72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • NEOreg3
    az inkább The Second Raid:D
  • RelakS
    Full Metal Panic! The Second Grade ;)

Bár jó, ha ismered hozzá az első két évadot is
  • Rundstedt17
    mindenki boldog
  • Rundstedt17
    jah és most lehet megfogtok kövezni de hol lehet letölteni a yugioh gxt?:D...vmi torrent vagy vmi mert sehol sem találom
  • Lelouch
    Minden jó?
  • Rundstedt17
    összeségében nem szomorú
  • Zomil
    jah, csak szeretem a komoly történeteket, mert 1-2 anime-nek eléggé megfogó tök jó története van, és akkor a vége meg ilyen szomorú :D
    lehet velem van a baj, de vhogy a happy ending-et jobban szeretem :DD
  • LeventeV
    nezz echi-t. abba minden jo.
  • Zomil
    őőő nemtudom, de olyan nem létezik, h vidám végü anime ami komoly is? :DDD
    mert pl. most megnéztem az ismertetöd a Chrono Crusade-röl is, aztán akartam amv-t nézni róla, h mégis milyen, aztán kommentek között olvastam, h elég szomoru vége van :S
    vagy az anime-kban olyan nem létezik, h happy end? :DDDD
  • NEOreg3
    a vége nemkicsit lett összecsapva, de attól eltekintve nekem tetszett
  • Zomil
    Közben egy barátom ajánlására megnéztem a Fate/stay night-ot(2nap alatt végigdaráltam :D)
    hát ez is nagyon megfogott, nagyon tetszett, kivéve a vége egy kis happy end-nek(vagy inkább ugy mondom, h jobbnak) jobban örültem volna, de igy is tetszett :)
    ráadásul 23-án jön a játék másik fejezetét(unlimited blade works)feldolgozó 90perces film, bár nem tudom, ha az elsö fejezet is csak 24részbe fért bele(abbol is még pár dolog kimaradt) akkor 90percbe, hogy fog a 2. fejezet beleférni, de kiváncsian várom :)

jah és ezután death note fog jönni ahogy lentebb ajánlottátok
  • armageddon666
    Pedig az tök jó szinkronnal! :D mondjuk az eredetit nem hallottam... de a magyar op mindent visz x)
  • Bulykin
    Needles
  • Inquisitor
    Kis cseles. ;)
  • Rundstedt17
    Hiába no,kénytelen lesszel elfogadni hogy bizony virul.... :D
    Amúgy a józan ész is azt diktálja a CG-re igaz volt hogy semmi sem az aminek látszik...elég egy kis fantázia és nem nehéz belátni hogy a készítők úgy folytatják ahogy akarják...
  • EnxTheOne
    a destiny-t majd késöbb nézem. A karaktereket megkedveltem, és majd késöbb jó lesz vissza térni :D
    Se
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    isohunt, megaupload
    nem találtam az első évadott égetett angol feliratal. Nekem véletlen szerüen késik a feliratt, és anélkül nem tudom beállitani. Majd késöbb folytatom xD
    A terveim közt volt a shaman king, de ehez csak szinkront találtam, igy elment töle a kedvem. Késöbb xD
    És a soul eater. EZ valami beteg xD De tetszik. :D
  • Seth
    this is great
  • jamamura
    nézd az eget!

• Máté94
    Mi az a pokkoncho?:D
  • armageddon666
    Sunrisenál mindig mindenki feléled O.o

Seed Destinyt láttad?

Suzakut én sem szerettem :(
  • RelakS
    vigyázz, van Hell Girl dorama is!
    És három évados az egész anime sorozat!
    Szóval inkább teljes évadokat tölts le!
  • EnxTheOne
    elkezdtem a hell girl-t. AZ első 2 rész alapján nem rossz.
    Most letöltöttem a 3. részét, és valami kb 23 perces live action xD
  • EnxTheOne
    code geass spoiler
    Csak ne Suzaku legyen a főszereplő,Mert én útáltam -.-

Vége a gundam seed-nek. :( Nagyon tetszett. A destiny-t majd késöbb nézem :D
    az elején még azt gondoltam hogy a "jók" közül senki nem fog meghalni, erre meg xD

A full metal alchemist-nek van egy "új évada". Ez felújitott, vagy fojtatodik a történet?
  • armageddon666
    egész jó? nagyon jó...
    kivéve? miatt...
  • Swarczi
    Majd biztos kapunk Gundam 00 nyúlást... A CG eaz egyik kedvencem, a vége(akárki akármit mond) egész jó lett,kivéve
    Lulu halálát, amiatt egy picit pipa voltam

Ezt egy sima folytatással már csak elrontani tudják.
  • armageddon666
    mert az R.R. fanmarhaság sokkal valószínűbb tényleg...
  • armageddon666
    Áááá méég, Gintamat >.< mégegy epic arc... köv rész még valahogy hozzákapcsolódik, de ma már nincs időm rá :S na nembaj, úgyis levezető rész ^^ de nagyon jó >.<

jó karakterek, jó zenék, jó történet...

és serious Gintoki kicks ass >.<
  • LasDen #27845
    akkó ezt benéztem :D azé köszi :D
  • RelakS
    Mozifilmből van
    Végtelen történet (Neverending Story)
  • LasDen #27843
    Kérdés...az elején 0:52-ig a szöveg az nem tudjátok, hogy miből van?? azé itt kérdem, me szerintem egy animéből van :D
  • XenHai
    Valószínű...
  • LeventeV
    errol nem tudtam... valoszinunek tartom, en orulnek neki ha egy uj masodik evad jonne ki, nem azert mert a mar megjelent rossz, de inkabb ez mint, hogy folytassak. a vege az nagyon kiraly, kar lenne elrontani.
  • Bulykin
    rebellion 2?
  • armageddon666
    vannak elméletek rá... na azokat NEM jelenti... mert hülyeség az egész... mert tudjuk mi a vége, és kár hitegetni magunkat (másokat meg marhaság) az ellenkezőjével :)

Szóval az R2... nemtom :D Release 2 ! :D de nem, nem RRt jelent...
  • LasDen #27838
    amúgy a Code Geassba az R2 mi a szart jelent???? :D
  • armageddon666
    talán kapunk egy original routeot... mert ugye a második évad teljesen más lett mint lenni akart volna...
  • LeventeV
    kivancsi leszek hogy mit hoznak ki belole, de szerintem nem folytatasa lesz az eredetinek, esetleg fog egy adott esemenyt a tortenetbol es onnan egy teljesen uj iranyba tereli azt, egyfajta alternative endinggel. de szo mi szo magasra tettek a lecet.
  • Lelouch
    Mégis lesz új Code Geass anime!
  • zola2000
    Van magyar felirat a DC movie 13hoz az AnimeAddictson, lehet nézni

http://www.youtube.com/watch?v=wHZmYEy-734

(tudom már régóta fennt van, de csak most vettem észre, és látom még nem volt a topicban)

A végén a katonai helikopter EPIC FAIL, a végfőcímdal szerintem rossz lett, az anime kissé borús/sötét hangulatú lett, de különben nézhető.
  • QuippeR
    aha, akkor csak ott nincs fent, ahol néztem. kösz, majd megkeresem akkor valahol máshol az új részeket.