72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bulykin
    Tokyo Magnitude
    végre elkészültek az összes résszel, tegnap el is kezdtem nézni:) annyira nem pörgős mint amire számítottam, de így is nagyon jó szerintem
  • Rundstedt17
    na végre egy objektív vélemény,pontosítanék egy oldalúak XD

sablon!
    lulu:jaj,hogy lehet ez nem erre számítottam,bajban vok!
    2 perc múlva:
    lulu:hehe parasztok végetek,minden a tervem szerint haladt!
  • LasDen #27589
    én most nézem a Geass első évadát...jó meg minden, de azé a csaták elég egy kaptafára készülnek....na nem baj :D
  • efti
    canaan nekem nagyon nem jott be, a halalom amikor valaki mindenaron megprobalja ratukmalni a tularado szeretetet valakire vagy valakikre akik epp megprobaljak megolni.

Viszont most neztem vegig az eve no jikan -t, nos az nagyon bejott, csak ajanlani tudom.
  • Timbo
    megnéztem gyors én is :) tényleg jó volt
  • antalkrisz
    Sok jót hallottam már róla, amint lesz majd két-három órahosszám egybe nyomom majd le az első pár részt. Apropó hogy tetszik az oldalam? Canaanról mi a véleményetek érdemes megnézni?
  • csocso14
    Nekem tetszett :D
    True Tears megvolt, ajánlom, szép, aranyos, frankó egyedi hangulata van, megfogott, kár, hogy csak 13 részes volt.
  • EnxTheOne
    legjobb anime :D 2. évad utolsó részét soha nem felejtem el.
  • LeventeV
    masodik evad is jo, az eleje kicsit meg van kavarva, ajanlom, hogy ugy ulj neki, hogy elso 5-6 reszt egy az egybe mgnezd szunet nelkul. harmadik evadrol meg mar kiderult, hogy manga es nem anime lesz, Lelouch irta ha jol emlekszem.
  • antalkrisz
    Most fejeztem be a Code Geass első évadát! A végére nagyon felpörögtek az események, nagyon bejött. Remélem a második évad is ilyen jó lesz, ha igen akkor meg remélem nem kamu a harmadik évad .
  • armageddon666
    sok szépet = legjobb arc
    azt nemtom miről szól :D
  • armageddon666
    Nekem tetszett az egész... főleg hogy S2-t a legelejétől néztem... és így nem is volt olyan hosszú az a 8 rész :) igen, geciség volt, de mesteri trollkodás :D 3 részben kellett volna...

Engem egyébként kárpótolt utána a Sigh of Haruhi... a Disappearance of Haruhit hiányoltam, mert sok szépet hallottam róla... meg valahogy opening miatt olyan érzésem volt hogy benne lesz <_< (mintha kerestek volna valakit ^^)
  • Rundstedt17
    az eredeti sem nagy szám,csak azért lett olyanyira sikeres mert semmit sem vártak tőle és meglepődtek hogy ahhoz képest egész jó volt.Most hogy elvárások is kapcsolódtak hozzá,csúfosan bukott
  • Győri Devi
    Kyon-kun denwa!
  • Prof William
    A Haruhis E8 a legnagyobb köcsögség amit animrendező valaha is elkövetett. Most komolyan... a fanok vártak vagy 2 évet erre a képükbe nyomnak 8 ugyanolyan részt aminek megoldása se egy nagy was is das...

Csodálom hogy nem gyújtották fel a stúdiót.
  • Lelouch
    Anno, mikor néztem az új Haruhi részeket, az E8 után félreraktam a cuccot egy időre(hát igen, végignéztem mind a 8 részt... XD)
    Tegnap elővettem, és megnéztem a maradék 5 részt, hát megérte megvárni míg kiheverem az E8-t :D Mivel időrendi sorrendben néztem, most jön majd a kevert sorrendes első rész, így azért már jobb lesz mint anno, mikor az volt az első rész amit láttam, akkor dobtam is a sorozatot, de nem bántam meg hogy elkezdtem újra de már időrendi sorrendben :D Annyira Haruhi hangulatba hoztak amúgy az utolsó új részek, hogy újra is néztem az összes részt amit már láttam :D Ma még megnézem a maradék 4 részt
    Kár hogy a movie majd csak kb. ősszel jön majd ki DVD-n :(
  • Lelouch
    Dattebayo?
  • LeventeV
    milyen csapatok adtak ki az uncensored Narutot? vagy honnan tudom megkulonboztetni meg letoltes elott.
  • LeventeV
    2010 marcius 9 a hivatalos megjelenesi datum.
  • LeWyTy
    Nemtom menyire off, de szerintem részben idevaló.FInal Fantasy XIIIMegjelente már?
    Menyire állat :3
  • Bulykin
    hehe
  • efti
    meg a voros foltok az arnyekokban is nagyon hangulatos
  • Győri Devi
    MALon 13ra van írva
  • Prof William
    a Sora no Otshimoto hány részes lesz? Remélem legalább 26.
  • RelakS
    nézd meg a filmet is!
  • EnxTheOne
    cowboy bepop-nak vége :(
    nagyon tetszett. Csak ugye rövid volt az 26 rész. Az anime az egész mangát feldolgozza?
    "See you space cowboy" ^^
  • Frosty01
    :S engem nagyon frusztrált. de azért végignéztem. :D
  • LasDen #27564
    ja...érdekes :D ja, és ez az 5. rész aztán rátett még egy lapáttal a dolgokra....még elveszettebb vagyok :D
  • Hixer
    imádom azt a transzformátor-búgás hangot ami van ilyen állóképeknél
  • LasDen #27562
    nah...:D az 5. résznél tartok a Leinnel....de ez.....ez nagyon kész....ennyire elvont cuccot még nem láttam soha szerintem....és vannak dolgok, amik nem teljesen tiszták....pl a wired...ez olyan mint a net???
    érdekes.....a david lynch filmek jutottak róla eszembe, de az más kategória....
  • LeventeV
    en 29 evesen szemuveges jofej, kora ellenere felettebb bolcs ember leszek aki hirtelen atvalt kontaktlencsre es mindenkit hatbadof miutan eljatszotta a halalat.
  • RelakS
    29.

Megyek ki háziúrnak, aki jól behajtja minden hónapban a lakbért
  • LeventeV
    19 vagyok... az meg nem tulkoros, vagy igen???
  • Prof William
    De akkor meg Hei kinyír. A túlkoros contractorok általában már csak epizód ellenségek :)
  • LeventeV
    valoban
  • Lelouch
    Contractor még lehetsz
  • LeventeV
    akkor olyan srac leszek aki keresi az orok not es nemreg felvetelizett a mechapilota egyetemre, anyagi helyzete nem tul fenyes. megtanitom a fohosNOT a mechavezetes minden trukkjere, akit persze majd bekombinalok. aztan a fogonosz elleni harcban ELJATSZOM a halalom, hogy meglegyen az emocionalis loket. az anime veget naplementes kornyezetbe kepzelem (elmegyunk a naplementeben (ertse ki hogy akarja :P)) es a vegen SEMMIKEPP sem gondolunk a rankkovetkezo vizsgaidoszakra.
  • Rundstedt17
  • Prof William
    Srác/lány aki az igazit keresi, esetleg idősebb mechapilóta aki majd jól meghal hogy a főhős megkapja a szükséges emocionális löketet.

Esetleg még arra van esélyed hogy egy fiatalabb srác/lány sempaija legyél vagy esetleg még felvételizőben lévő egyetemista is lehetsz de akkor már csak ilyen csajkeresős-ecchi-pszihológiai témájú animokban szerepelhetsz. :)
  • LeventeV
    19et toltottem be nyaron. mire van meg eselyem???