72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Áááááh ez de jó :DDD
BSzN! -
Igen?
BszN!
Itt az ajándékod:
(Jobb gomb - megnyitás új lapon, ha az eredeti oldalra akarsz jutni ;) )
Ha kivágod, vehetsz egy új monditort.
Ha kinyomtatod, és a papírból vágod ki, öltöztetheted Mio-t :] -
HBD! -
Boldog Születésnapot efti!! :) -
Prof William #27386 "csipte a szemem a főszereplő álszentsége"
Én Suzaku álszentségétől másztam a falra a sorozatban. Igazán kivégezhette volna egy furkósbottal a srácot valaki. -
Rundstedt17 #27385 így már bátran belevágok :D -
Shiguruinak van eleje ,közepe és vége. Most hogy abból a végből lehetne folytatni az egy másik történet.Ami a főszál, azt végigvitték. -
Rundstedt17 #27383 code geass jó volt,csak mondtam hogy csipte a szemem a főszereplő álszentsége és hogy 2-szer "csalt"(értsd lehetetlen hogy vki annyira előre lásson,egyszerűen nincs rá magyarázat,jobb lett volna vmi logikus magyarázat mindkét helyre).
A Shiguruit tervezem,de még nem volt erőm hozzá kezdeni lévén állítólag nincs befejezése és az nem jó:( -
Rundstedt17 #27382 Jó cucc a macross frontier
-
Elfen Lied megvolt , Code Geass meg nem jött be neki ha jól emlékszem XD
Én egy Shigurui-t ajánlanék -
EnxTheOne #27380 elfen lied az elég kegyetlen, mechások közül a code geass az jó :D -
Rundstedt17 #27379 passz vmelyiknek ránéztem az opjára és nem tetszett olyan erős volt,a detroit lehetett az,na akkor még a macrosst kell leellenőrizni:D -
melyiket nézted hogy rockos volt? :D -
Rundstedt17 #27377 régen már próbáltam gundamozni de nem tudtam hol kezdjek hozzá.
A zenés dolognak múltkor utána néztem,nem nyerték el tetszésemet,lévén tudatosult magamban hogy én a J-pop és pop rockosok táborába tartozom,az a macross pedig kemény rockos volt meg a detroit is semmi kawaii nem volt a zenébe:D. -
Ez a So Ra No Wo To most mi vagy komolyan K-On koppintás ennyire? a főkarakter erről a képről még hasonlít is... -
Hát van egy pár... :) -
Eddig ismert téli animék listája. -
nem, az már új cucc... még mindig nem láttam végig :D nem is tudom lesz-e még kedvem hozzá :D
a régi, eredeti Gundamok... elég nagy a sorozat :D nem tudom hol kezdődik... de esetleg azt megnézhetnéd. valószínűleg kellemesen csalódnál :)
esetleg ha musicaleket nem veted meg, akkor Macross :D -
Rundstedt17 #27372 az a nullás cucc vagy most melyik?:D -
classic gundam? -
Rundstedt17 #27370 Hát igen a mechákért nem vagyok oda,bár na tudnék kivételt tenni ha extra brutál kegyetlenségek lennének benne,de tudtommal a legtöbben láma harc,meg semmi cselekmény nyakon öntve álfilozófiával :D...az van hogy az ember semmi életszerű komolyságot nem kap vagy semmi kegyetlen vmit,nem marad más mint a jó öreg hentai műfaj ott ha komolyság nincs is de a kegyetlen jelenet adagot megkapom,csak kár hogy mostanában már ott meg a folyamatos akció lett jellemző még inkább.
Az ecchivel meg nem lenne bajom ha moen kivül vmi mást tudnának nyújtani de persze nem csak néhány idétlen poént,meg néhány kis vmit látni engednek,semmi történettel de ez nulla,a crossdressingtől pedig ISTEN ŐRIZZEN:D -
Moe Boom közepén vagy... nincs olyan hogy no fanservice :D ecchi-ecchi hátán... de ha minden igaz, lassan leáldozott a moének, és jön a CROSSDRESSING BOOM! :DDD
régi animéket keress... csak sok komolyabb mű mecha, amikért nem vagy oda :) -
Rundstedt17 #27368 ne mondjátok hogy senki sem tud egy komoly animét please no more ecchi:D.......please...... -
Nuki #27367 ez nem gyenge -
báázXD ezen jót nevettem:D -
ki is ütötték :D -
off?
ez se normális -
11 eyes:
2009-11-10 6. Confused Heart 〜szíbtép fájdalom
kokoro midarete〜szíbtép fájdalom
心乱れて〜szíbtép fájdalom
jaj
-
FMA Brotherhood, Darker than Black -

-
Szerintem nem
-
Pedig az nagyon jó rész volt!:D -
Én a Seitokai-t dobtam 6 rész után
-
Seitokai no Ichizon,Nyan Koi!
:D -
teljesen kifgyotam az ötletekből h mit nézzek :D vkinek vmi ötlet írhat többet is hátha láttam már :D -
epp most jelent meg mini....an a harmadik epizod :) -
elnezestbocsanat -
követ vetni? -
Ezt részleteznéd? Nem tudlak követni ! -
Követhetelenek vagytok srácok!