72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mio~~~~ -
Rundstedt17 #28231 A legismertebb és legkedveltebb moeblob pedig Akiyama Mio. -
Also moéblob.
A character who is moe to the point of lacking almost any other definable traits, physically or character-wise. Cuteness taken to an unappealing level.
(forrás: urbandictionary) -
Moeblob,ez vmi új szakkifejezés? Részletezd kérlek !
-
Durarara! lesz az egyetlen szerintem amibe belekezdek... :D
-
durarara jó (baccano készítőitől)
sora no woto moeblob de nézhető
többi pass télen még a hellsing ultimate 07 volt is kifújt -
Szerintem ezekre érdemes odafigyelni :)
Lista: Sora no Oto
Dance In The Vampire Bund
Durarara!!
Ookami Kakushi
Seikon no Qwaser
Fate/Stay Night -
Arról nincs valami hír, hogy a következő Bakemonogatari rész mikor jön ki? -
Rundstedt17 #28224 Hát ahhoz totális anime mániákusnak kell lenni hogy valaki ezeket értékelni tudja,mondom már egy ideje ez megy random az egész,vmi kawaii karikkal XD -
unranked #28223 Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül :)
Bár a Durarara-t elkezdtem, de még nem fogott meg, összevisszaság. A Katanagatari-ba majd belenézek, hogy mi is tulajdonképpen.
Süllyed a színvonal, vagy én vagyok válogatós ? Olyan mintha kb. 2007 óta, nem lenne normális ötlet... -
egyet jeloltem, de azt is csak hogy legyen valami... de tenyleg tobbre szamitottam. -
Rundstedt17 #28221 látom a szokásos uborkaszezon
-
1-2-be belenéztem. Gyakorlatilag egy új sorozat sem érdekel :) -
Engem is érdekelne, hogy mikbe érdemes belenézni, mert még egy újba se kezdtem bele. -
Még nincs. -
kosz.
a Fate/Stay Night ovahoz van mar angol felirat? (magyar is jo )
-
unranked #28216 Tessék!
Válogass :) -
ha jol tudom akkor mostansag indulnak utjukra az uj animek. iden melyekre erdemes odafigyelni? -
Új, mert abban benne van a régi is... anidbn nézd meg a nézési sorrendet. -
endless8...
csak ennyit tudok hozzá fűzni XD -
Régi Haruhi,v az uj?És miért?
Gondoltam megnézem,még sose láttam. -
Lelehet valahonnan szedeni szinkronnal a chrono crusade-t vagy a Soul Eater-t?
Mer sehol sem találom. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! XD -
Nekem Kyouraku tájcsó :D. Következő conon őt fogom cosplayelni :) -
EnxTheOne #28208 nekem kon a kedvencem ^^ -
hh kenpachi és nem byakuya? :D -
nane mondd, hogy nem ismered, pedig van pár étterme is, biztos voltál már ott!!!
-
Bleachböl Kenpachi -.- -
jó féle :D am ki ez mi ez??? :D -
Kinek tetszik vagy nem az új logóm? -
Rundstedt17 #28202 Szerintem kiváló ötlet Schneizel úgyis a kedvenc szereplőm volt
-
EnxTheOne #28201 az alternativ történet se jó ötlet szerintem. :S Mondjuk death note-ba elviselném ^^ -
Swarczi #28200 Mint már korábban is írtam, sztem egyedül úgy lehet normálisan folytatni, ha gundam 00 szerű folytatást kapnánk (a világ egyesült, de kiderül hogy vannak elnyomott népek ezért...). Az viszont sztem elég nagy nyúlás lenne, ezért jobban örülnék mondjuk egy alternatív történetnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk Schneizel terve sikerül, és a világ terror által egyesül Sneizel keze alatt -
Rundstedt17 #28199 Pedig ha lesz 3.évad akkor igen valószinű hogy az lesz.
Az összes japán animébe amit láttam mindig úgy tűnt mintha...DE ha volt folytatás mindig kiderül hogy nem mégsem vmi gagyi magyarázattal...... -
minél később annál jobb... alternative universe vagy reboot vagy ilyesmi lehet, folytatás NE! :\ -
EnxTheOne #28197 de ennek ellenére kiváncsi vagyok rá, és várom. Örülnék egy pozitiv csalodásnak. :D -
EnxTheOne #28196 Én tartok töle hogy a 3. évad nem lesz valami jó. A befejezése tökéletes volt. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zero volt a kedvencem, kár hogy meghalt :( Nem örülnék valami olyasminek, hogy Zero nem halt meg, vagy feltámad, mert úgy elveszti a történet lényegét. És a főszereplő (ha nem új karakter lesz) szerintem Suzaku lenne, ö meg b*zi. Mindig utáltam. -
jamamura #28195 a THE SKY CRAWLERS egyáltalán nem rossz film. sőt, emberesen megállja helyét a sci-fik között, csupán némi ráhangolódás szükséges, ugyanis a narrativája meglehetősen sajátos. -
valóban, annak én is jobban örültem volna :)
igazábol ezzel az animével ugy vagyok, h szivesen néztem volna még, nem untam egyszer sem. pedig a legtobb anime-vel ugy vagyok, h épp elég annyi rész amennyit csináltak max. a befejezésük nem tetszik :DDD
amugy lett volna rá lehetőségük folytatni elég sokáig, mert a mangát a mai napig adják folyamatosan ki, csak sajna havonta és valószinüleg nem érte volna meg nekik :S -
code geass 3. evad mikorra varhato?