72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Rundstedt17 #27150 kb majd néhány alapdolgot :D
Semmi baja -
Kedden a 21.században az RTL klubon az animekultúráról lesz szó, kiváncsi leszek miket mondanak a "hozzáértők" ! :)
Mi van a bannerrel? Semmi nincs -
Ez nemtom mi tetszik a kidolgozás4:d -
Engem annyira nem fogott meg első rész alapján, de a magyar vonatkozása miatt tuti folytatom még :D
Egyébként az őszi szezonból nektek eddig mik a favoritok? -
11eyes így első rész után kúrvajó
-
Rundstedt17 #27145 jah pedig elég gyengus -
:) hasonlóan voltam vele én is :D eleje gyenge aztán viszont epic ^^ -
Belehúztam a Tengen Toppa Gurren Lagann-ba. Ebben is kicsit megvan a "megváltoztatom a világot, én leszek az új világ istene" feeling.
Első pár rész még nem is nagyon tetszett de utána nagyon beindult.
Nem is gondoltam volna, hogy aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!után tudják még értelmesen folytatni. Nagyon bejön, hogy az új részek már aSpirál király megöléseSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!játszódnak.jövőben, 7 évvel később
Úgy látszik csak van olyan anime ami annyira letud kötni, mint a Code Geass. -
szerintem meg már a hypeolás van túl hypeolva XD -
jaa :_D csak ez ilyen parodia a parodiában cuccnak tunik nekem :D nah mind1 leszedetm megnezem :) -
bebop is túl van hypeolva. -
Miért nem mersz? :) Két rész van kint, nem halsz bele ha meglesed őket. -
ezt látta már valaki , mert nem merek nekiugrani :\ -
Nem,kimaradt. sry :) -
Ne mondd már :D Black Rock Shooter... tökre hypeolják, hogy húde epic lesz az anime... egyik magyar blogos odáig ment hogy Bebop meg Evangelion überelő lesz xDDD -
Hype? Én még nem is hallottam róla -
szerintem túl van hypeolva de majd kiderül... azért várom :) -
Link
youtubeon láttam egy kis promot erröl az epic gyanus animéröl nagyon megfogott o_O
-
a magyar cimen es a narracion az elejen kivul amugy jo a sztori? -
Prof William #27131 Faragó András mondja a magyar részt az elején. A pl a Némó nyomában is ő szinkronizált valamit... -
Hehe, tényleg, csak nekem azt valamiért átugrotta a tecső :D -
első 20 másodperc narráció xD -
http://www.youtube.com/watch?v=MKOsFLPfAco -
?
hol?
A második rész első 8 percét megnéztem, de nem találtam benne magyar szöveget -
mászt szí ezek szerint? -
Prof William #27125 A végén meg még kiderül hogy a főhős Hunyadi reinkarnációja. :) -
Prof William #27124 Nagyon súlyos magyar-japán összefonódásokat érzek ebben az animében. :) -
Viszont az elején magyarul beszélnek
-
van valami magyarazata annak, hogy miert magyarul vannak a cimek? -
Úristen,legalább megkérdeznének vkit :) Biztos van ott magyar is, ha már ennyire erőltetik. Várjuk a további címeket, egy-kettőt biztos be lehet majd kereteztetni XD -
Prof William #27120 11Eyes 2 rész.
egy lány -ban kristály - hát igen itt már bezavar az fránya magyar nyelv. :) hiába no ha már az angoltse bírják normálisan leírni akkor magyart miért írnák? :)
Jó rész volt és könyvtáras jelenet 10/10. :) -
Nuki #27119 Köszönöm nektek ^^ -
azaz -
BAKA!
-
biztos, hogy soul eater. excalubur idegesítősége meg nem relatív, tényleg az :p -
mintha lett volna idegesito fegyver sajat ontudattal a Rcord of Lodoss Warban is...mondjuk barmi reg lattam, de mintha valami ilyesmi remlene... -
Soul Eater? -
Nuki #27113 Egy ismerősöm érdeklődik:
Melyik az az anime amiben a fegyvereknek személyisége van? Illetve van benne egy excalibur aminek idegesítő jelleme/modora volt (jó ez persze relatív). -
EnxTheOne #27112 Neon Genesis Evangelion is nagyon jó! 25 rész, (+ End of Eva, új befejezés, kb 90 perces)
AL HAIL LELOUCH!AL HAIL LELOUCH!AL HAIL LELOUCH!AL HAIL LELOUCH!AL HAIL LELOUCH!AL HAIL LELOUCH!AL HAIL LELOUCH!AL HAIL LELOUCH!AL HAIL LELOUCH! :D -
en az ilyen nagyon sok epizodos animektol mindig tartok...mar a Nananak is eleg nehezen alltam neki (pedig jo volt)