72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • [Jakuza]
    Nalam is neha szaggatnak az mkv kiterjesztesu moviek, ha brutal hosszu nevuk van, az MPCHC-ben.
    Altalaban akkor megjavulnak, ha egyszerubb nevre atnevezem oket.
  • Frosty01
    jobb ;)
  • [Jakuza]
    Bar igazabol nem anime, de most jon lefele az Avatar the last airbender.
    Remelem valoban olyan jo, mint aminek irtak.
  • armageddon666
    Jah, a szaggatás az nem úgy, mintha gyenge lenne a gépem (biztos nem az), hanem mintha laggolna... visszaugrik néha pár framet...

kb így:

1-2-3-4-3-5-6-7-6-8-9...
  • armageddon666
    Hmmm... Dattebayo releasek szaggatnak MPC Homecinemában... mitől lehet? :\ (WMP viszi rendesen... és eddig csak Dattebayo releasenél láttam ezt, annál is újabban jött elő, de régebbi részeknél is)
  • armageddon666
    hali...
    jó, ha tehetséges emberek kezében van :)
    ---
    belenéztem 1-2 gintama részbe... Benizakura összefoglalásnál megint leragadtam... meg a Kyuubeies Arc végső harcánál... epic :D nagyon durva mikor Gintokinak előjön a Shiroyasha énje... (mikor árnyékot vet a szemére a haja, és ilyen komolyan néz, és valami durva mozdulatot csinál :D)
  • sdia96
    Vocaloid az jó ismerem<3 am hali xD
  • armageddon666
    én is annyit... Frostii befejezte ^^ az EXnek is kijött a második része...
  • Seth
    Befejezték már? 4 részt láttam
  • armageddon666
    Candy Boy
  • mikszer
    Vocaloid. Annak is a kabalafigurája, Hatsune Miku :) "Éneklő" program. Keressetek rá, a sok vacak között csináltak vele pár nem semmi dolgot :D
  • LeWyTy
    És ez elméletileg egy program.
  • LeWyTy
    Én kicsit viccesnek gondoltam
  • Seth
    Ennek van vmi értelme?
  • NEOreg3
    ok.
  • LeWyTy
    Na e má hülyeség!
  • LeWyTy
    Ide tud hozzászólni valaki valami értelmeset?
  • Lelouch
    Én is szeptember 30-ról tudok.
  • LeventeV
    szeptember hanyadikan jon a bleach fade to black? 30 ha jol tudom, de nem vagyok biztos benne.
  • LeventeV
    sot, multkor mikor voltam a strandon az etteremben Nana ment. hat azt hittem besz@rok...
  • LeventeV
    inkabb adjak a szar GYOZIKET meg MAUNIKA SHOWT. anyam is este volt, hogy animaxot nezett (mig le nem vettek a kurva tvsek), mert egyszeruen nem volt semmi erdemleges a tobbi adon, vagy ami volt azt mar 100x latta.
  • [Jakuza]
    Nezd letoltve magyar felirattal. :D
    Ha mar annyit szenvedtunk vele anno, az angol szovegek kinyeresevel es forditasaval. :D
  • netmester
    pint ilyen :D
  • netmester
    a videókban ezt a programot hazsnálja:Painter X és valószinüleg grafikus rajztáblán (nagy éritős monitor talp nélkül).
  • LeWyTy
    HÁ ESZT KŐ CSINÁNIÉ??????
    Pedig az qva népszerű volt.
    Mint a naruto csak nem volt akkora .
  • Lelouch
    Az RTL helyében én is szégyellném ilyen vágottan leadni továbbra is :D De nem ez áll a háttérben. Valami miatt nagyon eldugták, elvileg már kérte az Animax is az RTL-t hogy leadhassa, de nem engedték.
  • LeWyTy
    Szégyellősek vagy mi a fax?
  • Lelouch
    Animax fórumon anno azt olvastam hogy az Inuyasha végig le van szinkronizálva, csak nem nagyon akarják leadni :S
  • armageddon666
    113. vagy 104. részig vették meg a sorozatot ha minden igaz.
    de lassan jön az Inuyasha 2 ami befejezi a történetet, úgyhogy lehet, hogy animax megveszi majd azzal együtt a maradék részeket, vagy nem tudom... szerintem elég sikeres volt, úgyhogy nem értem miért alakult így...
  • Goo
    Sajnos még gépírás terén, van mit tanulnom!!!
  • Goo
    A mondat ékezetek ne mindenhol nézzétek!!! Valahol elírtam.
    Ezer bocs.
    Üdv. Goo
  • Goo
    Sziasztok! Inuyasha be lett tiltva? Vagy mi lett vele? Rtl klub 113.rész után végleg levette, ez van írva wikipedia-n. Animax mindig csak ismétel és megnéztem a honlapjukat. Csak 104. részig vannak kiírva az epizódok.
    Kár lenne érte, hogyha betiltanák? Mert nem rossz sorozat, cselekménye nem unalmas. Szerintem a mai anime-k közül ez az egyik, aminek a története nem sablonos.(Filmek annyira nem tetszenek, szerintem azok nem annyira jók. Gondolok A világhódítás kardjai című anime-re)
    Előre is köszi a válaszokat?
    ui: www.videoplayer.hu-n fönt vannak a japán részek magyar felirattal. Jobb mint a semmi!

• LeWyTy
    ILYEN NEKEM NEM KŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
    Csak hasonlÓÓÓÓÓÓÓ!

Mosmá ezzel is okosabb lettem:
  • Malakai
    21"-es Cintiq, idehaza Codránál nettó ~600000 huf..
  • LeWyTy
    A tehetséges qva a***t.

Mosmá leállok.
  • LeWyTy
    ILYEN NEKEM KŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
  • LeWyTy
    Ezt mi a pi***val csinálja így?
  • LeWyTy
    Nem kispályás a srác.
    De milyen programot használ?
  • LeWyTy
    Tényleg érdekelne a technológia.
    Hogy csinálják a jobb animéket?
    A karaktermodellek,a rajzfelszerelés.
    Nemtudom hogy kéne rákeressek.Ki mit tud javasolni?
  • LeWyTy
    Inkább csináljunk egy full animestúdiót.