72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Ez pl nagyon tetszett régebben
  • Bulykin
    így van ezxD
    de ha eleinte nem is tetszik annyira, az anime végére már megszokod és rájössz h nem is annyira fos velem legalábbis volt már ilyen:P
  • RelakS
    nem szereted az állat füleket? :D Pedig Eruruu nagyon helyes, mikor pl felizgul attól, ha a farkát simogatják :D Vagy Aruruu? O_o
  • Bulykin
    olyan nincs csak a sword of the strangersbe
  • Rundstedt17
    Tuti fogsz még olyat látni ami nem fog tetszeni:D
  • netmester
    nem rossz így pár youtubeos videó útán de inkább olyan jelenetek legyenek benne mint a sword of the srangerben
  • Máté94
    Egy kérdés:Hogy leeht,hogy minden anime-ba tetszik a zene?:D
    Ez valami hitetlen:)
  • Rundstedt17
    idegesítőek benne a lányoknál azok a kutyafarkak meg fülek vagy mik azok :D
  • RelakS
    Utawarerumono?
  • netmester
    jó háborus vérfolyós animét keresek
  • Lelouch
    Úgy néz ki hogy a Darker than Black 2. évad csak 12 részes lesz :S (+4 epizód lesz DVD-n és BluRay-en, amik elvileg a 2 évad között játszódnak)
  • [NST]Cifu
    Az Openinget és az Endinget is meg kell csinálni, pláne, hogy sorozatfüggően még az is változhat egy évadon belül akár többször is. Persze ilyenkor az Opening/Ending ára eloszlik az epizódok száma szerint, de attól még (szerintem) beletartozik az epizódonkénti árba.
  • EnxTheOne
    azért 20 perc (vagy kevesebb) mert, opening, ending, + az elején van emlékeztető az elöző részböl :D
  • [NST]Cifu
    A Babylon 5 Sci-fi sorozat epizódjai átlag kevesebb mint egy millió dollárból jöttek ki (nem rémlik pontosan, de talán 600-700 ezer dollár). A vele kb. egy időben készült Star Trek: Deep Space 9 egy-egy epizódja 1.6-2 millió dollár volt.

A LOST TV sorozat pilotja 2 millió dollárba került.

És persze ott a viszonyítási csúcstartó, a Simpsons, amelynek a fő színkronszínészei epizódonként fél millió dollárt tesznek zsebre fejenként...

Sok ehhez képest a cirka 320.000 dollár egy-egy 20 (nem 24 az?) perces TVA-ért? Nem hinném...
  • [NST]Cifu
    A Lion King költségvetése 79 millió dollár volt, a kb. 100-as váltószám az US$ és a Japán Jen között akkoriban is megvolt, tehát igen, 7.9 milliárd jen átszámolva.

A Lion King egy elég "mega" produkció volt, 600 hagyományos grafikus animátor és 30 számítógépes animátor dolgozott rajta, minden tekintetben elég grandiózus volt az egész. Meg kell jegyezni, hogy bőven meg is térült, a 783 milliós összbevétele ha jól tudom animációs filmek terén a mai napig csúcs.

Hogy miért ennyivel drágább, mint egy japán anime? Nem tudom. Talán mások a fizetési ráták, más az adóteher, a fene se tudja...
  • Malakai
    Van tényleg pár szám, ami magas, de szerintem nem rettenetesen, ismerve, hogy úgy általában a feature filmek mennyiből készülnek.

@berlinboy6329: Anima? Az mi is? Könyv/Sound System? :) De miért is kéne kiadnia annyit bárkinek érte? A budget az előállítási költség, nem, hogy mennyiért árulják. A licenselés természetesen jóval kissebb áron történik.
  • berlinboy6329
    Mi az Isten kerül ennyibe egy nyomi részért?Ne mondja nekem senki,h 1 részhez 64 millió forint kell...Meg honnan van az Animanak annyi pénze h pl a Kaleido Start megvegye? 2 milliárd forint nem kevés pénz.(52*36milla)
  • EnxTheOne
    köszi szépen :D szóval ha jól tudom, 1 yen= 2ft
    a legujabb anime a listán 64.000.000 Ft/ rész.
    Jó Drága 20 percért -.-
  • Seth
    Azért nem semmi a költségvetés. Az 1994-es Lion King 8,9 milliárd (?) yen, míg a 7 évvel későbbi, ugyanolyan szinten lévő Spirited Away csak ötöd annyi. Mire szórják a Disney-nél a pénzt? Pizzára?
  • Máté94
    Azzal se mükszik.
  • Máté94
    ok.
  • [NST]Cifu
  • Bulykin
    használj Gom playert
  • RelakS
    Kínai változat.

Hang Van, Kép Nincs

(nem tudja)
  • Máté94
    Épp azt mondom,hogy ma néztem meg.De most letölöttem a Genshiken-t és nincs kép csak hang:S
    Ez mitől van?
  • RelakS
    2 része már van,lesz egy 3. is.
    Ha szereted a nagyon hülye nagyon etchi-t, akkor sírva röhögős :]
  • EnxTheOne
    valahol olvastam hogy Cowboy Bebop (csak a neét ismerem) OVA-t azért ne mkészitik el mert drága lenne, egy anime rész (nem OVA) kb hány $?
  • Máté94
    Kissxsis-et látta már valaki?:D
    Mondjuk csak annyi kérdésem lenne,hogy lesz e még rész belőle?:D
  • Rundstedt17
  • Bulykin
    TÉK
  • Rundstedt17
    Ah hanyagoljátok beteg művészfilmszerű anime :D
  • Rundstedt17
    Midori :D
  • Bulykin
    cím?:D
  • Rundstedt17
    Ah találtam egy nekem való gyöngyszemet,megnézése után beszámolót tartok :D.
    Ez a idézet egy ajánlóból fogott meg hogy beszerezzem:
    "If you want an anime to assassinate whatever happy feeling you have in your heart, this is certainly the way to go. "
  • Seth
    Kösz :)
  • Rundstedt17
    Utólag is HBD-t kivánok.
  • RelakS
    először én is a zenére lettem figyelmes, és mentem ki a konyhába, hogy WTF?!

Mondjuk először annyira nem gyanakodtam, mert egyszer már megszívtam :D Nézem, mi? Anime zene a rádióban? Aztán kiderült, hogy csak a Girls wanna have fun ment, és az egyik Azumangás AMV-nek az volt a zenéje :D De ez tényleg a Karenai Hana volt, csak nem a fumoffu zenéje, hanem az első évadé
  • Seth
    Nocsak :) és le is játszották?
  • RelakS
    Tegnap hallgatta valaki a Sláger Rádión a Lalikirályt? :]
  • Seth
    Köszi!