72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nope, nincs több, csak kettő egyelőre (SFW).
RAW-ban talán már negyediket is van. -
a winter sonata tenyleg megakadt a masodik epizodnal? hetek ota nem talalom a harmadik resz 'forrasat'. En vagyok csak bena?
ha van megoldas, privi pls, hogy betartsuk a szabalyokat -
Nuki #27348 Számít az? -
Csak azt nem tudom hogy hivatalos kép vagy fanart...
De valahogy annyira jó :D -
Szeressük Suzumiyát:D -
Már észrevettem én is :D
De más nem nagyon...
Így jól jön ki helyileg :) -
húzd ki egy új fülre :D
Armageddon, nem maradt le egy D a logódból?
-
jah... tényleg... danbooru hotlink...
Mindig megfeledkezem róla :) -
Rundstedt17 #27342 semmi nem jön be :D -
ez a kép valahogy nagyon jó :D -
Rundstedt17 #27340 Semmi érdemlegest nem találok mostanában,az ecchi elég nagy divat lett kár hogy azok mindenben enyhék,csak néhány gagyi bevágás,néhány gagyi poénnal,és moe lányok,amivel persze nincs gondom csak nekem kevés ami történik benne.A hentaik meg túlzásba viszik a történést,a francba már miért nem lehet a kettőt kombinálni?
Komoly animéket meg már meg sem említettem mert azok kihaltak :D..esetleg ha van is néhány próbálkozás csak izelitőt adnak,ugyanis nincs befejezésük lehet a manga után járni -
Rundstedt17 #27339 nem tudna valaki olyan animét ajánlani ahol a jó és a gonosz harcol egymással és van normális befejezése is,meg nincs benne semmi erőltett marhaság konkrétan?szóval vmi tradicionális:D(marhaság alatt persze MECHÁT értem) -
Benne volt angolul a hozzászólásokban. :P :]
Valami ilyen:
Fumiko vallomása
Fumiko (lány): Kérlek, járjál velem!
Takashi (fiú): Bocsánat, de most a baseball-ra akarok koncentrálni!
F: *ordít* *bőg* HÜLYE TAKASHIIIIIIIII [elkaszálja a néni kocsiját] *további ordítások*
Macska: Miau? Miau. MIAAÚÚÚÚÚ!!!!!4444
F: *továbbra is ordibál* *repülés közben nagyobb hangerőre kapcsol*
T: He?
F: TAKASHI?! *HIIIIÁÁÁÁÍÍÍÍÁÁÁÁ*
T: Hö?! HÓÓÓÓÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
F: Holnaptól minden reggel hozok neked mizo levest!
T: Bocsánat, de most a baseball-ra akarok koncentrálni! -
vki aki tud is japánul segítene egy gyors fordításban ehhez, már arra a 4 mondatra gondoltam ami kb. ebben elhangzik... -
Ja azért van 1-2 jó pontja a filmnek, de ez se több mint pár szépen animált jelenet, az alapötlete a filmnek (ami jó is lehetne) inkább csak kihagyott ziccer. -
Rundstedt17 #27335 Az animeaddictos ismertető azért a legvicesebb az ajánlott olvasmányként Kurt Rider okkultizmusról szóló könyvét,teli van marhaságokkal pl:tényként írja hogy Himmler feltámasztott egy 16.században élő férfit.... -
Gyenge is, orosz "interjúk" tök feleslegesek, amik megszakítják a történetet, történet béka segge alatt, nevetséges megmozdulásokkal, amikor komolykodni akar... -
MAL-on azért érdemes megnézni az értékelését. Ráadásul eddig nem sok jó véleményt hallottam róla. -
jónak tűnik
igaz orosz... -
K-ON! OP by Wakamoto
-
nagyon igenyes, nekem tetszik -
Swarczi #27329 Nem kicsit LOL. A pali meg biztos tud teleportálni
-
komoly. :D -
Srác hogy került oda olyan hamar? XD -
-
Bizony az angol fansub csapatoknál is mennek az alja szövegelések, csak ők durván moderálják általában a "mikor lesz már kész" beszólásokat (ircn instant ban szokott járni érte legtöbb csapatnál). Amit rendszeresen látni, hogy x csapat embere/szimpatizánsa álnéven lehordja a másik feliratait... :P -
Nuki #27324 Ez kérlekszépen az új menő irányzat 
mellesleg tényleg komolyan gondoltam. -
-
Újrakódoltam a dokumentumfilmet, így 200 MB lett. A minőségromlás sajnos nem érzékelhető... 
-
Rundstedt17 #27321 mi ez a hippi duma?
-
Nuki #27320 Ne általánosítsatok már légyszi, csak azért mert találkoztok néhány önző fajtával :(
Ilyenek mindenhol vannak, akik csak azért mert nekik nincs másnak se legyen alapon kárt tesznek.
Azért mert külföldi ilyenekkel nem találkozik az ember, nem jelenti azt hogy nem létezik, vagy kevés (persze azt sem, hogy sok, de szerintem mindenhol ugyanannyi)
Szóval próbáljuk már meg egymást kicsit jobban szeretni! -
Prof William #27319 Új manga/hentai fordítás került fel az oldalamra!
A cím az aláírásomban...
Jó olvasást! Írjátok meg az oldalamon hogy hogy tetszett.
-
Nyan Koi!
Ennyi:
-
nemzetközi szinten nincsenek nagyon megbecsülve... mármint inkább nem eléggé... -
Rundstedt17 #27316 Szokás volt már a komcsik előtt is(Gestapo adatai alapján Magyarországon volt a legtöbb feljelentő:D) -
Rundstedt17 #27315 "Egyébként az angol fansubberek sem vannak túlzottan megbecsülve :)"
Pedig ők a tápláléklánc csúcsai,angol fansubbok nélkül magyar sem lenne:D...és nem sok anime jutna elhozzánk :D... -
Persze hogy nincsenek megbecsülve...
Magyarul többnyire csak a magyarok beszélnek...
Kevés magyar néz animéket.
Akik néznek, többnyire tudnak angolul...
Akik nem tudnak angolul: kevesen vannak akik azért, mert mondjuk más nyelvet tanultak, vagy nem volt lehetőségük tanulni... a többség hülye hozzá vagy baszott rá...
és ez a csoport az aki hangoskodik, és hát nem is nagyon lehet elvárni többet szerintem annál, hogy "mikorjömmáá'" ...
Egyébként az angol fansubberek sem vannak túlzottan megbecsülve :) -
nem kell, akkor még szar volt :D -
Hát sokáig voltunk (vagyunk?) a kommunizmusban, ott meg "muszáj" volt feljelenteni a másikat :\ állandó félelem, etc, etc...
Amúgy rémlik az APEHos ügy... -
Rundstedt17 #27311 Nincs gond,még ha nem is blöffölt akkor is a magyar bürökrácia ennél lassabb:D