72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
sajnos nem az, én legalábbis ugy tudom :D -
Számomra top1 anime és azt nem is irtad, h a történet is elég komolyan ki van dolgozva, a karakterek története szintén(servant-ok). Bár ez főleg a visual novelben derül ki. -
de ez lehet hogy csak a ferdítés:D legalábbis remélemXD -
hűűű mond valamit :) -
nekem a No shit Sherlock :) -
:DD óóha :D
valamiér a Thank you captian Obvious szöveg jutott eszembe :D -
Filozófia a Fate-ben :
-
magja = mágia? -
az -
nekem nagyon bejott. harc+magja egy csipetnyi filozofiaval es szerelemmel meghintve. grafikajara meg panasz nem erkezhet. -
ez a Fate cucc jó?? :D -
nem kicsit kotelezo darab. grafika valami eszmeletlen. szerintem egy blu-rayre varni fogok, mert megeri. -
Jó hír, h az uj Fate/stay night movie-bol, már 25-26-ára be van igérve egy kamerás raw verzio! :)
Itt pedig pár uj nyálcsorgató kép. Jó lett a grafika, az a gates of babylon főleg. -
már a 6. résszel is végeztem :D nekem eddig bejön....most úgy is az ilyen kardozós témára vagyok rá állva :D a lényeg, hogy ne mecha legyen... -
jobban jársz ha maradsz az első 2 résznél mert sztem nagyon gyenge lett -
hát én még egybe nem láttam, hogy ilyen lett volna :D sőt ha egy karakter külföldről gyün, akkor is beszél japánul :D -
hát most nem angol vagy német/spanyol hanem a magyar a trendi:D:D -
meg a narrátor az elején :D -
hát hogy mit keresnek magyar részcímek benne, nem? :] -
mit kell azon érteni? -
újra elkezdtem a 11eyest...vagyis hát folytattam a 2. résztől....egész jó...csak a magyar vonatkozását nem értem :D -
ebben egyetértek
-
EnxTheOne #28010 hmmm... nem is rossz ötlet :D -
Ha te mondod...
-
Ha belegondolsz nem is :S -
Szerintem meg minden házba 1db Blair cicust ;) -
Rundstedt17 #28006 Jóhogy nem ütne mert a Death Note ezerszer jobb a béna Code Geassnél -
az is bevan tervezve :P -
EnxTheOne #28004 xD
Ajánlom még a soul eater-t. Nagyon beteg. Black Star a legjobb :D -
elkezdtem ma a Kara no Kyoukai-t. 3 reszt neztem meg. nagyon bejon. nem idorendi sorrendbe jatszodnak, de azert vannak kapcsolatok a reszek kozott.
szerintem is inkabb full metal panic-ot nezd. death note utan egybol code geass nem utne annyira mint amugy. -
Fumoffu :P -
EnxTheOne #28001 code geasst nézd. Azis hasonló, szuperokoskülenlegesképeségelvilágmegváltoztatos. :D Csak ennek jobb a vége. AZ R2 a 2. évad jelölése.
Full metal panic fomuffo <3 -
remelem hamar jon felirat hozza... -
en nem spoilereztem, ugyhogy mosom kezeimet
-
Nekem a film vége jobban tetszett mint az anime vége...
De a legjobb az első OVA :D -
Fate/stay night TV reproduction OP
Sztem nagyon jó lett. Amugy torrentröl szedhető az OVA RAW-jai -
ehhem, tessék betartani a bannerben irt szabályt
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
szal a téma nagy részét spoilerbe kellett volna írnotok :S -
hat en emgneztem es meg elek... lattam roszabb filmet is. az hogy az anime jobb az teny. -
jah azt vágom, de arrol meg nem hallottam tul sok jót :D -
akkor tevedtem, de az eloszereplos filmbe mar nincs benne M es N...