72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
http://www.narutochuushin.com/main.php?category=multimedia&page=soundtrack
Ezek zsenialisok a Narutobol a Main theme 21. es a Sadness And Sorrow.
Bar nalam a a top eddig a Samurai Samploobol az Ikue Asazaki - Obokuri Eemui altal eloadott dal viszi el a palmat. -
Héjj ez a One Piece jónak tűnik :D belekóstoltam ma du :) (29 részt néztem meg :D ) -
ja
gondolom, lesz még 3 másik karakter cd, vagy 4
Meg nem hallottuk még az "Ecset, golyóstoll" számod, a "Szeretem a tűzőgépem", vagy mit, meg hasonlók -
de ez nem elég :(
Yui meg Mioban a 3. szám az ugyanaz csak 2 változatban. -
van:
OST
OP 2szám
ED 2szám
FuwaFuwa 2szám
Yui 3szám
Mio 3szám -
K-ONból kéne még single <_< csak a Fuwa Fuwa Time meg 2 karakterlemez van kinn... pedig másik 3 számuk is van már :DDD -
az <3 és tök fiatal x) -
Mi a bajod vele? Tök helyes :] -
Tsumugi seiyuuja x) -
A Beck az nagyon jó :), én nem bírtam abbahagyni annyira... -
ez a beck ez jó? komolyabb zenéset egyedül még csak a Nana-t láttam -
Mind1 mind1 :D. -
nem mix :D csak egymás mellé vannak rakva :D -
végighallgat, cache-ből kibányász! -
Ja nekem ez az összemixelés kellene :D. Nem még nem hallgattam végig :D, meg ami animét láttam ebből annak megvan az OP zenéje. -
nem tudom :D már végighallgattad? :D én még csak a felénél vagyok xD
egyébként jah... vannak ilyen OSTs oldalak :C össze tudod gyűjtögetni a teljeseket is :) -
Ez nagyon jó :). Le lehet valahonnan tölteni? Vagy valahogyan ? XD -
hát nekem pl nincs, ettől függetlenül tök jó zenék :C -
igen, de ez csak jelképes :D
Arma, szerinted itt hány embernek van Nicovideós acc-ja? :] -
2009 op gyűjtemény
van pár jó :) -
ez (16+!) -
hogy a micsoda? Shimapan tál?
-
faláb #25039 1GB/nap limit van érvényben...
Amúgy végignéztem a Gundam 00 S2-ből azt a 11 részt amihez van felirat, pont akkor kell várnom mikor beindultak az események
-
hát jah:D:D régen nem volt ilyen:S Casshern szedtem volna, de így akkor szedem a MAR-t
-
omg hát az nem sok. -
4 résztXD -
Mennyit töltöttél le? -
"Túllépted az egy nap letölthető fájlmennyiséget."
OMFG!!!
még ilyen is van az AA-n?? ezt se tudtam
-
Ááááh, eszembe jutott miért vettelek fel MSNen RelakS! mármint azért mert nem ment SG... de azt akartam kérdezni:
K-ONban melyik részben van a shimapan tál? :DDD -
tök érthető :) bár nem tudnám elmondani :D de tom mi xD
moe, moe~ kyun! -
pedig One Piece rohadt jó tud lenni... egyszerűen olyanokat talál ki, olyan fordulatok vannak, és olyan epic jelenetek, hogy komolyan mondom más ilyennel nem találkoztam, a kreativitás maximális.
Aztán meg azt hiszi az ember, hogy na ez volt a nagy csavar, akkor most 100 rész lötyögés, mint pl. Naruto (ez a 'kaeru basho'-s gyerek... mély nyomokat hagyott), de nem, jön a következő, ahol szintén állad a padlón
Most tavasszal végignéztem, hát sokminden más rovására ment, mert egyszerűen csak néztem és néztem... csak ajánlani tudom, akiket ismerek és elkezdték olyan 160 rész körül droppolták, ott kicsit nyújtottabb a sztori az előzőkhöz képest, de utána ismét felveszi az ütemet.
A világ, amiben játszódik pedig eszméletlenül ki van találva, emlékszem az elején még nem kapunk túl sok infót semmiről, nem is tudtam elképzelni, mi hol van, hova akarnak ezek menni, de ez ne lombozza le a kedélyeket, mert így elég jó meglepetések érik az embert, mikor kiderül...
Na csak ajánlani, tudom... sok rész van, de azt kell mondjam még ez is kevés. -
Hámozd ki! 
momentary tightening of one's chest caused by powerful feelings -
ja. miért az mit jelent? XD -
ez a K-On érdekel, majd a Beck után meglesem(iagz még el se kezdtem tölteni seXD)
most a MAR-t töltögetem, jó sok részes, szal elart egy darabig:D
meg majd közben meglesem a Casshern filmet(előszereplős) és utána elkezdem az anime nézését is(egyszer már belekezdtem de nem volt időm rá) -
Kyun? -
Inkább mint a Lucky Star ^^ Moe moe~ Kyun! -
The Melancholy of Haruhi Suzumiya?
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu? :D (涼宮ハルヒの憂鬱)
De miért lenne olyan? 4 lány alapít egy bandát klubtevékenység gyanánt, és néhány "kalandjukat" láthatjuk -
Cat 02 #25024 For da win :p
Ám ez a K-On, olyasmin mint a Melancholy of valami hosszúnevű ? (mert azt soha nem tudtam végignézni :D) -
én már vagy 2szer nekigutottam, de engem nem köt le annyira:S
pedig olyan videókat láttam már amiben kúrvajó fightok vannak, de az eleje az sztem lapos...csak a 16.részig jutottam:D -
ftw? O_o