72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hát igen :DDD
egyedül azt sajnálom, h egy darabig jó minőségben nem fogjuk látni, cam-os verzio talán lesz, de dvd-re sajnos várni kell egy darabig :( -
minnel tobbszor nezem meg a trailert annal inakbb gondolom ugy, hogy nem lesz baj ezzel az animevel. talan csak az, hogy nem tudom moziba megnezni. -
nem akartalak leoltani, tavol alljon tolem, sot inkabb megkoszonom a rovid emlekeztetot es a trailert is. -
Ugynaz a trailer angol felirattal
Ez pedig az opening zene
Szvsz a zene nagyon jó pörgös, illik az UBW hangulatához :) -
jah oké, azt hittem nem ismered azért irtam le őket :D -
ismerem a torteneti szalakat, de a befejezesuket nem tudom. visual novelt nem vittem vegig, csak egy gyors wikipedias attekintes volt a reszemrol, az anime megnezese utan. de annak nagyon orulok, hogy az ubw-t kiadjak, de remelem a hf is kijon majd egyszer. -
óóó hogy az holnap lesz? Mondjuk nemtom mért hittem h jövőhetén... pedig gondolkoztam h elmenjek. De akkor holnap korán kéne kelni aztán már beterveztem h nem kelek korán... -
igazából összesen 3történeti szál van: Fate(amit az anime is feldolgoz részben), Unlimited Blade Works(ami most lesz filmben) és a Heavens Feel(remélem jól írtam :D). Igazábol az HF a legdurvább minden tekintetben, elég csak annyit mondanom pl.: Dark Saber és Dark Sakura :DDD
UBW: 2ending van, true és good
HF: 3ending, good, true, és egy szimpla
Remélem a HF-et is megfogják majd filmesíteni, mert az sem gyenge szál és abban Sakurával jön össze :D (fate-ben Saberrel, UBW-ben Rin-el) -
nekem is elfogyott mégis megyek
-
beszóttá'? 
amúgy meg el
de ha lenne se mennék^^ nemrég volt Mikkun, egy köpésre tőlünk, oda se mentem
-
a HF conra 800FT a belepő.
Bulykin: elfogyott a zsé hogy nem jössz? -
te leszel ott egyedül
-
Code Geass szerintem. -
mivel en nem ismerem a masik tortenetszal veget, csak a "lenyeget" ezert nekem tok mind1, hogy melyik ending lesz (szerintem a good lesz, de ez csak megerzes). az hogy kb mi fog beleferni ebbe a rovidke idobe azt az OVA megnezese utan kb megtudjuk. -
az ilyen különféle conokra mennyi szokott lenni a beugró??? :D -
Gondolom senki nem jön a holdfény conra holnap -

:D -
én igazábol abban reménykedek, h picit többet kap mint 90perc és akkor szépen ki lehet fejteni a mondanivalót+Shirou gondolatait belerakni a filmbe. bár a trailerből az már kiderül, h minden fontosabb mozzanat bennelesz :)
shirou vs archer és shirou vs gilgamesh FTW :D
az, h a good v a true endinget kapjuk majd kiderül, true picit reálisabb, good pedig rozsaszinebb, de mind a 2 nagyon jó :D
Bulykin: akkor azt sem vágod, h 22-én jelenik meg 2 OVA, ami az anime-t dolgozza ujra fel? :) -
nem is tudtam h lesz movie
-
ocseeeem... ez kurv@ nagy lesz... (bocs a csunya szoert)
amugy saber turbozasa meg annyira nem is zavaro. emlekezzunk vissza a Sailor Moon-ba vagy egyeb effele animekbe atvaltozaskor mindig egy masik dimenzioba kerultek amelyikbe pucerra vetkoztek, de kozbe valaki egyszinure festette oket paintbe es csak aztan oltoztek at. na azert ez kicsit lightosabb. es csak egyszer csinalja (gondolom), sailorbe minden reszbe csinaltak volt amelyikbe nem is egyszer.
ettol fuggetlenul nagyon zsir lesz... a trailerbe is mar mennyi akcio van. -
valóban, de ettöl függetlenül sztem picit gagyi :D -
Prof William #27930 Vagy a holdtündérre, esetleg az N+1 Magical Girl animékre. :) -
talán van akit érdekel:
itt van a Fate/stay night movie 2. trailere normális verzioban(én eddig csak kamerásan láttam), ami a visual novel unlimited blade works route-ját dologozza fel, szvsz nagyon jó lesz :)
csak az az idiota animácio ne lenne benne mikor Saber forog körbe és ugy rakódnak rá az armor darabkák, kicsit olyan régi gagyi szuperhősös filmre emlékeztet :DD -
azt még nem tudni :), de júniusra írták a kiadást, talán addigra kijön :) -
rákerestem neked igy van pontosan:
"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség."
(Masutatsu Oyama)
azt, h melyik anime-ben volt fogalmam sincs, mert ahogy elnézem ez egy keleti bölcsesség v mi :) -
EnxTheOne #27926 ez melyik anime-ba/be :S volt? és hogy hangzik pontosan?
"Az igazság erő nélkül kegyetlenség, az igazság erő nélkül tehetetlénség."
Valami hasonló volt :S -
WTF? MIKOOOOR? -
első sorban télleg magamnak írom...:D jó szórakozás....aki meg elolvassa, hát istenem....nem vagyok profi, így persze, hogy nem profi :D -
rossz szokás, nekem is megvan.
Sugárzik a blogról a nemprofizmus, ezért nem olvasom el, így kritikát sem mondok. De ne add fel! :) Ha más nem, magadnak írod. Én már gondoltam erre :D -
Aki ismeri az AMV Hell és látta a 4 kiadást, és tudja hogy nem adnak ki újabbat, annak mondom ezt, lesz 5. :) -
a pontokról nem tudok leszokni :D ez van...ha kell tudok rendesen írni, de ha nem, akkor inkább hanyagolom :D -
túl sok a ... tanulj meg kerek egész mondatokban fogalmazni, egy egy főbb gondoaltodat ki is fejthetnéd bővebben, stb stb. sokkal jobb lenne olvasni mint így, mert ez szörnyű :) -
megin okoskodtam...:D -
én meg átírtam login.php-ra a register.php-t, vagy mit
-
elején nekem is, de most már jó, a listámról tudtam csak bejelentkezni az elején :) -
My Anime List
valamit csináltak vele
Rákattintok a Login-ra, erre egy kis molyolás után közli, hogy Not logged in XD -
Prof William #27915 Nekem tetszett csak amin nagyon röhögtem benne...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vissza akarjuk szerezni politikai és vallási hatalmat szóval nem, kampányolunk é a többi hanem ÉPÍTÜNK EGY GÉPET AMI KÉPES BÁRKIT ISTENNÉ TENNI! Komolyan mintha atombombával akarnánk tojást feltörni. Aztán meg meg vagyunk lepődve amikor elárulnak minket... Ilyen erő birtokában kevés ember tenne másként... -
én is ma fejeztem be....nekem nem volt bajom a végén sem :D bár kicsit hirtelen elcsapták a végét...de összességében élvezetes volt.... -
na, túlvagyok a Chaos;Head-en. amilyen jól indult, olyan idétlen katyvasz lett a végére. az alapszituációból ki lehetett volna hozni egy kurva jó csavaros krimit, kár érte :( -
Rundstedt17 #27912 nah akkor annak utána nézek (eldöntöm megnézem e vagy sem).