72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Options-->external filters-->add filter--> pipa DirectVobSub (autoloading version)
ha erre gondoltál -
Királyos
Ha még azt megmondod, hogy a directvobsub hogyan tudná átvenni a feliratok megjelenítését, még jobb lenne :D -
Na, akkor ezt a Homecinema edísönt le kell vadászni
-
faláb #25781 Nekem csak egy E2200 van, mégse volt probléma az 1080p-s Code Geass BD-rip lejátszásakor, még openingnél karaoke közben se 
Amúgy a MPC Homecinema elvileg használ hardveres gyorsítást, a beállításokkal lehet probléma... -
na nekem is pedig 4 magos 2.4@ és nagy ritkán a túl nagy felbontású szarok megizzasztják szegénykét :| -
Intel E6750 @ 2,66GHz -
-
faláb #25777 Milyen procid van? -
Jaja... kérdezzétek csak Runstedtet :P (kimi ga nozumu eien) -
annyira azért nem, van sokkal drámaibb anime is sztem, pl a Rumbling Hearts -
Ismer valaki több szálon, vagy a videókártya segítségével dolgozó lejátszót? Esetleg hogy hogy lehetne rávenni a MPC-ot, hogy vegye igénybe legalább mpeg4 (H264) videó lejátszásához valamiféle gyorsítást? A procim ugyanis időnként zokon veszi a rásózott melót FullHD tartalom lejátszásakor:D -
Geci jó anime és gyönyörű és igen olyasmi mint amit leírtál. :D -
az 5 Centimeters Per Second nagyon drama? olyan igazi szivfacsaro, konnyeket elocsalogato?
-
nem vagy egyedül:P -
Mind elfogultak vagyunk :) -
Rundstedt17 #25769 na jó igaz én meg elfogult vagyok:DDDDD -
Rundstedt17 #25768 Nemcsak a vége a lényeg,logikusan épül fel részről részre,plussz ha kanon nem volt gagyi számodra akkor annak sem kéne:D -
haverom akivel alapjában véve nagyon hasonló az ízlésem, azt mondta gagyi... meg hallottam még ezt 1-2 forrásból... + kurvára el van spoilerezve a vége mindenhol, tehát élvezni sem tudnám... így kimaradt nálam...
a végét azért láttam :D mert érdekelt konkrétan hogy is volt a Nice Boat :D -
Rundstedt17 #25766 szégyen 

-
faláb #25765 Tényleg, ott a pont :D
-
UGYVAN!!!
rasszista es a keszitok ezt tetoztek egy kis megszallottsaggal (Euphie) es manipulalhatosaggal (Sneizel). -
Megfejtettem miért hasonlít Negima!? és Sayonara Zetsubou Sensei...
Mind2 SHAFT :D -
szerintem a készítők formálták olyanná hogy ne legyen kedvelt :B
kis rasszista ribi -.- -
faláb #25761 Szerintem tudták a készítők hogy Nina nem valami népszerű a rajongók körében, így ezzel próbáltak kedveskedni
-
szerintem is. Lelouch kepei kelloen ordogiek, zsenialisak. de azert az a Ninas kep... mintha fel akarna robbanni az arca
-
jóóó na, van egy érdekes stílusa az animének :D anorex CLAMP karakterek + őrült arcok :D De Lelouchnak jók :D Ninánál már ijesztő :\ -
faláb #25758 Ja
-
azert milyen orult kepet tudtak rajzolni Ninanak... -
faláb #25756 Nina
-
Nice Cart 3 :D
legjobb :D -
ez nem megy, linkeld be ujra legyszi, megol a kivancsisag :P -
Nice Cart 3 :D
legjobb :D -
tudom, hogy fake, azert is irtam idezojelbe.
a #25750-re pedig... NAGYON BIROM A FEKETE KERETES KEPEKET
-
én nem látom de a csapból is az folyt egy darabig, szal LOL :D -
faláb #25750 Ez is spoiler, csak az nézze aki látta a Code Geass végét 
Bár csak az fogja érteni igazán aki látta a School Days-t.
-
One Piece a legjobb! :D Bazz már várom a 410-est nagyon :/ Remélem holnap már subbolva lesz ^^ -
faláb #25748 Az a "kihagyott jelenet" csak fake, erről már volt itt is szó :D
Erről a hírről meg én is hallottam már, csak én feltételes módban, hogy "lehet hogy lesz". Hát de szerintem már nem lesz belőle semmi. -
amugy nemreg lattam egy allitolag "kihagyott jelenetet" amelyben latszik, hogy a szekeres az Lelouch.
meg azt is hallottam, hogy lesz uj Code Geass, de az az eddigitol teljesen fuggetlen lesz, marmint Zero es Lelouch nem fogja tiszteletet tenni benne. -
faláb #25746 Nekem inkább ne küldj semmit
-
birom ezeket a fekete keretes kepeket :D