!! mármint valami van... az évad végére... következő évadban meg RESET :) kb...
  • Doddy a düdő
    Twilight
  • armageddon666
    nem :D "K-ON! az új Haruhi?" akart lenni, mert legalább akkor a a hype körötte :D "Az új Harry Potter" csak azért volt, mert SGn volt valami hülye hír xD hogy "<nemtommilyenfilm> - az új Harry Potter?", aztán semmi köze nem volt a Harry Potterhez :D