72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
az ő listája, nem a MAL -
Kedzetleges? 
Mi a gondod vele? -
Milyen névvel vagy fent rajta? -
eljutottam en is odaig, hogy csinaltam a MAL-on accot. meg eleg kezdetleges, csak az animek vannak beteve. ha akartok akkor kuldjetek privatot sg-n es felveszlek benneteket friendnek. -
ha kijon a forditasa a hollow ataraxianak is akkor muszaj lesz vegigtoljam mindkettot. -
Asszem az már Fate/Hollow Ataraxiás :\ bár nem tudom... -
Hát mondhatjuk annak is... -
az az Archer-es vonal, ugye?
Saber Alter a sima Fate Stay Night-ba jelenik meg? -
Az Unlimited Blade Works vonalat fogja feldolgozni. -
Remélem azt, ahol kiderül hogy ki Archer ^^
vagy amiben van Saber Alter >.< -
Egyik se. Egy másik történeti szálat fog feldolgozni...
2010. január 23-án lesz a premier Japánban. Azaz kb. jövő nyárra lehet várni... -
en is hallottam hiret. lehet tudni, hogy folytatas lesz, esetleg az anime osszesuritese? netan elozmeny?
es ha jol tudom a megjelenes datuma ismeretlen, de mindenkeppen varom. -
Hallottam hírét :) Várom...
Ha már felmerült Movie, lehet hogy lesz Haruhi movie... (valószínűleg Endless Eight :D) -
Ha már felmerült a Fate/Stay Night, lesz belőle egy movie
-
én is önállóként kezeltem... ezért elsőre abba is hagytam a második résznél :D mondjuk közrejátszott, hogy akkor nem voltam ennyire magabiztos az angoltudásomban (nyelvvizsgától mondjuk még tartok, de animékkel nincs gond :D), a magyar felirattal meg valami gond volt :D
De aztán megtudtam, hogy Type-Moon mint a Fate/Stay Night, meg 1-2 ismerősöm is megnézte, meg áradoztak róla, meg még sokan mások is, illetve tudomást szereztem a VNről is hogy milyen kurva jó, úgyhogy ezek fényében újra megnéztem, és a lejjebb olvasható konklúziót vontam le :) Tehát: annyira nekem nem jött be, de amúgy jó, és tessék megnézni :D -
Mivel előtte fogalmam sem volt, hogy ebből létezik bármiféle más média, így önállóként kezeltem és kimondottan tetszett -
akartam egy szimpla
smileyval válaszolni :D de itt azért nem ilyen egyszerű a helyzet...
az anime szerintem gagyi... ha első 2 vagy hány részen túlteszi magát az ember, és az elsietett mindfuck konklúzió nem zavarja, akkor teljesen nézhető... a Typemoonos világ, karakterek, meg úgy a történet jó is lenne... tehát pl. a VN tuti jó :D de az anime... rendezésileg szerintem katasztrófa...
ezt viszont nézd meg :) typemoon jókat csinál alapvetően... és ez az én különc szubjektív véleményem volt... sokaknak kedvence... tehát ajánlom, de nekem nem tetszett annyira... (de ez jó pontot kapott végülis) -
Én végigszenvedtem, 4-est adtam rá, ennyire csak a 2 School Days OVA-t értékeltem még le :D -
Shingetsutan Tsukihime-t is bevettem tervezettbe. arrol mit tudtok mondani? -
pedig nagyon jó anime :P -
akkor bele se kezdek... altalaba en is 9et 10et adok, ugyhogy bele se merek gondolni, hogy milyen lehet. -
Én nem voltam ilyen erős, 1 részt bírtam belőle -
hat ahogy most allok tervezett animekkel esetleg oktoberre lesz belole valami, de ha rossz lesz akkor nem fogom kinozni magam. -
szerelem helyett inkább szexuális vágyak, ellenben én nem javaslom neked... droppoltam a felénél és 5ös értékelést kapott a 10ből... ezt úgy hogy mindenre 9 vagy 10-t adok általában :D szal az 5 az nagyon gáz... meg nem nagyon szoktam droppolni sem... -
Hát inkább nem spoilereznék, amúgy én nem ajánlom megnézni :D
Viszont AA-s ecchi/fanservice szavazáson első lett, szóval ha gondolod nézd meg, de ha nem tetszik én mosom kezeimet :D -
csak beveszem ezt a Kanokon-t a tervezettek koze, de azert egy igen vagy egy nem (a szerelem beteljesedesere :P) jol jonne elotte :P -
Tudod hol vékony a jég? Kanokonban a hentai és ecchi közötti jég az biza vékony :D Mondjuk Queen's Blade sztem letaszította a trónról xD -
csatlakozom Lelouch-hoz. ha a rosario tetszett akkor az asu no yoichi is fog. -
Csókolom a kis kacsókat, a spoiler tag használatát kérném erősen fontolóra venni, mert itt-ott (Kanokon) már mintha elég vékony lenne az a bizonyos jég! -
Ha a Rosario tetszett, akkor szvsz az Asu no Yoichi is fog
Ha mégse akkor előre is bocs :D
-
a Kanokonba van rokaisten meg farkasisten. osszejon konkretan az anime vegere valamelyikkel a fohos? ha igen akkor azt ne irjatok oda, hogy kivel. -
Most melyiket is kérded?
-
Kanokont értettem alatta :D Rosario jó volt :D (Girls Bravo is) -
ha a vegen konkretan osszejon valakivel, akkor megnezem, maskepp asszem kihagyom, vagy erdemes megnezni? -
Na, az tényleg az XD -
Agyatlan ecchi=Kanokon
-
hat ha armageddon az "agyatlan ecchi" alatt a rosariot ertette, akkor szerintem megnyugodhat mert ez azert jobb annal :P -
És jól tud harcolni benne a főhős srác, nem úgy mint az a szerencsétlen animés Tsukune
-
szintén láttam .. :D de sztem elkezdem a Beck-et , a korábbi élménybeszámolókat követve :P -
hat ertelmet ne keress benne, de egy komolyabb drama utan jol esik az embernek, en legalabbis igy voltam vele, de mar meg nem mondom, hogy melyik anime utan neztem meg. roviden a tortenet: Yoichi lejon a hegyekbol, hogy "tapasztalatot" szerezzen maganak, es mivel meg nem jart varosban mindig valami bajba keveredik. en jol szorakoztam rajta, amugy is en szeretem az agyatlan hulyesegeket
, am ugyanakkor a komoly dramakat is. szerintem tegy vele egy probat, cselekmeny huzas, mint a mufajbol is kovetkezik nincs (seto no hanayome es nogizaka feeling azaz nevetseges reszek egymas utan, ujabb szereplok tunnek fel, majd az utolso 2-3 resz komolyabb hangvetelu lesz). majd szolj hogy mire jutottal vele.