72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Rundstedt17 #27911 megnézem,de rövidfilm azt hiszem nem lesz hosszú távú szórakozás XD -
nekem a vége nem tetszett....olyan érdektelen, semmilyen lett számomra...az elején még élvezettel néztem a részeket, aztán egyre nagyobb teher lett.... -
ennél groteszkebbet nem találsz -
Shuffle ami hasonló a Shool Dayshez, kicsit lazább, de a végére elég izgi lesz -
Rundstedt17 #27907 vmi olyasmi kellene ami nagyon negatív,az emberi gonoszságról szól vagy akár lehetne vmi school days szerű izé nem feltétlenül a vagdosás hiányzik hanem az hogy anime világban nincsenek makoto féle köcsögök csak max döntésképtelen ártalmatlan fiúcskák,esetleg vmi groteszk extrém ej mondjatok már vkit főleg vki akinek hasonló izlése van XD -
jamamura #27906 nézzétek az eget.
-
Anieaddicts.hu-n kívül még van egy másik anime-os oldal ami feliratokkal foglalkozik az melyik az?
Felirat kellene a Kyouran Kazoku Nikki-hez:( -
nekem az mpchc is túl szokta terhelni 1080pnél régebben, de dxva-val megoldottam és már nincs problémám vele (win7en) -
a normál MPC néha túlterhelte a procit, főleg, ha felirat is volt. A MPCHC viszont tökéletes
Win7 tapasztalat TALÁN hétvégén lesz -
nekem MPCHPCvel mióta Win7t használok csak a baj van... EVRen kívül az összes bugos, ezzel viszont a feliratok nem úgy jelennek meg mint régen :\ -
Mi a problem vele?CCCP-vel tökéletesen fut igaz kicsit lassú:) -
1: Haali-val valahogy mások a színek, meg nem megy neki az 1080 sor, ablakos módban legalábbis
2: MPCHC FTW! :] -
én media palyer classic home cinema-t használok, és nekem megy a felirat, nincs fent semmilyen coedec és mindent visz, max annyi hogy 2-t kattintok és a feliratot magam nyitom meg hozzá, beállításnál EVR egyedi beállítást szoktam használni -
állíts mindent directx9-re, VMR9-re, nem kell haali -
EnxTheOne #27897 valaki használ windows media player classic-ot?
gondoltam kiprobálom, de a feliratot nem müködik.
Ha a "load subtitle"-re kattintok, ezt irja:
"To load subtitles you have change the video renderer and reopen the file.
-DirectShow: VMR7/VMR)(renderless) or Haali video renderer
-Realmedia: Special renderen for realmedia, or open it DirectShow
-QuickTime: DX= or DX9 renderer for QuickTime" .
Ezt irták nekem:
"Wiew/Options/Playback/Output
a directshowvideot- haali-ra, a realmedia video-t direct x7-re, vagy 9re, a Quicktime videot szontén 7-re vagy 9-re állítsd! és kész... :D de nem minden filmnél műkszik sajna(tapasztalat)"
Ezt nem tudtam megcsinálni, mert "haali"-ra nem tudom állitani :S -
durva, hogy télleg így van :D
az első részben azt a csajt vagy csávót aki úgy néz ki mint valami pantomimes bohóc nem tudtam hova rakni :D -
Prof William #27895 A lényeg tényleg el lett magyarázva egy másik oldalon.
A Shrangli-La arról szól, hogy homoszexuálisok és látens buzik vágnak ketté bumeránggal tankokat a globális felmelegedés miatt, miközben közgazdász óvodások szenet lopatnak egy polygonkígyóval akik az égben laknak.
ÉS a poén az hogy 10 rész megnézése után se változik ez helyzet... -
én is próbálgatom nézni :D de még adok neki néhány esélyt....a 2. résznél tartok...:D -
Prof William #27893 Shrangli-La
Elképesztően jó és hangulatos opening után kapunk egy eszméletlen sz*r sztorit, és hasonló minőségű karaktereket.
1/10 - az 1-et is csak az OP miatt kapta. -
lusta vótam :D -
Hát a videó és a zene egyáltalán nem passzol össze, plusz ha ilyent csinál az ember akkor olyan videókat keres amikbe nincs égetett felirat. -
első videóm...:D
tessék kritizálni :D -
Prof William #27889 Új fordítást raktam fel...
Egyedül vagy szíved hölgyével, a szülők eltávolítva, tiétek az egész éjszaka de az a fránya jég csak nem akar megtörni… De egy tea mindig segít a gondon!
Link az aláírásomban. -
nem a felbontás miatt kell a DVD (ami egyébként jó 720*480nak), hanem mert az uncensored :B -
Jövő héten szombaton HolfényCon. Jön valaki? Csináltattam One Piece-es zászlót :). Remélem jó lesz ez a Con. -
Ayako-m33w és Chihiro készítgeti, de egyik se ért még a végére. Viszonylag alacsony felbontásban mindkettő, az ayako-m33w féléből van talán 1024x576-os a 9. részig, Chihiro meg 720x480-asban dobja ki. Na nem mintha olyan látvány anime lenne ez is, hogy nagyon kéne a HD. :) -
Rosario+Vampire Capu2 DVDRip sub van már? ^^, -
Jó nekem a HDTV rip is:) -
Hozzáteszem, nemtudom mikor jön az utolsó epizódokból (9-12) br rip, keresni meg most lusta vagyok... :) -
Ja, én rawot nem is néztem, én angol fansub csapatokat néztem zsigerből.
Viszont uraws is tvrip, nem a br. -
Találtam Uraws-t és az is jó rá de köszönöm szépen!:) -
Szerintem várd meg a br ripet inkább, hdtv verzió van, de az úgyis csak upscale.
Egyébként akik nyomattak ilyen upscalet: Chihiro, CoalGuys, P-Bfs -
K-ON! 11 és 12. részéhez hol találok 1280*720 videót mert csak 96*720 és 1920*1080-van ez pedig nem jó.:( -
oké, a reakciókból itélve ilyen nem létezik :DDD
v csak nagyon elvétve :)
bár az is igaz, ha olyan rózsaszín végük lenne, nem agyalnék rajtuk 1hetet legalább :D -
komolyat szeretne nézni ;) -
Az
Nemtudom, hogy honnan jött a grade XD
-
ugy ertettem ,hogy minden szep szines es talan a legnagyobb problema az, hogy megjelenik az orult hodolo akinek anno odaigertek a lany kezet vagy esetleg, hogy a fohos egy komplett idiota.
de a school days az nem ilyen. az nagyon megcsapott... meg igy fel ev utan is megvannak a nyomai. -
EnxTheOne #27874 Ja és AMV-ket ne nézz, mert eddig amiket láttam mindegyikben volt spoiler. Szóval csak a sorozat útán szabad AMVket nézni :D -
EnxTheOne #27873 fomuffo a legjobb :D:D -
az inkább The Second Raid:D