72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
a Kallenes reszt azert emlitettem mert talan ez jo peldaja annak hogy Lelouch is ferfibol van. -
ezt azért mutatták
-
szerintem meg de. C.C.-vel szinte biztos, es az elso evadba megkerte Kallen-t hogy tegye boldogga ahogy csak egy no tudja... -
Hát te tudod... Én még nem írom le, ráér majd akkor ha tényleg csalódás lesz. 
-
vagy csak nem mutatták mert PG-13 :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont LeventeV kommentjére válaszoltam, amiben Zero lehetséges utódjára adott tippet
akárhogy is, az mindenképp kiderült a kommentemből, hogy Lelocuh nem nagyon folytatott szexuális tevékenységet senkivel sem a sorozat alatt
-
gyermekéről volt szó :D
--
nem vagyok vészmadár... reálisan vizsgálom a helyzetet :) ezt NEM lehet jól folytatni... a csúcsról csak lefele vezet az út... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A folytatással kapcsolatban amúgy eléggé vészmadár vagy :DHa a stúdió úgy akarja, simán ki tudnák hozni azt hogy valahogy él Lelouch... És inkább ez legyen minthogy a Suzaku-Zero vonalon menjen tovább :D
Egészen máshogy is alakulhatnak az események ;) -
ja... elment
(remelem leesik)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel Zero utódjáról volt szó, így feltételezni lehet, hogy az eredeti Zeroval történt valami -
De ebben semmi információ nincs :D abszolút találgatás... Ráadásul teljesen alaptalan... -
en mar kozelitek a torokvago szinthez. en utalom ha lelovik a poent. az (nalam) a felere csokkenti a tortenet elvezhetoseget, mert idegesit hogy tudom, hogy mi lesz benne. ha nem tudom akkor meg filozhatok, hogy vajon igy lesz vagy epp ugy, vaggy kozbejon valami varatlan, de ha tudom a veget akkor oda a "varazsa" a tortenetnek. -
engem nem nagyon izgatnak, ha megnézés előtt álló animének lelövik akár a végét is, de láttam már olyat is, aki a legapróbb jelentéktelen információmorzsa elszórása után is elvágta volna a másik torkát, szóval inkább megy minden spoilerbe -
mikor valaki elkezdi a spoiler makro hasznalatat akkor mar nagyon nehez abbahagyni 

es tenyleg hogy szetesett a forum XD -
Hát ahány Hentai manga van :D Akár még Nunnallytól is lehetne :DDDDD
egyébként az ilyen teljesen fiktív marhaságot minek rakjátok spoilerbe ? O.o -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lelouch-nak kitől lenne gyereke? Max C.C.-t tudnám számításba venni, de őt sem tartom valószínűnek -
szét is esett a fórum tőle :D -
"Reboot" szintúgy nem érdekel... inkább újranézem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De nem mert mindkét évadban elsírnám magam :(
Shirley memóriatörlésénél
Euphemia(?) halálánál
Shirley halálánál
Lelouch halálánál
És így hogy tudom mikor mi van, már nem tudnám úgy nézni mint elsőre :( -
OMG... spilert irtam spoiler helyett... URISTEN 
-
[spiler]Kallen lesz Zero szerintem... vagy Lelouch fia.[/spoiler] -
Code Geass
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel Lelouch MEGHALT, ezért nem tudom hogy folytatják... Suzaku karakterét utáltam :) Úgyhogy ha ő lesz Zero, akkor bukta számomra ^^ Annyira mestermű volt, tökéletes lezárással, ne basszák már el egy folytatással... -
kivancsi vagyok milyen lesz.
a Romeo es Julia akkor megy plan to watch-ba. kosz a segitseget. -
mindkettő tetszene, de az első lenne az igazi:) -
"The image adds that this project represents a "rebirth" and that Geass will take a new step starting today."
akkor a rebirth szóból kiindulva ez most egy teljesen újragondolt sorozat lesz, vagy úgy folytatják, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!? Esetleg folytatják onnan, hogyfeltámasztják majd Lelouche-tSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?Suzaku az új Zero
nekem az első lehetőség tűnik a legvalószínűbbnek -
én nézem, nekem tetszik -
yay \O/ -
Új Code Geass projekten dolgoznak -
EnxTheOne #27443 A Rurouni Kenshin-hez csak addig van felirat amig az animeaddictson van? (62. rész) -
Szobatársam nézi nekem tetszik :D -
Hmm... LoveHinás Bannerben jóllátom hogy elhúzza a csaj a melltartóját? :D teljes kép van? :D
------
Kezdd el és meglátod... vegyes dolgokat hallottam róla. Most nem tudom felidézni, ez csak ilyen halvány emlék :) -
A Romeo es Juliat (anime) erdemes megnezni? -
-
unranked #27438 A bluray változat nekem 720p-ben van meg. Gyönyörű, kár hogy itthon nem lehet kapni.
Időközben megnéztem a Top wo Nerae!-t. Hideaki Anno neve fémjelzi. Egy remek példa arra, hogy egy buta kezdésből jó is kisülhet. Egyébként pedig végig TTGL érzésem volt. Kicsit retro grafika ('89), de a zene sok helyen nagyon eltalált. -
Hát Lunar Legend Tsukihime, de nem teljesen... -
a Melty Blood cimu verekedos jateknak nincs valami anime alapja? -
sztem még csak camrip -
You can not advance nincs még jobb minőségben ? -
You Are not alone jó. Már van BluRayes bővített változat :) nem olyan sötét mint a régi, meg jó a sub is... már itt csücsül a gépemen, majd meg kéne nézni... vagy 2szer :D (egyszer már láttam. meg a sorozatot is 2szer...) -
unranked #27432 Igazából én is rég láttam. Az első része alapján dropped is lett volna :)
E7, TTGL is meg volt :D Így hogy mondtad őket, beugrott, hogy hasonlítanak így vagy úgy :) Kár, lehet, hogy a napokban akkor megnézem újra. Vagy a You are (not) alone-t.
Köszi a választ. -
Rég láttam már. Szimplán marhaságnak találtam, idegesítő karakterekkel, meg ez az egész fáklyás dolog hülyeség volt szerintem... De mondom rég volt :)
NGE-szerű... Eureka7? Tengen Toppa Gurren Laggan? :D E7 komoly TTGL komolytalan, de mégis Gainax, és valahogy van valami kis hasonlóság...