72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Áhh. Ez olyan mibt a Berserk manga... majd valamikor vége lesz :)
"kisonokám mennyél már le a bótba hozzá egy üveg koccintóst, meg toto-t meg a berserk 1345. részét"... visszajön... nem volt csak bleach 978... -
Töröltem
De csak azt az egy postot
Hagy agyaljon majd rajta, aki erre jár, hogy mi történt
-
knightbali #27108 köszi, akkor teszek egy próbát vele. -
Code Geassban kevesen csalódtak eddig :) -
knightbali #27106 hali.
mostanában elkezdtek érdekelni az animék. Megnéztem a death notet és az nagyon tetszett. valami ilyesmi stílusút tudnátok ajánlani? azt hallottam, hogy a code geass hasonló. Nektek mi a véleményetek róla? -
szerintem majd házigazda döntse el :D ő látta, szal tudja, hogy az-e :D -
Nuki #27104 Én nem, szóval törölhetitek nyugodtan. :D -
én már láttam szóval nekem 8, amúgy is csak kötekedtem
-
áh :D közismert szerintem :\ meg attól függ ki hogyan értelmezi :) de ki lehet törölni ha úgy gondoljátok :( -
ez már így önmagában spoiler
-
most komolyan van ilyen anime? mer úgy néznék egyet amiben ez a vége... -
XD -
Majd talán az unokáimmal láthatom mikor ichigo szögre akasztja kardját XD -
nem ebben az évszázadban :D -
fuck yeah 

-
Rundstedt17 #27094 
-
Remélem mindenki meghal, a világ pedig megsemmisül....XD -
Rundstedt17 #27092 A Bleachből illetve a Narutóból mikor lesz már Final Act kiadás?:DDDD -
Prof William #27091 Inuyasha final Act...
Eléggé belehúztak a srácok mert az első két rész alatt több főbb szereplőt írtak(nyírtak) ki mint az előző 100+ rész alatt összesen.
Úgy tűnik most nem akarjak sokáig húzni hanem 13-26 részben befejezik a dolgot. -
talaltam itt Kolozsvaron egy animekavezot. kivancsi vagyok milyen lehet. jovoheten ellatogatok oda.
ON:asszem ott meg nem tartok :P, de ma meg megnezek vagy 2 reszt. -
Az Ageha-samás részekig nekem is bejött, de azok után már nem annyira
-
Hááát... én előbb láttam Hayatét és így is tetszett... sőt :) jobbnak nem jobb, messze van tőle, de Hayate miatt néztem meg :D Az szerettette meg velem a Butler témát :D -
nekem eddig tetszik, mondjuk en a Hayate-t nem lattam meg, de tervbhe van veve az is. az elmondottak alapjan orulok is hogy eloszor a they are..-t nezem meg. igy nem elsz csalodas egyik sem. -
Lehet a Hayate túl magasra tette a mércét nálam :) -
Pedig jó az... sok anime reference, meg paródia, meg ilyenek :) meg ecchi is... kicsit Hayate de mégsem... -
Ezen a héten fejeztem be, nekem elég nagy csalódás volt :S -
en a "They are my noble masters" cimu animet nezem. eleg jo. filozofiai melysegu tartalom nincs benne, de igy egy hosszu egyetemi het utan nagyon jol esik az agyatlansag, az agyat kikapcsolo hulyeseg :P -
most fejeztem be a Gurren Laggant. Nagyon tetszett, bár az első résznek háromszor fogtam neki, de az utolsó hat részt egybe nyomtam le. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a színes akciódús és humoros animéket. -
Rundstedt17 #27081 Cseréld le. -
nekem nem hozza be a roka. -
Rundstedt17 #27079 A mangák nem érdekelnek,az anime lista még bőven hiányos,a visual novelek még érdekesek is bár sokat nem fognak tudni összeszedni.Cartoonsoknak pedig semmi keresnivalójuk nem lenne ott.... -
animangavinoveladdicts + cartoons :) -
Miért mi van vele? Nálam jó. -
az animeaddictsal mi lett? -
netmester #27075 lol google chromban van k-on-os téma -
Prof William #27074 Arra én is kíváncsi vagyok...
Más...
Nem tudjátok hogy a következő mangáknak mikor jön következő része?
Bárány Panasza
Vörös Kert
-
én is leszedtem, ez kész, kíváncsi vagyok többi résznél is folytatódni fog e a magyar epizódcím kiírás -
Prof William #27072 Leszedtem a raw ( tehát még felirat nélküli tiszta japán verziót )és ez volt a cím. :) Nem kicsit döbbentem le... -
Haruhi mozifilm -
hogy hogy magyar? tiszta jó :D