72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
az inkább The Second Raid:D -
Full Metal Panic! The Second Grade ;)
Bár jó, ha ismered hozzá az első két évadot is -
Rundstedt17 #27870 mindenki boldog -
Rundstedt17 #27869 jah és most lehet megfogtok kövezni de hol lehet letölteni a yugioh gxt?:D...vmi torrent vagy vmi mert sehol sem találom -
Minden jó?
-
Rundstedt17 #27867 összeségében nem szomorú -
jah, csak szeretem a komoly történeteket, mert 1-2 anime-nek eléggé megfogó tök jó története van, és akkor a vége meg ilyen szomorú :D
lehet velem van a baj, de vhogy a happy ending-et jobban szeretem :DD -
nezz echi-t. abba minden jo. -
őőő nemtudom, de olyan nem létezik, h vidám végü anime ami komoly is? :DDD
mert pl. most megnéztem az ismertetöd a Chrono Crusade-röl is, aztán akartam amv-t nézni róla, h mégis milyen, aztán kommentek között olvastam, h elég szomoru vége van :S
vagy az anime-kban olyan nem létezik, h happy end? :DDDD -
a vége nemkicsit lett összecsapva, de attól eltekintve nekem tetszett -
Közben egy barátom ajánlására megnéztem a Fate/stay night-ot(2nap alatt végigdaráltam :D)
hát ez is nagyon megfogott, nagyon tetszett, kivéve a vége egy kis happy end-nek(vagy inkább ugy mondom, h jobbnak) jobban örültem volna, de igy is tetszett :)
ráadásul 23-án jön a játék másik fejezetét(unlimited blade works)feldolgozó 90perces film, bár nem tudom, ha az elsö fejezet is csak 24részbe fért bele(abbol is még pár dolog kimaradt) akkor 90percbe, hogy fog a 2. fejezet beleférni, de kiváncsian várom :)
jah és ezután death note fog jönni ahogy lentebb ajánlottátok -
Pedig az tök jó szinkronnal! :D mondjuk az eredetit nem hallottam... de a magyar op mindent visz x) -
Needles -
Inquisitor #27859 Kis cseles. ;) -
Rundstedt17 #27858 Hiába no,kénytelen lesszel elfogadni hogy bizony virul.... :D
Amúgy a józan ész is azt diktálja a CG-re igaz volt hogy semmi sem az aminek látszik...elég egy kis fantázia és nem nehéz belátni hogy a készítők úgy folytatják ahogy akarják... -
EnxTheOne #27857 a destiny-t majd késöbb nézem. A karaktereket megkedveltem, és majd késöbb jó lesz vissza térni :D
SeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem találtam az első évadott égetett angol feliratal. Nekem véletlen szerüen késik a feliratt, és anélkül nem tudom beállitani. Majd késöbb folytatom xDisohunt, megaupload
A terveim közt volt a shaman king, de ehez csak szinkront találtam, igy elment töle a kedvem. Késöbb xD
És a soul eater. EZ valami beteg xD De tetszik. :D -
this is great -
jamamura #27855 nézd az eget!
-
Mi az a pokkoncho?:D -
Sunrisenál mindig mindenki feléled O.o
Seed Destinyt láttad?
Suzakut én sem szerettem :( -
vigyázz, van Hell Girl dorama is!
És három évados az egész anime sorozat!
Szóval inkább teljes évadokat tölts le!
-
EnxTheOne #27851 elkezdtem a hell girl-t. AZ első 2 rész alapján nem rossz.
Most letöltöttem a 3. részét, és valami kb 23 perces live action xD -
EnxTheOne #27850 code geass spoiler SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak ne Suzaku legyen a főszereplő,Mert én útáltam -.-
Vége a gundam seed-nek. :( Nagyon tetszett. A destiny-t majd késöbb nézem :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az elején még azt gondoltam hogy a "jók" közül senki nem fog meghalni, erre meg xD
A full metal alchemist-nek van egy "új évada". Ez felújitott, vagy fojtatodik a történet? -
egész jó? nagyon jó...
kivéve? miatt... -
Swarczi #27848 Majd biztos kapunk Gundam 00 nyúlást... A CG eaz egyik kedvencem, a vége(akárki akármit mond) egész jó lett,kivéve SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lulu halálát, amiatt egy picit pipa voltam
Ezt egy sima folytatással már csak elrontani tudják. -
mert az R.R. fanmarhaság sokkal valószínűbb tényleg... -
Áááá méég, Gintamat >.< mégegy epic arc... köv rész még valahogy hozzákapcsolódik, de ma már nincs időm rá :S na nembaj, úgyis levezető rész ^^ de nagyon jó >.<
jó karakterek, jó zenék, jó történet...
és serious Gintoki kicks ass >.< -
akkó ezt benéztem :D azé köszi :D -
Mozifilmből van
Végtelen történet (Neverending Story) -
Kérdés...az elején 0:52-ig a szöveg az nem tudjátok, hogy miből van?? azé itt kérdem, me szerintem egy animéből van :D -
Valószínű... -
errol nem tudtam... valoszinunek tartom, en orulnek neki ha egy uj masodik evad jonne ki, nem azert mert a mar megjelent rossz, de inkabb ez mint, hogy folytassak. a vege az nagyon kiraly, kar lenne elrontani. -
rebellion 2? -
vannak elméletek rá... na azokat NEM jelenti... mert hülyeség az egész... mert tudjuk mi a vége, és kár hitegetni magunkat (másokat meg marhaság) az ellenkezőjével :)
Szóval az R2... nemtom :D Release 2 ! :D de nem, nem RRt jelent... -
amúgy a Code Geassba az R2 mi a szart jelent???? :D -
talán kapunk egy original routeot... mert ugye a második évad teljesen más lett mint lenni akart volna... -
kivancsi leszek hogy mit hoznak ki belole, de szerintem nem folytatasa lesz az eredetinek, esetleg fog egy adott esemenyt a tortenetbol es onnan egy teljesen uj iranyba tereli azt, egyfajta alternative endinggel. de szo mi szo magasra tettek a lecet. -
Mégis lesz új Code Geass anime! -
Van magyar felirat a DC movie 13hoz az AnimeAddictson, lehet nézni
http://www.youtube.com/watch?v=wHZmYEy-734
(tudom már régóta fennt van, de csak most vettem észre, és látom még nem volt a topicban)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén a katonai helikopter EPIC FAIL, a végfőcímdal szerintem rossz lett, az anime kissé borús/sötét hangulatú lett, de különben nézhető. -
aha, akkor csak ott nincs fent, ahol néztem. kösz, majd megkeresem akkor valahol máshol az új részeket.