72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    de más is megnézheti, aki már látta végig XD
  • [Jakuza]
    Igen arrol es istencsaszar az az anime, talan a legjobb, amit lattam, pedig nem egy darab anime amit vegigneztem.
  • armageddon666
    Code Geass R2 MAIN SPOILER
    spoiler
    ezt a képet falábnak küldeném :)
  • Timbo
    one piece engem is nagyon megfogott :D napi 35 rész megvan :D isten.. :D gomu gomu no pistol :D
  • Bulykin
    Konbanwa^^
    hanyadik résznél jársz? én 17 körül abbahagytam, de még fogom majd folytatni...
  • SakuraAlchemist
    Konnicihiwa Otakuk! :3
    Én most One Piece-t nézek Gum Gum Luffy :3
  • Bulykin
    Beck
    nem volt olyan rész ami ne tetszett volna!! nem si tudom miért halogattam eddig:) az pedig h néha angolul beszélnek benne, egyáltalán nem volt zavaró, sőt:D az ilyen félig angol félig japán mondatok tök királyok voltak:D:D
  • Bulykin
    pedig hidd el, kúrvajó:D
  • Rundstedt17
    jah arról.szerintem ne ítéld el,főként a rajzolás alapján ne,vagy CG-t vársz egy 2001-2003 közötti animétől?:D.deh most komolyan én is úgy gondoltam hogy mi lehet benne,táblás játék amiről nem tok semmit meg régies rajzolás biztos nem jó.....AZTÁN,belenéztem és rögtön megváltozott a véleményem.szerintem tedd te is ezt.szvsz nekem jobb mint a CG igaz az sose volt a kedvencem:D
  • davidka003
    Erről van szó?
    link

Fel nem tudom fogni, hogy ebben mi lehet a jó. A rajzolás is elég gáz szvsz.
  • Rundstedt17
    Nem rég elkezdtem nézni a Hikaru no Go-t...És hát...
    Rohadt jó,hihetetlen hogy már az elején megfogott,nincs egy unalmas rész,az animék többsége megirigyelhetné,a legtöbb nehezen indul be és amint beindul már le is ül,nem úgy ennél...Szóval én is ajánlom mindenkinek aki még nem látta,kiváló darab(legalábbis amennyit láttam belőle,bár nem hinném hogy esne a színvonal).
    Kösz a tippet tényleg szuper egy anime
  • Timbo
    black star a legnagyobb arc :D
  • [Jakuza]
    Nehogy elkezd megint ezt a meghalt, nem halt meg kerdest feszegetni.
  • davidka003
    De az akkor is nagyon gáz volt, hogy mindenkit de a végén mindenki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    teljesen jól van.
    Vártam volna valami Legalább a hülye Black Star volna.
  • Bulykin
  • davidka003
    Tudtam én, hogy nem kell álmosan animét nézni, ráadásul angolul.
  • Seth
    Szerintem téged csapkodhattak az utolsó részeknél XD
  • davidka003
    Kicsit álmosan néztem meg de nem az volt az utolsó info shinigamival kapcsolatban, hogy még jobban
    szétrepedt az arcán a maszk?
    Én ebből arra következtetek, hogy
    meghalt. Elég rosszul nézett ki
  • armageddon666
    lol, még beszélt is O.o
  • NEOreg3
    nem
  • davidka003
    Most végeztem a Soul Eater-rel. Nem volt rossz de az utolsó pár rész nagyon összecsapott lett.
    Most akkor shinigami-sama meghalt?

9/10.
  • Lelouch
    Már biztos, hogy a következő rész is Endless Eight lesz... Hát inkább már nem mondok semmit
  • Bulykin
    hát mire végignézem a Beck-et remélem akkor az is kijön:D:D
  • RelakS
    Negima!?

Kaedének jól áll a cicafül :D
  • Lelouch
    Lehet levette a szolgáltató.
  • LeventeV
    Itt erdelybe foghato a magyar es a roman animax is, de egyik sem megy mar, de a Minimax megy mindket nyelven. Erdekes.
  • Lelouch
    Nálam van rendesen Animax...
  • LeventeV
    Nektek megy az Animax? mert nekem mar egy jo hete nem. A Minimax az megy, de mikor jonne a valtas akkor csak fekete kepernyo es semmi.
  • Lelouch
    Magyarul nem adtak le a végéből kb. 50-60 részt, azt is be kellesz még pótolnom... Eddig vártam hátha leadja az RTL vagy az Animax, mert elvileg kész van a magyar szinkron végig, de hát nem nagyon akarják leadni :S
  • armageddon666
    Lelouch: Leadnak 50 részt a régiből? Akkor lehet nem nézem újra... gondolom ami lényeges, azokat adják le. Vagy nem értem az "És még utána is lesz kb. 50 rész a régiből" részt...

RelakS: olvashattad SankakuComplexen cikkben... a Clannados mellett esetleg, vagy commentekben, vagy AKÁRHOL :) nem véletlen, mert hogy a WS itt objektívan jobb...

InuYasha hangja meg tényleg "állat" :D mintha egy kutya lenne :D jó tényleg :D valami mást láttam akkor ahol nem tetszett... vagy csak most fogtam ki jó részt -.-

multilanguage VAN BENNE MAGYAR IS XD
  • armageddon666
    folyt.köv. félrekattintottam...

"Vége már, de a Widescreen vetítést ÉRDEMES megvárni..."

egy szóval nem mondtam hogy szar az SD (pedig az, ha már így felhoztad ;))
    azzal meg nem vitatkozhatsz hogy a HD/WS JOBB...
  • armageddon666
    Igényesség, nem mánia... És szerencsére nem vagyok ezzel egyedül... De nézz már meg egy összehasonlítást... Sokszor egy teljes karaktert lehagynak a képről, MERT WIDESCREENRE LETT KITALÁLVA...

Írtam is, hogy ha HD/SD lenne a különbség, nem szóltam volna, DE ITT MÁS A HELYZET... a képernyő fele le van vágva a szar fos nem hd nem ws verzióban...

Egyébként nem vágom miért kell ilyen támadólag fellépned
  • Lelouch
    Én csak annyit láttam amennyit leadtak magyarul, de már csak halványan emlékszem a dolgokra :D De újranézni nem fogom, max azt a sagát amit az RTL már nem fejezett beÉs még utána is lesz kb. 50 rész a régiből, szóval mire eljutok a folytatáshoz már bőven lesznek új részek
  • RelakS
    így utólag is köszi :D

Seth: Hidd el, WideScreen jobb a K-On-ból, máshol is olvastam már, hogy hol, ne kérdezd!

Arma: InuYasha hangja? Az a rekedtes ordibáló? Szerintem állat :]
  • Seth
    Inkább nem állok le vitatkozni, mert tudom, hogy te ilyen hd meg widescreen mániás vagy. Mindenki úgy nézte ahogy kijött és senki nem problémázott a minőségen.Kicsit böki a csőröm az olyan felfogás mint a tiéd, hogy ami nem hd meg ws az már szar fos. Mindenki úgy nézi ahogy akarja, nem kell állandóan megmagyarázni
  • armageddon666
    EDIT híján:
    nem, mégsem rossz... valami mást hallhattam :S
  • armageddon666
    akkor meg kéne nézni az eredetit is... kb. beírtam listába, MOn meddig adták le, és kb. azt láttam, de nemtom hagytam-e ki :S

Meg kéne szerezni magyar szinkronnal ^^ Naraku hangját NAGYON bírtam, meg Kagome hangját is, aki ugyanaz volt mint Chidorié :) a vicc, hogy eredeti seiyuuk is megegyeznek ha jól emléxem XD és az eredeti hang is jó...

De Inuyasha eredeti hangja nem tetszik >.<
  • Lelouch
    http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-07-16/inuyasha-final-chapter-gets-tv-anime-green-lit
    Ősztől folytatni fogják az Inuyashát...
  • armageddon666
    De tényleg nem az a helyzet itt hogy a Widescreen a bővített és hozzárajzoltak még egy kis képet... sajna az az eredeti, csak valamelyik csatorna nem hajlandó azt vetíteni, és ők megvágva adják...
  • armageddon666
    akkor nézni sem kell, elég a feliratot olvasni, nem? de...
    ha lenne egy HD meg egy SD, és az HD később jön egy fél évvel, azt mondom nézze az SD-t... de itt nem annyi a helyzet hogy, homályosabb, egyszerűen a fele ki van vágva a képből... nincs "légtér"... mintha egy kis szobába lennénk zárva...

szal SZVSZ nem hótmindegy :)

btw mivel magyar felirat 4. részig van csak (és mivel kérdezte, valszeg igényeli) ezért teljesen nyugodtan megvárhatja a widescreent ;)