72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Rundstedt17
    megnézem,de rövidfilm azt hiszem nem lesz hosszú távú szórakozás XD
  • LasDen #27910
    nekem a vége nem tetszett....olyan érdektelen, semmilyen lett számomra...az elején még élvezettel néztem a részeket, aztán egyre nagyobb teher lett....
  • Doddy a düdő
    ennél groteszkebbet nem találsz
  • Bulykin
    Shuffle ami hasonló a Shool Dayshez, kicsit lazább, de a végére elég izgi lesz
  • Rundstedt17
    vmi olyasmi kellene ami nagyon negatív,az emberi gonoszságról szól vagy akár lehetne vmi school days szerű izé nem feltétlenül a vagdosás hiányzik hanem az hogy anime világban nincsenek makoto féle köcsögök csak max döntésképtelen ártalmatlan fiúcskák,esetleg vmi groteszk extrém ej mondjatok már vkit főleg vki akinek hasonló izlése van XD
  • jamamura
    nézzétek az eget.

• Máté94
    Anieaddicts.hu-n kívül még van egy másik anime-os oldal ami feliratokkal foglalkozik az melyik az?
    Felirat kellene a Kyouran Kazoku Nikki-hez:(
  • Győri Devi
    nekem az mpchc is túl szokta terhelni 1080pnél régebben, de dxva-val megoldottam és már nincs problémám vele (win7en)
  • RelakS
    a normál MPC néha túlterhelte a procit, főleg, ha felirat is volt. A MPCHC viszont tökéletes
    Win7 tapasztalat TALÁN hétvégén lesz
  • armageddon666
    nekem MPCHPCvel mióta Win7t használok csak a baj van... EVRen kívül az összes bugos, ezzel viszont a feliratok nem úgy jelennek meg mint régen :\
  • Máté94
    Mi a problem vele?CCCP-vel tökéletesen fut igaz kicsit lassú:)
  • RelakS
    1: Haali-val valahogy mások a színek, meg nem megy neki az 1080 sor, ablakos módban legalábbis
    2: MPCHC FTW! :]
  • csocso14
    én media palyer classic home cinema-t használok, és nekem megy a felirat, nincs fent semmilyen coedec és mindent visz, max annyi hogy 2-t kattintok és a feliratot magam nyitom meg hozzá, beállításnál EVR egyedi beállítást szoktam használni
  • Seth
    állíts mindent directx9-re, VMR9-re, nem kell haali
  • EnxTheOne
    valaki használ windows media player classic-ot?
    gondoltam kiprobálom, de a feliratot nem müködik.
    Ha a "load subtitle"-re kattintok, ezt irja:
    "To load subtitles you have change the video renderer and reopen the file.
    -DirectShow: VMR7/VMR)(renderless) or Haali video renderer
    -Realmedia: Special renderen for realmedia, or open it DirectShow
    -QuickTime: DX= or DX9 renderer for QuickTime" .

Ezt irták nekem:
    "Wiew/Options/Playback/Output
    a directshowvideot- haali-ra, a realmedia video-t direct x7-re, vagy 9re, a Quicktime videot szontén 7-re vagy 9-re állítsd! és kész... :D de nem minden filmnél műkszik sajna(tapasztalat)"

Ezt nem tudtam megcsinálni, mert "haali"-ra nem tudom állitani :S
  • LasDen #27896
    durva, hogy télleg így van :D
    az első részben azt a csajt vagy csávót aki úgy néz ki mint valami pantomimes bohóc nem tudtam hova rakni :D
  • Prof William
    A lényeg tényleg el lett magyarázva egy másik oldalon.

A Shrangli-La arról szól, hogy homoszexuálisok és látens buzik vágnak ketté bumeránggal tankokat a globális felmelegedés miatt, miközben közgazdász óvodások szenet lopatnak egy polygonkígyóval akik az égben laknak.

ÉS a poén az hogy 10 rész megnézése után se változik ez helyzet...
  • LasDen #27894
    én is próbálgatom nézni :D de még adok neki néhány esélyt....a 2. résznél tartok...:D
  • Prof William
    Shrangli-La

Elképesztően jó és hangulatos opening után kapunk egy eszméletlen sz*r sztorit, és hasonló minőségű karaktereket.

1/10 - az 1-et is csak az OP miatt kapta.
  • LasDen #27892
    lusta vótam :D
  • Bandi 18
    Hát a videó és a zene egyáltalán nem passzol össze, plusz ha ilyent csinál az ember akkor olyan videókat keres amikbe nincs égetett felirat.
  • LasDen #27890
    első videóm...:D

tessék kritizálni :D
  • Prof William
    Új fordítást raktam fel...

Egyedül vagy szíved hölgyével, a szülők eltávolítva, tiétek az egész éjszaka de az a fránya jég csak nem akar megtörni… De egy tea mindig segít a gondon!

Link az aláírásomban.
  • armageddon666
    nem a felbontás miatt kell a DVD (ami egyébként jó 720*480nak), hanem mert az uncensored :B
  • Bandi 18
    Jövő héten szombaton HolfényCon. Jön valaki? Csináltattam One Piece-es zászlót :). Remélem jó lesz ez a Con.
  • Malakai
    Ayako-m33w és Chihiro készítgeti, de egyik se ért még a végére. Viszonylag alacsony felbontásban mindkettő, az ayako-m33w féléből van talán 1024x576-os a 9. részig, Chihiro meg 720x480-asban dobja ki. Na nem mintha olyan látvány anime lenne ez is, hogy nagyon kéne a HD. :)
  • armageddon666
    Rosario+Vampire Capu2 DVDRip sub van már? ^^,
  • Máté94
    Jó nekem a HDTV rip is:)
  • Malakai
    Hozzáteszem, nemtudom mikor jön az utolsó epizódokból (9-12) br rip, keresni meg most lusta vagyok... :)
  • Malakai
    Ja, én rawot nem is néztem, én angol fansub csapatokat néztem zsigerből.
    Viszont uraws is tvrip, nem a br.
  • Máté94
    Találtam Uraws-t és az is jó rá de köszönöm szépen!:)
  • Malakai
    Szerintem várd meg a br ripet inkább, hdtv verzió van, de az úgyis csak upscale.
    Egyébként akik nyomattak ilyen upscalet: Chihiro, CoalGuys, P-Bfs
  • Máté94
    K-ON! 11 és 12. részéhez hol találok 1280*720 videót mert csak 96*720 és 1920*1080-van ez pedig nem jó.:(
  • Zomil
    oké, a reakciókból itélve ilyen nem létezik :DDD
    v csak nagyon elvétve :)

bár az is igaz, ha olyan rózsaszín végük lenne, nem agyalnék rajtuk 1hetet legalább :D
  • RelakS
    komolyat szeretne nézni ;)
  • RelakS
    Az Nemtudom, hogy honnan jött a grade XD
  • LeventeV
    ugy ertettem ,hogy minden szep szines es talan a legnagyobb problema az, hogy megjelenik az orult hodolo akinek anno odaigertek a lany kezet vagy esetleg, hogy a fohos egy komplett idiota.

de a school days az nem ilyen. az nagyon megcsapott... meg igy fel ev utan is megvannak a nyomai.
  • EnxTheOne
    Ja és AMV-ket ne nézz, mert eddig amiket láttam mindegyikben volt spoiler. Szóval csak a sorozat útán szabad AMVket nézni :D
  • EnxTheOne
    fomuffo a legjobb :D:D
  • NEOreg3
    az inkább The Second Raid:D