72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
üdv mindenkinek!
utólag is bódog új évet mindenkinek :D
2 hétre mentem haza és nem volt lehetőségem animét nézni...és a végére már éreztem a kéztetést, hogy megnézzek valamit :D 20 évig megvoltam anime nélkül, most meg már 2 hét után ez van :D
bár azért az axn-n voltak a Death Note filmek :D -
EnxTheOne #27791 gond megoldva, profi vagyok. :D
#27788, #27789 köszi ^^ -
szemét :D -
fairy tail -
Fairy Tail -
EnxTheOne #27787 lenne még 1 kédésem ^^ Ez melyik anime? Régen olvastam az ismertetöt.
A főszereplő egy mágus, akinek egy sárkány volt a mestere. Majd csatlakozott egy mágus csapathoz, és ha jól emlékszem mindig nagy pusztitást hagynak maguk mögött. A föszereplő meg tudja enni a tűzet amit csinált. :S -
EnxTheOne #27786 van egy kis gondom a feliratal :(
gondoltam megnézem a gundam seed-et. Animeaddicts-on 2 részbe van a felirat. 1-16-ig, illetve 17-50-ig. Az első az müködött. (SSA formátum), mig a 17. résznél nincs feliratt, (ASS). Eddig nem volt gondom az ASS formátumal. Gomplayer, amikor elinditom, jobb egérgomb, subtitles/subtitle explorer ott van a feliratt. Subtitle workshop-al "save as"-al megprobáltam, srt, ssa tipusba menteni, de akkor nem is érzékeli . :( -
Nem értem miért csak pár részhez van magyar felirat, mikor ez a legjobb anime (szigoruan magánvélemény persze), és már 96óta fut a sorozat, lett volna idő leforditani, még jó hogy valamennyire tudok angolul is. -
Én most a detective conannal vagyok elfoglalva, amig végig nem érek rajta mind a 600 résszel addig más animét nem nézek, most vagyok a 129.nél (kb mostantól jön a képbe Ai Haibara). Mondjuk érdekes cucc, van aki conan fan, van aki ki nem állhatja. -
nekem tetszett annó, az első animék között volt nálam:) -
meg lehet nézni, sötét képvilág, sok harc, drámával tűzdelve, kimondottan komor hangulata volt én két vígjáték közé raktam, hogy legyen egy kis változatosság -
ki mit gondol a Basilisk anime-ről? érdemes/nem? kinek hogy jött be? -
állítsd be ezt alapértelmezettnek
katt -
EnxTheOne #27779 szerintem meg sincs a cd xD -
sajna nem én is keresek 7-hez, winamp K-ON téma, választható szereplős a legjobb:D -
ezek kozott vannak erdekesek is... valami windovs temat nem tudsz (Vista vagy 7) -
B.U.É.K.! igy masnaposan. -
Mert szerinted az enyém milyen?!
CD berak, japán nyelvi csomag felkúúúszik. Vagy ha nem, akkor nagyon gáz a verziód :D -
EnxTheOne #27774 hehe, én csak kockákat látok. Nincs telepitve a japán nyelvcsomag. És nem is lehet. mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hozta a windowst. xDwarez mikulás -
Akemashite Omedetou Gozaimasu
Az, hogy a Gozaimasu-t kanjival írtam, külön kibaszás :D -
Rundstedt17 #27772 majdnem :D..... 明けましておめでとう御座います。 meaning XD -
...mashiteomedetou...imasu.
:D kanjit nemtok olvasni még így sem :D -
Google translate? :] -
Rundstedt17 #27769 boldog új évet :DDDD.... -
明けましておめでとう御座います。 -
nem, csak ittam kicsit, és ilyenkor feloldódnak a komoly gátlásaim (FULL RELEASE!!!) és kiderül hogy nem vagyok olyan hülye mint amilyennek gondolom magam :D és olyanokat tudok amikről azt hittem nem tudom... -
Rundstedt17 #27766 tuti csaltál :D -
a lényeg az volt, hogy el tudtam olvasni :D wow :D büszke vagyok magamra... -
Egyszer úgy meg kellene tanulni japánul úgy egyszer:) -
Dou itashimashite.
Szívesen. -
douitashimashite? -
どういたしまして。 -
Arigatou!^^
SG Best Anime-sa! -
The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Gekiretsu de Kareinaru Hibi
-
The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Comical Hustle
-
Hm akkor mindegy.Akkor megmarad örök rejtélynek.:) -
sajna semmi értelmeset nem találok :S -
Mármint ebben a videóban ahonnan kezdődik a videó.Nem ebben a 6 perctől.
És ha már itt tartunk akkor még amikor Suzumiya bejelenti,hogy a klub neve SOS Brigád az alatt is van egy.Ennyi elég lesz.:D
Bocsi,hogy kellemetlenséget okozok.:) -
-