72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hali. kérdés: The Melancholy of Haruhi Suzumiya összesen 14 részből áll? -
Maka hangja kezdő seiyuu, nekem sem tetszett. -
de az nemérdekel mert a hangok jók >.< -
FMP szinkronja rémes. Tele van félrefordítással :( FMP Fumoffu dettó.
Soul Eater? :]
A kis Franken Stein az egyik iskolatársának:
Játsszunk inkább eutanáziásat!
Blair és az összeállt 5 Mizune (miért nem lettek vajon leegerezve?) bunyó közben dumál:
-Mi van? Reszketsz a félelemtől?
-Nem én, te mélyen művelt! A föld remeg!
Én sírok-fexek a röhögéstől rajta elég gyakran. Az eredetiben meg valahogy pont nem tetszik Maka hangja, csak a szinkronban. -
Mondtam már hogy utálom a recap epizódokat?
Mondtam már hogy imádom a recap epizódokat Gintamában? :D -
EnxTheOne #27826 inuyasha-t csaka magyar tv-be láttam szóval ehhez nem tudok hozzá szolni
slayers-t is magyar tvbe láttam ,de nem tetszett.
full metal panic szinkronosan? Nem tudom milyen a magyar , de a japán nagyon jó! Felülmulhatattlan amikor Chidori üvöltözik, Sousuke :S (nem tudom ogykell irni xD) meg amikor magyarázkodik xD -
na az FMP is jó télleg :D
a Soul Eaterben szerintem Black Star hangja lett nagyon eltalálva :D Czető Roland jó választás volt...:D -
Soul Eaternek tuti nincs jó >.< de nem is merem megnézni :DDD
Slayers
Full Metal Panic
Inuyasha
ebben a sorrendben :D Slayersé nagyon jó, FMPé is jó, Inuyashaé is tetszett... bár RelakS azt mondja vannak fordítási hibák ^^ de a hangok jók :D -
akkor jó magyar szinkron, úgy kérdem :D
mer pl szerintem a Soul Eaternek jó szinkronja van...:D -
a japán is szinkron lool :D -
van jó anime szinkron??? :D -
http://www.sankakucomplex.com/2010/01/05/sora-no-woto-total-k-onification/ -
EnxTheOne #27819 mindjárt vége a gundam seednek 

Kb. a 10., 14. részig gondolkoztam rajta hogy dobom, de mostmár az egyik kedvencem :D -
Miért? Engem attól, hogy Raito, meg Eru, a hideg rázott :] -
áá nem, eddig mindent eredeti nyelven néztem, szoval ezután is eredeti nyelven fogom nézni :) -
EnxTheOne #27816 És mégegy dolog: death note-nál nehogy a magyar szinkronost nézd!! -
EnxTheOne #27815 http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.594
http://www.aoianime.hu/?anime=348
Hát nekem az ismertetök alapján nem tetszik. :S
-
igen, kúrvajóak
-
death note
-
köszi szép lassan végigmegyek szerintem a felsoroltakon :)
amugy még olvastam valahol egy elfen lied amv commentjeinél, h a Higurashi no Naku Koro ni is hasonlóan érdekes és legalábbis aki irta azt mondta, h akinek tetszett az elfen lied elborult világa annak ez is tetszeni fog, ismeritek ezt az anime-t? vélemény? -
EnxTheOne #27811 hehe, full metal panic-ot majdne melfelejtettem ^^ -
EnxTheOne #27810 én most nézem a gundam seed-et. Ez is nagyon jó! én ezeket ajánlanám:
Eureka seven, cowboy bepop, code geass, de elöször a death note-ot nézd meg. -
olvasd a mangát, ég és föld a különbség -
Én már dobtam :S -
Fairy tail annyira idegesítő
viccesnek vicces, de úgy elkúrják a gagyisággal(vagy inkább gyerekességgel?) kicsit lehetne komolyabb...így nem biztos hogy folytatom
-
Az új haruhiban a régi részek op-ja és ed-je a régi? -
Ha valaha lesz vmi biztos, hogy újra benne lesz a Goldan Age arc, túl rég volt már a régi... -
Remake ÉS folytatás lenne a legjobb, de aztán rájöttem hogy bármikor újranézhetem a régit :) újra is fogom! :D -
Sziasztok!
Nemrég néztem meg az Elfen Lied-et és az NGE-t igazábol nem vagyok nagy anime fan(elsö anime amit néztem a Blue Gender volt nagyon tetszett, de igazábol nem néztem azon kivül mást, egészen eddig a 2 anime-ig), de ezek nagyon bejöttek :D
mondjuk NGE elvitt kb. 1hetemet, mire sikerült olyan 95%-osan megérteni az egészet, sok utánaolvasással stb. :D
Nah a lényeg ami miatt ide irok, érdekelnének Elfen Lied-hez hasonlo anime-ek amiket ajánlotok, mert az NGE-hez találtam párat: Fafner és RahXephon, de ha ehhez hasonlót tudtok ajánlani azt sem bánom :) -
Én is úgy tudom, hogy nem lesz új Berserk anime. -
Hivatalosan tagadták, hogy készülőben lenne Berserk anime.
Állítólag a képek kiszivárogtak, de simán lehetnek teljesen fake, vagy vmi teljesen más projectből, esetleg egy Berserk játék átvezető képsoraihoz... -
jézusom. :D ilyet nem tudni! :D
én is le is kapom megint, és meg is nézem még a héten! eszméletlen szuper anime -
Berserk nézzd meg szerintem nagyon jó :) -
őőő....kérdés....mi az a berserk??? :D -
nem tűnik annak, mert már Casca haja is hosszú mint a mangában ill. ott van a kis tündér is. -
reméelm enm csak mezei remake. annyira várom a folytatást hogy az pusztán szavakkal kifejezhetetlen :| -
ebből azt szűrtem le, hogy te nem tudsz róla akkor TESSÉK NÉZNI -
:O -
gyerekek, új berserk animéről valaki tudd, valamit, képeket láttam, frankónak tűnt a dolog mármint grafikailag meg ahogy szereplőket néztem folytatásnak tűnik, de tényleg lesz e és ha igen mikor, ha valaki tudd valamit legyen szíves és ossza meg velem, köszike. -
üdv mindenkinek!
utólag is bódog új évet mindenkinek :D
2 hétre mentem haza és nem volt lehetőségem animét nézni...és a végére már éreztem a kéztetést, hogy megnézzek valamit :D 20 évig megvoltam anime nélkül, most meg már 2 hét után ez van :D
bár azért az axn-n voltak a Death Note filmek :D