72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
óóó...akkor ezt bebuktam....tanár meg ilyen nem akarok lenni :D -
Kihagytad a buggyant tanárt, 17-25-ös kategóriából, lásd: GTO :) -
Prof William #27549 De ha 20 éves vagy akkor már buktad az egészet mert bizonyított tény hogy a szupererők,világmegmentő feladatok,mechavezetés csakis a 14 - 16 éves időintervallumban jöhet elő. 16-17-25 éves korig még van esélyed olyan sztorikban szerepelni ahol pártkereső szűz fiút-lányt játszol de már csak szigorúan romantikus-ecchi animékben...
25 év felett már csak tömegszereplő lehetsz akik a városokban élnek és jól meghalnak ha jön a szörny,katasztrófa,főgonosz,. Esetleg még van esélyed a hibbant apuka/anyuka szerepkörben de ez nagyon ritka.
Idős korodban pedig csakis a perverz vénember esetleg méltóságteljes bölcs/Yakuzavezér/főpap/mester/nagybácsi szerepek maradnak szabadon.
Szóval mielőtt odaköltözöl mindig elellenőrizd le hány éves vagy. :) -
meg orruk, meg ezért 175 centisek (meg 2 méteres lolik, képet most nem mellékelek :D) -
jah :D azé van akkora szemük :D -
-
Az animék csak illusztrációk. Nem tükrözik a valóságot.
Igazából szerintem inkább vágyak kivetülése :) Illetve erőteljesen idealizált valóság. -
mostanában láttam jó néhány animét úgyhogy nyugodtan kijelenthetem, hogy japánban arany életük van a fiataloknak :D 16 évesen már egyedül élnek, szülök sehol és pénz is van szarásig :D oda fogok költözni basszus :D -
Rundstedt17 #27543 sőt jobb is -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!isohunt.com kb ugyanaz mint a mininova volt :( -
Jó Eva háttér (Y) -
honnan lehet lekapni? mininova meghalt :S el vagyok veszve az internet sűrűjében :'( -
EnxTheOne #27539 hmmm most evangelion-os "hátérkép" (nem jut eszembe a neve xD) van itt, és Rei-nek sötét kék haja van a képen, én ugy emlékeztem hogy világos kék, szürkés haja volt. Valami elcseszett verziot néztem, vagy csak rosszul emlékszem? -
Kb. fél év múlva várható leghamarabb sztem. -
Hello!
Egyszer már kérdeztem itt, de hátha tud vki vmit.
Macross Frontier movie mikor jön ki dvd-n/bluray-n köbö?
A filmet 21.-én kiadták moziba, de azóta sem található róla sehol semmi :S -
találtam is egyet :) -
Üdv :) tudtok nekem ajanlani valami aránylag friss animét? vagy lehet régebbi is lényeg hogy akciodús legyen :D eg jo 3 honapja nem nezelodtem milyen a kinálat.. -
Prof William #27534 Nem volt velük túl sok bajom csak eljátszották a szerepüket...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szépen felépítve stílusosan kinyírták őket akkor miért kellett aztán erőltetve visszahozni őket? A haláluk remek volt.
-
na ez szépen is mutatja milyen anime a bepop... nagyon eltérő felfogások és vélemények vannak róla (egyébként bazijó) -
engem egyáltalán nem fogott meg...... -
Annyira nem régi, dugig van 3D grafikával...
Viszont tényleg elnézném én is sokáig... Főleg, mikor Ed elemében van :D -
nálam pont fordítva van. a grafikája meglehetősen fasza, de a történet nem fogott meg igazán =( -
EnxTheOne #27529 most fejeztem be a samurai champloo-t, illetve elkeztem a cowboy bepop-ot. Igy 4 rész alapján a "kritikák":
-régi anime, (a rajzolása)
-Kevés a 26 rész, Nézném 100 részen keresztül is :D -
De... Mutatták mindet szerintem :D
Egyébként miért idióták? Én bírtam őket O.o -
Prof William #27527 Végül is így nem is rossz...
Allenék bizakodva tekintenek a jövőbe aztán meg ha akarják fennakadás nélkül tudják folytatni.
ráadásul ha a 158 -ig dolgozták fel akkor...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A idióta Noahok 90%-a halott marad és nem hozzák vissza őket mint a mangában. :) Jeee! -
jah... "Az élet megy tovább" befejezés kb :D szal folytatódik ami eddig is ment... -
bejezése=befejezése -
nincs semmi bejezése, feldolgozták a mangát a 158. részig -
Prof William #27523 volt -
Prof William #27522 Nem úgy bolt hogy kreáltak neki valamiféle befejezést? -
o is ezt mondta :P -
Fasiszta #27520 Nincs befejezve. -
kár, hogy nincs befejezve -
szerintem igen -
Fasiszta #27517 Egy kérdés a D-Gray man jó anime? -
rohadt jó az a sorozat -
Hát ez csak egy új manga lesz... -
Prince of Persia Warrior Within -
mert mi az a második képen???? -
8 reszt neztem meg eddig, szoval meg teljesen nem vilagos, de egyfajta parhuzamot lehet vonni... csak mikor eloszor lattam az elejen nagyon motoszkalt bennem az az erzes, hogy valahol mintha mar lattam volna valami hasonlot.