72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
első lépésként bekerülhetne az összetett keresés, az év szerinti listázás, pont szerinti listázás, ilyesmi...
másodikként pedig a "globál anime" kategóriát mindenestül nyomtalanul eltüntetni... -
Nuki #25943 Köszönöm mindkettőtöknek!
Majd reméljük az AA is régi fényében fog majd tündökölni. :) -
MyAnimeList például, vagy éppen szerintem az összes másik :D AniDBn van egy kiforrottabb tages rendszer... mondjuk ott nem feltétlen műfajok vannak...
Egyébként nem lett AA-n megszüntetve, csak új engine, és még félkészen adták ki :\ összetett keresésben lesz benne szerintem...
(no igen... az utolsó jó dolgot amit még szerettem benne, az évek alapjáni listázást is elbasszák :D szép) -
myanimelist is tud, pl. -
Nuki #25940 Ja, és ha az AA nem képes erre, akkor tudnátok olyan oldalt mondani, ahol van ilyen?
Külföldi-magyar bármilyen jó. -
Nuki #25939 Akkor a hangoskodók hangoskodjanak többet, hogy visszavezessék ezt. (: -
még sehogy -
Nuki #25937 (Y)
Apropó, hogy lehet AnimeAddick-on műfaj szerint keresni: pl fantasy-t, vígjátékot, iskolai életet, stb? -
na végre valakivel találkozok szombaton :D -
Nuki #25935 P-Sz -
sztem is drága, én se megyek -
nem megyek megint... drága :\ mondjuk Hellsing manga kéne... -
netmester #25932 3 napra szeretnék még pár haverral -
e hónapban lesz 21-23 ig és még talán tudsz venni jegyet, bár nem hiszem -
hol lesz, mikor es milyen? -
nem
-
nyacon wa nya~ni? -
De rég írtam ide :D
Na ki jön és hány napra a nyaconra? -
A bug has caused everyone to be banned from MAL, will be resolved soon
mIRC rulz... -
nálam is ezt írja ki, pedig én még regisztrálva se vagyok rajta
-
nálam is :| -
Access has been restricted for this account (IP: 10.2.10.22). If you feel this is an error, please contact [email protected].
This is a temporary ban, it will be removed at some point in time. If you feel this ban has been exceptionally long, please send an e-mail to the address above stating your case.
MI-A-GECI??? -
persze hogy komolyan
nem hiszel a Fuhrernek? :D
mondjuk én még nem láttam... de sokan mondják, szal biztos úgy van...
egyébként szeretem az ilyen endless loop dolgokat ^^ -
Komolyan ez történik a Haruhi-ban? Már az első vetítése sem fogott meg,így meg aztán pláne. -
Haruhi 2 Endless RAAAAGE :)
el kéne kezdenem nézni ^^ anno úgyis újra akartam nézni a rendeset, de Haruhi2-ben újra leadják a részeket, szal fasza :D csak honnan szedjem le AFK releaset >.< -
unatkoztam ^^ -
Én az égben, mi ez az új logó? -
Megnéztem a Karas első részét... és fingom sincs mi volt benne... vagy nagyon elvont (Evangelion fan vagyok, szal nem hiszem :D), vagy csak simán rossz -.- Tonagurát kellett volna elkezdeni :\ -
nem tudom... rég láttam... valahogy 4 rémlik xD vagy várj... na mind1 :D ez csak apróság :D szerintem ha kijött a 4 rebuild akkor kiadnak egy Ultimately Digitally Remastered Original Series-t :D FullHD sorozat :D esetleg csinálnak a többi részhez is bővített verziót :D hmm... ep25-26 FullHDban x) közel háromszor annyi pixel képkockánként... háromszor részletesebb MINDFUCK >.< -
omgzomg
De nem 5db Director's Cut rész van? O_o -
[afk] féle Haruhi2 megtalálható valahol? ^^
Én nem nagyon néztem Blurayeseket... amiket néztem ott viszont rendes a Bluray...
oh... Evangelion :D megint alkottak... ugye anno
26 részes sorozat, movie, death&rebirth
4 director's cut rész
remastered sorozat, movie, death^2
Rebuild of Evangelion movie széria...
Rebuild of Evangelion 1.11 You are not alone Digital Master remastered változat
és ezután
Rebuild of Evangelion 1.11 TV verzió, ami továbbtuningolt a Bluray digital master extra változathoz képest xD
-
az a durva, hogy elég bevett szokás az animéknél, hogy megcsinálják 720-ra, aztán azt felnagyítva eladják a BD-t. Összehasonlítottam a 720-as tv-s adással, hát az valami szörnyű (egyáltalán 720-as a tévés adás? O_o)
Ahol nem láttam elég feltűnően, hogy fel lenne nagyítva a BD:
Shangri-La
Higurasi no Naku Koro ni - Rei
Spice and Wolf (bár ezt sajna már töröltem, szóval nem tudom ellenőrizni)
-
nemám... láttam a 720-ról felnagyítottat... na az ocsmány... elkúrták a nagyítottat :K -
Ez 720-ról lett negyítva
-
K-ON! Bluray MIO :) -
vannak jobbak... vannak kevésbé... -
4chan ftw XD -
omg O.o Don't say lazy cosplay... MOAR! (többi karakterről is xD) -
És amikor rákezdett Yui a Fuwa-fuwára?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bokáig berekedve? :D -
Hatsukoi Limited 
más mint amire számítottam :) JOBB :D azthittem sima agyatlan ecchi... de nem ^^