72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Akkor az jó ? Meg akartam nézni, de aztán mindig úgy alakult, hogy agyatlan ecchi azért még se esne jól :) (mert valahogy az jött le róla nekem) -
Asu no Yoichi? egyeduli bajom vele, hogy az utolso 2 resz lehetne 3 :P -
Egész jó ez a Rental Magica :) főleg mikor Fukuyama Jun előveszi a Lelouchos hangját :D egyébként össze vissza ugrálnak az időben ... szal nem sorban vannak a részek ahogy észrevettem :D de nem zavaró... -
kössz de mind3 megvolt már :D -
Egyre inkább elkeseredek ahogy olvasgatom Sankakucomplexet... Japán megőrült... cenzúra ezerrel -.- mármint olyanokat amiket simán nem kéne :\ (ld. Rosario+Vampire2) -
Hmm... már eltűntek a reményre okot adó jelek :\ ráadásul azt olvasom hogy a manga gagyi :D anime > manga :DDDD ritkaság :D -
hát rég hallottam ezt... úgyhogy én egyelőre nem nézem meg... meg amúgy sem... akkor már inkább Plan to Read a mangát XD -
Erről még én se hallottam, de remélem hogy lesz belőle valami :) -
szoval akkor a 3. evadot tulajdonkeppen leadjak majd rendesen? -
nekem tetszett... főleg a második évad, annak is az eleje :D war game :D kurva jó :D 3. évadot viszont meg ne nézd! OVA, bele a közepébe, rengeteget kihagytak, kemény mangaspoilerek, és ha mindenigaz meg lesz animálva a köztes is... -
a School Rumble-t megnezte mar valaki kozuletek? milyen? -
tudom, de akkor nem jöttem rá, hogy lehet aktiválni őket :D meg nem is nagyon kerestem őket XD meg amúgyis a (renderless) az olyan ijesztő... renderLESS... mintha valamiből kevesebb lenne benne :D szal sosem használtam ^^ -
ha egy kicsit lazabb animere vagy akkor Nogizaka Haruka no Himitsu vagy Seto no Hanayome es Dokuro-chan. -
háááhááá
A réginél is volt három féle minimum -
Háháááá és így meg lehet adni a méretezési algoritmust ^^ és van bicubic :D mondjuk utána hülye számok vannak és nem tudom melyik milyen... de ezt jó látni jövőbeni új-monitoros terveimhez :) -
Na, végül leszedtem MPC Homecinemát... bár még nem látom előnyét :D K-lite codec packot nem töröltem, mert nem telepítős volt az új MPC, úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy a codecjei más programmal is működnének... Viszont fogtam, és bemásoltam a régi MPC helyére, így most ezzel indulnak a videók... majd kitapasztalom milyen lesz...
VMR9 (renderless) az Output jelenleg.... Így már működnek a shaderek :D nagyon menő :D Emboss, Invert :D mire kell beállítani, hogy a VGA-t használja CPU helyett? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem volt gáz az eleje se, csak túl komolytalanra vették a figurát... De hát ízlések és pofonok. Mondjuk az ezután következő részek nekem is jobban tetszettek :) Bár a Giga Drill Breaker az most is ütött :D
Apropó újranézés, most a 6. részt cenzúramentesen néztem meg, hát így jobb volt szvsz
-
Rám csak azért hatott úgy, mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szar poénok, idegesítő karakterek, tök gáz volt az egész, egyedül Kamina miatt néztem, erre meghal -.- fuckyou vagy fuckyou?? :D szerencsére aztán nagyot fordult a sorozat és epic meg minden :) -
Most nézem újra a TTGL-t, és nem gondoltam volna hogy a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!8. rész másodjára is ugyanolyan hatással lesz rám mint először :S -
en is befejeztem a School Days-t, elso reszet tregnap neztem, aztan ma 11-et egymas utan... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugy erzem magam mint akit elutott egy teherauto. engem nagyon megcsapott a vege, foleg, hogy en mindket lannyal szimpatizaltam, sot meg az elejen Itouval is -a kezdo/vegzo monologja nagyon ott van- de a kozepe fele kiderul, hogy egy fiu akinek csak a pinan jar az esze es ezert mindenki erzesein atgazol, csak kihasznalja az osszes lanyt. -
Fukuyama Jun
Ezt a beleélést
kurva jó :D
-
"Cheating is a serious business !" -
A visual novelben vannak alternatív befejezések :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csávó Csaj1-gyel sétál a hídon, szembe jön Csaj2, *nyissz* *spricc* torok elvágva :D
Aztán Csávó Csaj1gyel sétál az utcán, egyszercsak lezuhan eléjük Csaj2 :D mielőtt leér a feje még be is lassítják a videót xD utána szépkenődik...
Egyébként ha minden igaz van good end is xD bár az lehet hogy valami háremes :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát igen.. elég furcsa egy anime volt.. a karakterek elfajzottak kicsit a végére.. ami sokkoló volt, hogy milyen befejezést választottak ..:O én naiv még azt hittem :D vmi félig kis happy end lesz :D de semmi.. most keresnem kell úgy érzem vmi lovely complex szerű anime-t :D kell egy kis boldogság is néha.. :D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel minimális szimpátiám se volt a szereplőkkel, így engem nem tudott sokkolni az utolsó rész... -
en meg nem fejeztem be, majd esetleg holnaputan. spoilered nem olvastam el, majd ha befejeztem en is akkor megvitatjuk. -

ez a kép meg fasza
-
na kommented után gyorsan végig daráltam én is a school days-t .. hát mit ne mondjak :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez az uccsó' rész nem kicsit sokkolt le :O -
Végignéztem a Beck-et.
Nincs rá szó... azthittem halál unalmas lesz, és egyáltalán nem. Simán ott van a helye a legjobbak között.
Respekt!

-
hát nem tudom... lehet szemüveg kellene, de közelről jobb olvasni a feliratokat :) -
milyen tv-d van? -
Hat nem tudom, de en siman a geprol kivezettem a TVre a kepet.
A legtutibb igy monitoron kozel nem olyan jo nezni, igy meg akar ledolhetek az agyba is es onnan nezem a filmeket/animeket. :D -
Emiatt szerintem nem kell aggódnod :P -
elkezdtem a School Days-t. elso reszt neztem meg csak, de mar erzem a lelkembe. megint az lesz, hogy vegignezem aztan egy hetig nem leszek jo semmire lelkileg :( -
ipon-on nem latom az enyemet, csak a TV tuneres valtozatait. nekem atszamitva 55 ezerbe volt. -
nem ismerem a markat, es keveslem a kontrasztot, bar lehet csak eliras. -
teszt alapján ezt néztem ki :) -
szerezz be egy 22"es monitort. ha nem ulsz messze tole (mint pl. en, mivel az asztal amin van nem szeles) akkor nagyon jo, es eleg is. 704x400as felbontasu animek mar jok rajta, szepek, de azert a HD megis szebb. en az enyemet nagyon szeretem, es abszolut nem bantam meg, hogy raszantam a penzt. ha nagyobb osszeget szansz ra akkor mindenkepp egy T szerias samsungot vegyel, jo nagy a kontrasztjuk. az enyem 20 000:1, T220asrol van szo. -
ja meg amivel relaks beelőzött, és én ki is hagytam... függ a forrástól is. Ha az 1080p egy upscale, akkor célszerű talán a 720p-t leszedni... és akkor csak egyszer torzul a kép... másrészt lehet, hogy mégsem ez a helyzet, mert a program menet közben lehet hogy rosszabbul skáláz, mint mikor kódolásnál csinálják :\ -
ezen már sokat gondolkoztam... kéne egy szélesvásznú 1680*1050es monitor, de mit kezdek akkor az animékkel? a 720p-t nagyítani kell, az 1080p-t kicsinyíteni... egyébként ez attól függ hogy hogyan kicsinyít a program... mint nem is olyan rég beszéltünk róla, a photoshop vagy hatféleképpen tud skálázni... más-más eredménnyel... hogy a MPC milyet használ, azt nem tudom... de egy 1080ast 105re kicsinyítve valószínűleg jobb képet kapsz mint egy 720ast nagyítva :)