72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Hagyhattak volna nyitott véget is neki, aztán lehetett volna folytatni idővel

Nekem is bejött az FMA, csak a végefelé már nagyon elszaladt a ló a készítőkkel :P
  • LasDen #28191
    am az kiderül a mangában, hogy Steinnek mér van egy kurva nagy csavar a fejibe??? és mikor csavargatja akkor mivan??? :D
  • armageddon666
    első chapter...
    hmm, manga pergősebbnek tűnik mint az anime...
    viszont OCS-MÁNY O.o nagyon csúnyák a karakterek... animének nagyon bejött a stílusa
  • armageddon666
  • armageddon666
    Black Star vs Mifune II volt a legjobb harc >.<
    Amúgy kimaradt Black Star epic fegyvere is :( ilyen naaagy barbár láncos szablya :D

RelakS: fejezet? :D
  • RelakS
    Előtte is vannak apró eltérések.

Pl:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    honnan tudták meg, hogy Stein-hez kell menni? Eleinte Sid tanárúr nem vallott. Aztán Black Star felhúzta Tsubaki szoknyáját, és Sid tanárúr azonnal elmondta. Még kellett volna infó, ezért Soul is felhúzta Maka szoknyáját. Az csak verést váltott ki Maka részéről XD
  • Doddy a düdő
    nekem a fma-val semmi bajom nem volt
  • LasDen #28185
    asszem wikin olvastam, hogy a 35. résztől tér el a mangától.....
  • NEOreg3
    az FMA-nak azért képesek voltak egy egész jó történetet összehozni
  • Zomil
    ugy tudom, h a mangának még nincs vége, ezt viszont le akarták zárni, igy viszonylag érthetö, h miért változtatták meg :)
  • Lelouch
    Nem kellett volna eltérni a mangától, így úgy járt mint az FMA :S
  • EnxTheOne
    exkááááááálibuuuuuuuuuuuuuuuur exkáááááááááálibuuuuuuuuuuuuuuuuur, nekem tetszett ahogy énekelt xD
  • LasDen #28180
    akárhogy nézem Black Star és Kid csatája Ashuraval sokkal jobb volt mint Souléké...csakugye Makanak kellett lezúznia...eleve ez a fegyvermester fegyverré válik is érdekes volt, de ahogy végül legyőzte...:D
    mindegy..Black Star a legjobb.....
  • Doddy a düdő
    a vége úgy szar, ahogy van. kár :(
  • Zomil
    Befejztem a Soul Eater-t, nagyon tetszett végig érdekes volt és egyszer sem unatkoztam(najó talán az excalibur-os részeknél :D ). A zenék eszméletlen jók voltak végig, a jelenetek,csaták, minden nagyon tetszett. Talán a vége lehetett volna picivel jobb, vagy mutathattak volna kicsivel többet a szereplök életéröl a csata után.
    De összességében nagyon tetszett, élvezetes volt. :)
  • LasDen #28177
    őőő....manapság már hogyan csinálják az animéket?? azaz mennyi rajzolás és mennyi számítógép van benne...:D
  • Csaba1990
    Sztem annyira nem XD Túl gyenge a minősége, sajnos nagyon le kelett rontanom hogy beleférjen a 8 KB-ba.

De majd sztem csinálok később egy másikat :D
  • biomage
    szép a lógod :)
  • Csaba1990
    Hmm, érdekesnek hangzik XD

Fel is vettem a megnézném listámra szal 4-5 hónapon belül re3mélhetőleg sorra kerül XD

Na jó nem tom mikor de jelenleg van pár anime már a listámon XD .. ami sose fogy :D csak bővül.

Amúgy igen biomagenek köszönhető hogy elkezdtem ide írogatni XD
  • biomage
    Én nem onnan tudom a listáját
    Megsúgok valamit, én csábítottam az Sgre hogy kielégítse a játék igényét
  • LeventeV
    nem neztem meg az adatlapjat... fene gondolta volna, hogy belinkelte a MAL listajat... de tenyleg nem latta
  • biomage
    nem nem látta :)
  • Doddy a düdő
    első rész után dobtam.
  • LeventeV
    nezd meg a seto no hanayome-t is ha meg nem lattad... a terminator parodia ut.
  • Csaba1990
    Nekem is nagyon tetszett XD

Én most a Nogizaka Haruka no Himitsu-t néztem meg újra, nekem nagyon tetszik.

Bár aki nem szereti a szerelmi történeteket az ne nézze meg XD
    De am egy kötelező darab XD Szerintem :P

És soha ne mennyetek sok pénzel animés boltba.. életveszélyes (Főleg a pénztálcára nézve) XD Főleg ha az animelandről van szó XD
  • armageddon666
    sztem akkor hagyd abba, nem neked való :)
    Én bírtam.
  • LasDen #28166
    ez az Azumanga végig ennyire fáradt, lassú és szinte már-már unalmas???? mer 2 rész után ez a konklúzióm.....de mégis van benne valami....
  • Győri Devi
    majd úgy 1 év múlva talán el is készül XD
  • Seth
    Ezt fogom tenni, köszi az ösztönzést XD
  • Bulykin
    Seth szard le azt a hülye listát
  • biomage
    Seth nagyon szomorú hogy nincs neki MAL listája, de megakarja csinálni, de kell neki egy nagy ösztönzés, ara gondoltam hogy együtt képesek lennénk Sethet ösztönözni, ezért írtam :)
    Úgy hogy mindenkitől kérek egy nagy ösztönző beszédet :) köszike

Kezdem én
    Seth csináld végre meg a MAL listádat pretty please :)
  • Seth
    én sem értem, mondjuk én csak azt néztem meg meg az 1-5-ig XD Lehet nem értettem meg a nagy poénokat a kihagyott részek miatt
  • Máté94
    Na "Excel-kun" kivégezve de árulja el nekem valaki,hogy mi az a nagy abban az utolsó részeben?:D
  • armageddon666
    Nekem bejött... de ha erőteljesen homofób vagy lehet hogy nem fog tetszeni :D (ez nem egyenlő azzal hogy melegnek vagy lánynak kell lenned hogy tetsszen...)
  • LasDen #28158
    ez a Kuro shitsuji jóféle??? mer AA-n az ismertető eléggé magasztalja...:D
  • RelakS
    jó lesz az 5-nek is, nem? A halas bácsi szíve kihagyott egy-két ütemet XD
  • LasDen #28156
    akkor marad ez...
  • LasDen #28155
    fuck...nálam működik pediglen.....
  • Zomil
    "This video contains content from MediaFactory and Sony Music Entertainment, one or more of whom has decided to block it. "

már nem nézzük meg :S
  • LasDen #28153
    3. videm...ha érdekel valakit :D még mindig szar...de nemtom...talán haladás történt előre..:D