72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #25224 >>első élményük hájp-anime
>>elfen lied 10001/10000
érezd az önmagad ellen elkövetett hátbaszúrást. -
-
pedig az 10001/10000 :D és még elfogulatlan voltam XD
nézd meg egyébként az Awardsos szavazást, és azután is mondd azt, hogy nem, nem a hypeot jelzik a szavazatok... (CodeGeass fan vagyok. De mégis :S)
mivel "kevés" a tag (ugye magyar csak... nem nemzetközi, mint mondjuk a MAL, vagy AniDB) ezért nem olyan átfogó az értékelés... csomó animét alig láttak, kevés szavazatból kell átlagot számolni... A hypeoltakat nézik meg sokan, arra megy a legtöbb szavazat, és sokan mást nem is láttak, az első élményük egy ilyen hájp-anime, és ezért magas pontszámot adnak neki...
de látom összemosom már a 2 különböző szavazást, szal inkább lefekszem :D még összeveszem valakivel a végén <_< -
hát azért nem, hiába agyonhypolt, ha nemkem nem jön be biztos h nem adok rá 10/10-et...van olyan anime ami sztem ilyen, az Elfen Lied, én azt bizony lepontoztam lazán -
Sajnos az értékelés az nem az anime minőségét mutatja hanem hogy mekkora a hype körötte :( de ez már nem az oldal hibája :) ismertető értékelése meg ismeretségi kör méretétől függ 
Amúgy jah, jó oldal... sok kép van rajta, animék szerint rendezve :) meg ha épp felkerül egy ismertető valami animéről, akkor az feltűnik, mert ott van a főoldalon, és utána tudok nézni normális helyeken is
mert RSS-t berakni MALra mondjuk, meg bújni 3 másik oldalt nincs kedvem :C
de nagyon gáz... külsőségekben nagyon színvonalas az oldal, a tartalom az ami gáz... -
mivel tagok szerkesztik az ismertetőket, és satöbbi, igy előfordulhat pontatlanság, de ha ilyeneket észreveszel és már ennyire szúrja a szemed, akkor írj a szerkesztőknek hogy javítsák!
egyébként szerintem nagyon jó kis oldal. nézni kell a szavazatokat is mind ismertetőre mind anime-re, és onnan azért elég jól le lehet vágni hogy mi mennyire pontos\pontatlan vagy minőségileg milyen alkotásról is van szó. -
Okok, ki akartam törölni a hszt miután elküldtem, csak ugye VIPnek kéne lenni :\
Csak nem szeretem mikor pontatlansággal hülyítik a népet...
(Mondjuk most megnéztem már az ismertetőjét, és nincs ott hogy ecchi... lehet hogy javították
)
-
hát na... kicsit erősebben szólaltam meg a kelleténél, sry érte
de akárhányszor fel van hozva az animeaddicts, armageddon leugatja a sárga földig, és már eléggé unom -
-
de az az OVA. az külön van. :) -
jaj b+ haggyadmámagad, ez az AA ellenességed kezd unalmas lenni. -
faláb #25213 Én még youtube-on lestem bele anno, de akkor megpróbálom megkeresni. -
direktlinket, most -
faláb #25211 Most jut eszembe a fürdős részből készült egy cenzúramentes változat is :P -
faláb #25210 Az is csak Yokonál :D -
Egyébként lehet cenzúrázott verziót néztem de sztem nem volt benne ecchi O.o vagy legalábbis nem olyan szinten hogy kategóriát megkapja... csak egy kis fanservice volt.... -
pontosan:D
poén--> vígjáték
akció-->akció
kedves-->ecchi
-
szerintem nem gonoszan mondta :3 -
De AnimeAddicts már egy ideje kaki >.< ne legyen forrásértékű...
a TTGL fröcsög a GAR-tól meg EPIC-től :) legalábbis a felétől... eleje sztem nagyon gyenge :C de az a poénos rész :D a vége meg az EPIC+GAR akció :D ha végignézted csillag alakú napszemcsit akarsz majd viselni, meg galaxisokon ugrálni -.- -
faláb #25205 Poén és akció meg van benne, akkor meg mi bajod? -
shrike7973 #25204 Azért átérzitek.. :D
amit szerettem volna: poénos/akció/kedves
animeaddicts szerint a gurren lagann: akció, mecha, vígjáték, ecchi
azigen.. :D kössz -
ez kurva jó kép :D
Sheryl rulz :D
Macross Frontier rulz :D
de még mindig nincs lenn a köv rész -.-
szal kéne OST :D -
megéri, nagyon jó
akciódús nem gyengén:D és vicces is néha
-
Ok. teszek egy probat vele. -
faláb #25200 Gurren Lagann? -
shrike7973 #25199 Oké szorry, de én nem azért jöttem ide, hogy vitatkozzunk az audió nyelvén, hanem azért hogy segítséget kérjek egy ajánlás formájában. pls. -
Prof William #25198 Az eggyik első anime volt amit láttam. Szerintem megéri megnézni. Az akciójelenetek szépek és a történet is nagyon jó főleg a közepétől amikor már beindul a lényeg.
Ajánlom.
Viszont a folytatását a Mai Otome nevű szennyet kerüld mint vámpír a keresztet. Életem eggyik legnagyobb csalódása volt az a anime. -
a Mai Hime-t latta valaki kozuletek? milyen? erdemes megnezni? -
a japan hang egyertelmuen jobb. -
Guess, who's back? [Szószkéj Szagara]!
AAAARGHHH!!4444...
-
Sagara meg pláne jobb -
Nekem meg volt dual audiósan a Full Metal Panic, de a japán sokkal jobb.
Van egy-két hang az angolban aki egész tűrhető de pl Chidori hangja jobb japánul. -
"és akármit mondasz pl fmp jobb angolban"
Hát nem. Szerinted. Tényként ne kezeljük :) Főleg ha nem úgy van :D -
az.. szörnyű... -
Fumomomomomomomomo.....
A bonták özönlése olyan, mint a terminátorban a mészárlás a rendőrségen, nem? :]
Fummoo fummo fummo fumoffumooo! -
Cat 02 #25189 http://www.youtube.com/watch?v=7p69InNS-j0
Bonta-kun jelenetek :D -
1: Miss Chidorizás kikészített
2: Valahogy nekem jobban bejönnek a japán szinkronok, az amerikai szinkronszínészek kicsit "énekelnek". Egy filmben valahogy sokkal jobbak az angol hangok, mint általában az anime szinkronokban... -
shrike7973 #25187 Általában csekkolom, hogy melyik milyen.. és akármit mondasz pl fmp jobb angolban de mondjuk egy lamune japánban jobb sztem, dn-t meg magyarul néztem mert jók a hangok.. kész...
ezen nem fogok vitatkozni.. :D -
shrike7973 #25186 -.- -
Angol szinkron, bleeeeee3h