72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nalam is neha szaggatnak az mkv kiterjesztesu moviek, ha brutal hosszu nevuk van, az MPCHC-ben.
Altalaban akkor megjavulnak, ha egyszerubb nevre atnevezem oket. -
jobb ;) -
Bar igazabol nem anime, de most jon lefele az Avatar the last airbender.
Remelem valoban olyan jo, mint aminek irtak. -
Jah, a szaggatás az nem úgy, mintha gyenge lenne a gépem (biztos nem az), hanem mintha laggolna... visszaugrik néha pár framet...
kb így:
1-2-3-4-3-5-6-7-6-8-9... -
Hmmm... Dattebayo releasek szaggatnak MPC Homecinemában... mitől lehet? :\ (WMP viszi rendesen... és eddig csak Dattebayo releasenél láttam ezt, annál is újabban jött elő, de régebbi részeknél is) -
hali...
jó, ha tehetséges emberek kezében van :)
---
belenéztem 1-2 gintama részbe... Benizakura összefoglalásnál megint leragadtam... meg a Kyuubeies Arc végső harcánál... epic :D nagyon durva mikor Gintokinak előjön a Shiroyasha énje... (mikor árnyékot vet a szemére a haja, és ilyen komolyan néz, és valami durva mozdulatot csinál :D) -
Vocaloid az jó ismerem<3 am hali xD
-
én is annyit... Frostii befejezte ^^ az EXnek is kijött a második része... -
Befejezték már? 4 részt láttam -
Candy Boy
-
Vocaloid. Annak is a kabalafigurája, Hatsune Miku :) "Éneklő" program. Keressetek rá, a sok vacak között csináltak vele pár nem semmi dolgot :D -
És ez elméletileg egy program. -
Én kicsit viccesnek gondoltam
-
Ennek van vmi értelme? -
ok. -
Na e má hülyeség!
-
Ide tud hozzászólni valaki valami értelmeset? -
Én is szeptember 30-ról tudok. -
szeptember hanyadikan jon a bleach fade to black? 30 ha jol tudom, de nem vagyok biztos benne. -
sot, multkor mikor voltam a strandon az etteremben Nana ment. hat azt hittem besz@rok... -
inkabb adjak a szar GYOZIKET meg MAUNIKA SHOWT. anyam is este volt, hogy animaxot nezett (mig le nem vettek a kurva tvsek), mert egyszeruen nem volt semmi erdemleges a tobbi adon, vagy ami volt azt mar 100x latta. -
Nezd letoltve magyar felirattal. :D
Ha mar annyit szenvedtunk vele anno, az angol szovegek kinyeresevel es forditasaval. :D -
netmester #26322 pint ilyen :D -
netmester #26321 a videókban ezt a programot hazsnálja:Painter X és valószinüleg grafikus rajztáblán (nagy éritős monitor talp nélkül).
-
HÁ ESZT KŐ CSINÁNIÉ?????? 

Pedig az qva népszerű volt.
Mint a naruto csak nem volt akkora . -
Az RTL helyében én is szégyellném ilyen vágottan leadni továbbra is :D De nem ez áll a háttérben. Valami miatt nagyon eldugták, elvileg már kérte az Animax is az RTL-t hogy leadhassa, de nem engedték. -
Szégyellősek vagy mi a fax? -
Animax fórumon anno azt olvastam hogy az Inuyasha végig le van szinkronizálva, csak nem nagyon akarják leadni :S -
113. vagy 104. részig vették meg a sorozatot ha minden igaz.
de lassan jön az Inuyasha 2 ami befejezi a történetet, úgyhogy lehet, hogy animax megveszi majd azzal együtt a maradék részeket, vagy nem tudom... szerintem elég sikeres volt, úgyhogy nem értem miért alakult így... -
Goo #26315 Sajnos még gépírás terén, van mit tanulnom!!! 
-
Goo #26314 A mondat ékezetek ne mindenhol nézzétek!!! Valahol elírtam.
Ezer bocs.
Üdv. Goo -
Goo #26313 Sziasztok! Inuyasha be lett tiltva? Vagy mi lett vele? Rtl klub 113.rész után végleg levette, ez van írva wikipedia-n. Animax mindig csak ismétel és megnéztem a honlapjukat. Csak 104. részig vannak kiírva az epizódok.
Kár lenne érte, hogyha betiltanák? Mert nem rossz sorozat, cselekménye nem unalmas. Szerintem a mai anime-k közül ez az egyik, aminek a története nem sablonos.(Filmek annyira nem tetszenek, szerintem azok nem annyira jók. Gondolok A világhódítás kardjai című anime-re)
Előre is köszi a válaszokat?
ui: www.videoplayer.hu-n fönt vannak a japán részek magyar felirattal. Jobb mint a semmi!
-
ILYEN NEKEM NEM KŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
Csak hasonlÓÓÓÓÓÓÓ!
Mosmá ezzel is okosabb lettem:
-
21"-es Cintiq, idehaza Codránál nettó ~600000 huf.. -
A tehetséges qva a***t.
Mosmá leállok. -
ILYEN NEKEM KŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! -
Ezt mi a pi***val csinálja így?
-
Nem kispályás a srác.
De milyen programot használ? -
Tényleg érdekelne a technológia.
Hogy csinálják a jobb animéket?
A karaktermodellek,a rajzfelszerelés.
Nemtudom hogy kéne rákeressek.Ki mit tud javasolni? -
Inkább csináljunk egy full animestúdiót.