72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #27069 Az epizódcím...
Az OP-ja meg bejövős. -
ja hogy a főcím epizódcím akart lenni? :D én meg kerestem az openingben... -
Prof William #27067
Nem kicsit érdekes... A kép a raw-ból van szóval 0 felirat... -
képet! -
Prof William #27065 A 11eyes az első rész lapján egészen érdekesnek ígérkezik. Az meg külön poén hogy a főcím MAGYAR NYELEVEN van kiírva. -
-
Én nem ismertem az előzményeket, de éreztem, hogy hiányos (elsőre 2. résznél abbahagytam), aztán kiderült hogy VN alapján készült :) -
a fehérvárira gondolkoztam h elmegyek de hát akkor az bukó
mondocon meg alapból sem jó 17-e miatt meg arra alapból sem mentem volna -
Gondolom ezt senkit nem érint de azért megíróm.
Nem lesz őszicon itt Fehérváron, és lesz Mondocon 17.én, Pesten a hungexpon. forrás
Van elég jó akció is, ami miatt érdemes elmenni rá. -
azt olvastam, hogy nagyon jo a vn, de nincs idom most belekezdeni egy hosszabb vn-be sajnos :( -
Igen, ha előbb játszottál a játékkal, akkor bizony gyengusz, de utólag érdemes lehet arra rápróbálni, ha a VN-ek érdekelnek... -
akkor én is szerencsésnek mondhatom magam, mert nekem is tetszett :) -
Nekem is tetszett.Akik ismerik az előzményeket azok szerint szar, még jó hogy nekem fogalmam sem volt XD -
hetvegen neztem meg a Tsukihime-t. nekem tetszett. rejtelyes hangulat kiseri vegig az egesz animet. en ajanlom, hetvegi kikapcsolodasnak nagyon megfelel. -
Senki emlékei :D -
ez a Memories of Nobody lenne?
egyébként mi volt a tippem? :D -
"Bleach: Elveszett emlékek"
Nem jött be a tipped szerencsére :D -
ha valaki jart arra irja le hogy milyen. -
A helyszín pedig ez lenne. -
Megnéztem és tényleg :D Volt Light és Ryuk is, a többit nem ismertem fel. Animés zenéket eddig is gyakran használtak, de ez azért kemény :D -
latta valaki a kesz atverest? az utolso atveres az hol jatszodik? ha letoltitek akkor kb a 36. percbe kuki valami olyan helyen van ahol a falra C.C. Lelouch, Elfen liedbol es Bleachbol vannak festve figurak. -
-
en is lattam, es varom a folytatast. -
OMG! 

-
Rundstedt17 #27045 ügyi vagy 
-
-
Hülye kérdés de látta már valaki a Nogizaka Haruka no Himitsu-t?:D
Mert én igen!És igen most menősködök!^^ -
ez a forditas erdekes lenne 
-
"Kaszás Úr"
XDDDD
-
Hát akkor ez van :) lesz benne Kaszás Úr, meg Soul tuti Lélek lesz, de akkor már a Mifune-t is fordítsák le :D -
forrás: port.hu, animax.blogol.hu
Meg állítólag már így harangozták be az Animaxen is. -
hehehe, vicces fiú :) ez TUTI nem az ANIMAX szinkron :)
ugye? :S
Btw. akkor miért nem BLEACH - fehérítő ??? -.- -
Armageddonnak:
"Soul Eater-Lélekfalók" -
IMÁDOM!
-
alap
-
kotelezo darab 

-
Rundstedt17 #27033 fúj
-
Szerintem mindenkinek volt fura füle... vagy szárnya :D Kinek mi jutott a fejére
-
Rundstedt17 #27031 jaj ez egy klaszik
-
Rundstedt17 #27030 Röviden,NEM.Hosszabban:Számomra az a egész füles dolog nem tűnt többnek egy fanservice-s próbálkozásnál, hát ízlések és pofonok:D.Amúgy érdekes hogy néha elhagyták a füleket,valószinűleg mert egyeseken nem állt volna jól és igazából a funkciójukat sem értettem :D.
Másrészt szerintem dög unbalanced az anime mert Tusukuru-ék háza táján rengeteg tehetséges harcos volt míg az ellenfelekről ez nem éppen volt elmondható....