72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Azért mások :)
Scrapped Princesshez van normális minőségű felirat normális seeddel? -
nah megnéztem a Lain első részét :D ez jó féle...teccik...:D -
tudtam, hogy ismeros valahonnan a proxy
-
bambulni arra most ott van a School Rumble meg a Cromartie nekem :D -
köszi mindenkinek...a Lain az AA-n olvasott ismertetővel keltette fel a figyelmem :D és amúgy is kedvelem az ilyen elvont cuccokat... -
Lain nekem egyik nagy kedvencem. Elso olyan darab volt ami annyira bejott, hogy meg is vettem. De az biztos hogy nem erdemes ugy leulni ele, hogy csak bambulni akarsz valamit.
Ha megnezted es bejott, akkor ajanlom figyelmedbe a Haibane Renmei-t is, kicsit talan konnyebben emesztheto, de hasonloan megrazo darab. -
Lain jófajta, pszichológiai scifi thriller, de ahogy Frosty is írta kell egy fajta befogadóképesség is hozzá.
Shangri-Laból keveset láttam, az alapján nem tűnt rossznak, de nem is szippantott be (félreraktam).
Samurai 7 elmegy, mondjuk nekem a végéig nem sikerült a szamuráj-robot kombós sztorit rendesen lenyomniuk a torkomon. :)
Scrapped Princess egy megnézést simán megér fantasy (pár scifi settingel) rajongóknak, nem egy klasszikus azért. -
a Lain elég durva, nehezen emészthető alkotás -
kérdés....leszettem pár animét....és tudakolnám hogy az itt lakók szerint mifélék :D
- Shangri-La
- Samurai 7
- Sci-fi Harry
- Scrapped Princess
- Serial Experiments Lain
köszi :D -
végig jó ;] -
elkezdtem az Ergo Proxy-t (elso reszt megneztem :P), eddig bejovos. -
TEK
en is kivancsi vagyok, hogy hogy folytatjak. egy honap mulva megtudom. -
Hát kiváncsi vagyok hogy majd mit fogsz szólni a folytatáshoz... 
Amúgy ha lenne időm, szívesen újranézném az első szériát, nálam a kedvencek között van :) -
nekem bejott, 10 pontot adtam ra a MAL-on. altalaba nekem bejonnek a kulonleges kepessegekkel rendelkezo emberekrol szolo tortenetek, az hogy anime csak raadas (eddigi tapasztalataim szerint pedig garancia a sikerre), ezen a hetvegen meg amugyis sotetebb hangulatom volt, ugyhogy passzolt is hozza ez az anime.
ha befejezik a folytatast (ha jol tudom meg 3 resz van hatra az ehetin kivul) azt is megnezem. -
Hogy tetszett a DtB? :) -
26. res az OVA. -
a Darker than black elso evada hany reszes? mert talaltam olyan torrentet amelyikben 26 resz van. -
Akkó töröltem is -
ez viszont már erősen spoileres :) -
unranked #27491 Plusz ha jól emlékszem, nem Viletta követi Shirley-t, hanem Jeremiah. De FIXME. -
Lelouch of the Rebellion
Suzaku of the Counterattack
Nunally of the Nightmare ... izé... Nightmare of Nunally... :(
Ezek max alternatív világok... Az anime a Zigazi ^^
-
Én nem olvastam, de még nincs vége, ami lényeges különbségről tudok, hogy a mangában elvileg nincsenek mechák. Többiről majd ír olyan aki olvasta is :)
Amúgy még van kettő CG-manga, abból az egyik ért véget eddig, bár ott szinte teljesen más az egész. -
Nuki #27488 Code Geass mangát valaki olvasta? Az hol ér véget az animéhez képest?
Az utóbbira válaszol valaki aki szakértő a témában, szerintem ki lehet következtetni egy s mást.
-
szerintem nem lehet jól folytatni...
Runstedt: nem :) -
Rundstedt17 #27486 csak azt hiszed amúgy él :D -
Prof William #27485 Lehet hogy Zero a végső harc előtt a Geassal (vagy talán még az sem kell) megfektette a fél sulit és most egy tucat potenciális Zero növekszik tucatnyi hasban.
+ Ha akarják úgyis visszahozzák valahogy a srácot. Csak Suzaku ne szerepeljen többet könyörgök! Megcsinálhatnák hogy pl 100 évvel később indul és akkor már senki sem szerelne az előzőből ( Úgyis csak Zero a fontos ) és akkor még űrcsata is lenne. :)
Vagy csinálhatnak belőle egy sima Mai Otome szerű más világos cuccot de sztem az nagyon rossz lenne. -
Mi vagyunk a legszebbek!:D -
Hmm... ügyes -
Nem értem. 
-
áhh, veled nem lehet trollkodni
-
akkor ebben nem ertunk egyet. -
nem -
ezt remelem viccnek szantad. -
sajnos:( -
de a Code Geass nem hentai...
-
volt jó pár alkalom azért, amikor elpazarolta
teljesen jelentéktelen random széplányt bármikor találhatott volna, ha kivan a f*sza a világgal:) -
Oké, nem csak én látom így a dolgot :D -
Ezt először nem tudtam mire véljem... aztán olvastam :D
---
dehogy használta volna... minden ember potenciális segítője... nem pazarolhatta volna el :) meg szerintem nem is nagyon kellett volna Geass hozzá :D nem úgy tűnt mint aki rászorul :D CC, Shirley, Kallen.... -
de egy emberen csak egyszer volt hasznalhato es ha "elpazarolta" volna... meg aztan minek? szinte mindenki bele volt esve aki szamitott. -
ha igazi férfiból lett volna, akkor a Geass-t ARRA is gyakran használta volna