72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
1980*1200 ? :D -
Photoshopban méretezd át. -
talaltam widescreenbe a tegnap keso este, de nem a megfelelo felbontas (1400x875), es ha elnyujtja akkor nagyon csunya pixeles... :( -
google: animelyrics <felirat> ;)
---
Van Widescreen Chiivistan :D ugyanez a kép csak szélesben, ha minden igaz. Danboorun írd be hogy "chiivistan" (sajnos) nincs sok :( -
ez a nyamvadt swf
Minek az openingje megy alatta? Mert furcsa, hogy általában stimmel a felirattal, csak ott nem, ahol pc specifikus szöveg van :D
de lehet,csak a fülem rossz -
chiivistan nincs widescreenbe? -
http://danbooru.donmai.us
http://www.gelbooru.com
http://chan.sankakucomplex.com
http://moe.imouto.org
os-tan a kulcsszó
+google :D -
Honnan szedted le őket?Tudnál dobni 1 linket. -
Van
Win95, 98, ME, NT (Inutan :D kutya :D), 2000 (megane × school mizugi), XP (Home és Pro külön)...
de a Vistánál már gabalyodás van (Visbou, Vistake, Chiivistan... Chiivistan a legjobb, és a legvistásabb)
chiivistan
De Win7 még nincs ... és lehet hogy nem is lesz :( Nana-tan... tök jó lenne :D
OS-tans opening
egyébként van még Linux, Mac, többféle, van Virontan vírusnak, van valami antivírus doctornagypapi is, DOS, Wikipetan... -
Mio <3 meg Tsugumi <3 meg Azusa <3 !!
Moe, moe~ kyun!! -
Mio a beszteszt
-
De igen is az ! egyébként honnan való a kép amit linkeltél, van több is netán win 7 be :)?
-
Jaja, cukik :D Mio FTW, meg Azunyan és Yui sem rossz :D
Ui meg az ideális háziasszony ^^ -
K-On! powaaa:D:D
kúrvajó:D 4 idióta csajxD ezt látni kell, nagyon tetszik! -
jobb lenne, de mint írtam, valószinűleg az sg bannolva van az imageshacks.us-ról -
így kevesebb helyet foglal ^^
amúgy nem én töltöttem fel, máshol egyből megjelent, és csak másoltam a címet, nem néztem meg... -
Oké, ez működik, de nem volna kényelmesebb ,ha egyből látni is lehetne? -
Én FF 3.0.13-mat használok jelenleg, bár már kötekedett, hogy 3.5-re kéne frissíteni.
A trükk: Megfogod bal egérgombbal a képet, és a fül területre húzod. Ezzel egy új fülön megnyílik a béka. Rákattintasz a fülre, refresh, és ott a kép
Jakuza:
Szerintem az van, hogy a sok okos közvetlenül a képet rakta be, és kivágta az imageshack.us az sg.hu-t, sóval az okok közül szerintem a topsite vonatkozhat ide. Vagy St írt nekik, hogy nem kéne :D -
Szerintem semmi, hanem a tovabblinkelest egy ido mulva letiltjak. :D -
Épp az van, hogy firefox-ot használok, és a szaros imageshack-os képeket nem bírom megnézni vele, elárulod mi a trükkje? -
Use FireFox
Vagy egy igazi férfi IE-t használ? XD -
maradjunk annyiban, hogy marhára kényelmetlen explorerbe másolgatni -
Ha nem tudsz békás képet megnézni, így jártál
Boku no Pico nagyon elmebeteg :D -
béka -
Endless Eight ; Over9000
Boku no Pico ; HARUHI GIANT SPOILER!!!

A Mikuru=Kyon-no-imouto csak spekuláció... nem nagyon lehet alátámasztani, semmi utalás nem volt rá, csak hasonlóság amire alapul... bár nehezen hihetőnek tűnik... De Haruhiban minden megeshet :D
Vannak még jobb ilyenek (Code Geass
) de azok komoly spoilerek, szóval nem rakom be ^^
-
nem az. -
Ez beteg..... -
Dikk ez a csávó!
-
a Nogizaka Haruka no Himitsu-nak lesz folytatasa. oktoberbe indul ha minden igaz. ez meglepett, mert szerintem egesz jol lezartak a tortenetet, de azert kivancsi vagyok a folytatasra. -
furaxD -
Nuki #26234 "fira" ?
Nem ismerem ezt a szót. -
Prof William #26233 Lol most intette el egy lelkes fan az Alexandraában hogy lesz Twilight ( alkonyat ) manga. Ez igaz? Van erről valami infó? Elég fira ötlet azt meg kell hagyni na de a rajongókért mindent .:) -
az a jo ha sokan vagyunk :P -
Az :D
Ez a rohadt Negima manga meg letehetetlen... -
Megnéztem Kanoko-nt hát nagyon beteg. -
Ja, gyűlünk szépen ^^ -
látom nem csak én startoltam rád :D -
kosz a requesteket :D -
néz rá a MALra, az az érzésem valaki felvett a barát listájára
-
a listam is gyer (meg :D), meg maga az accountom (nem toltottem ki rendesen), de a MAL egy tok jo oldal, nekem bejon.
TheSponsor neven vagyok regisztralva. (egybeirva, nagybetuk is ahogy leirtam).