72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hehe, most már nálam is :D YouTube repeat (Y)
van egy hasonlóan működő youtube letöltő, az hogy működik, mit kell a youtube elé/után beírni? -
"Ám ilyen Bap Applehoz hasonló jóság van még vhol?"
Ez engem is érdekelne, nem tudom miért, de nagyon tetszik :D -
Hát vane gy zaj,amit épelméjú ember nem hallgat..az a house..És nem a doktor..Az egy nagy fos,és ma az a divat...Dumm,dumm,dumm,dumm,dumm..Ez megy 3-7 percen keresztül,néha belejön egy kis ci,ci,ci,,köritésnek meg kb olyan dallamok vannak alatta,mintha részegen össze-vissza verted volna a szintit..Kb ez a house..Undoritó...Techno az kb ugyanez,annyival jobb,h sokkal jobbak a hangszerek és több..Viszont nincs dallam..Hard tecno még keményebb.Trancet nem sorolom fel,mer annyi van..Club trance a legismertebb,mert ez a legkönnyebb..Tipikus do+basszus kombináció...Ilyen a Special D,Cascada meg a Groove coverage pl...
Ám ilyen Bap Applehoz hasonló jóság van még vhol?A többi Nomicos zene messze van ettől,legalábbis amiket hallgattam.Most Bad Apple megy megállás nélkül YoutubeRepeatben. -
én hammerfall/nightwish és hasonló hangzásúakat kedvelem :) -
Valaki látta már a Kuuchu Buranko-t?:) -
a csapbol is ez folyos szamok azok nem igazi trancek... azokat en komercnek nevezem. ezeket a komerc szamokat szoktak altalaban klubbokban jatszani es jellemzo rajuk az, hogy eloadotol fuggetlenul szinte mindegyik ugyanaz (legjobb pelda erre a roman zenei piac... nekik sikerult egy egesz zenei "kulturat" felepiteni 3 hang hasznaaltaval). ha igazi trancet akarsz hallgatni/hallani akkor el kell menj az elobb leirt dj-k koncertjeire. -
regen a trancet es az elektrot mondtak technonak, vagyis ezek a zenek voltak akkoriban a techno zenek, mert valami ujat hoztak az akkori zenevilagba. az elektrot onnan ismered fel, hogy elektronikusabb (bar ez hulyen hangzik, de gondolom erted). a trancenek 3 alfaja van (lehet tobb is, en ezeket ismerem, de a vocalra kulon nem terek ki, ugyis az abbol all hogy eneklnek is benne):sima trance peldaul Armin van Buuren (Rain, Fine without you, In and out of love), Markus Schulz (Daydream, Koolhaus, Do you dream, Sin city stb.); a masik csoport a hardtrance amire heves tempoju basszus illik (lasd a lentiek) es van meg a progressive (nekem ez nem tetszik, nem hallgatom ezert peldat sem tudok mondani).
remelem segitettem abban hogy megertsd. nyugodtan ki lehet javitani ha valamit nem jol tudok. -
de egyrészt régen hallgattam, másrészt a csapból is az ilyenek folynak, és ezért tértem át az "üvöltős zajokra" mert sokkal nagyobb változatosságot véltem felfedezni...
de amúgy jah, van benne valami. -
OFF
Amit nem hallgatsz nem csoda, hogy ugyanolyannak hallod, aki azt halgatja ugyanúgy meg tudja különböztetni, valószinüleg ugyanolyan üvöltős zajnak titulálják a különböző metál műfajaidat... :) -
még tuctucosabb mint a sima :D -
Ezeket egyébként hogy lehet megkülönböztetni? Trance, techno, ugyanaz a tucc tucc diumdisu, és van 1000 fajtája...
metálnál meg tudom a gothic, power, death, black, symphonic, folk, viking, celtic, nu, speed, progressive, heavy, industrial, etc. különböztetni, meg igazából többnyire ezeknek a kombinációjával találkozom, de ilyen hard trance meg ezek? -
hard trance -
vicceltem...
alapvetően nem vagyok oda a techno meg trance meg disco zenékért (meg popért, meg hasonlókért), de van azokból is igényes, illetve valahogy a japánokkal elfogult vagyok... de nem akarattal, csak ezek tetszenek is. Talán az ének miatt. -
Zaj
flame on -
netmester #28298 a lentebb linkelt zeék milyen műfajba sorolhatók? -
első 4 rész meg anidb alapján így gondolni, akkor is... áh, rég láttam... -
"azt gondoltam,h kapok egy jó kis Golden Boy utánzatot," -
Ahaaa, szóval az NHK A Golden Boy utánzat? :D lol -
Neeem Golden Boyról van szóó.NHK-ról. -
Ugyanarról a Golden Boyról beszélünk?
[ spoiler ] tagekben hogy konkrétan mi volt a végén depi plz O.o rég láttam... -
Több ilyen zene kellene anime Opokba,keci jó,csak tudnak a japánok is zenét csinálni. -
Ez már túl durva
-
Mé' nem az?Tele volt "olyan" poénokkal az első 4 rész,aztán meg átment mindenféle depressziv izébe..Öngyé,meg MLM.... -
Golden Boy utánzat és depresszív? O.o -
nem létezik, kamu opening gondolom :D -
Ez létezik?lol
ASzittem csak NHK-ban van..Épp most nézem,de inkább kecire elbassza a kedvem..ASzittem egy jó kis vígjáték lesz,mert olvastam régebben,h egész jó,az első 4 rész alapján,meg az anidb szerint is azt gondoltam,h kapok egy jó kis Golden Boy utánzatot,mot már a 18. résznél járok,de annyira depressziv,h már Satou-kunná válok,de rendesen :C -
de meg jo EZ es ez a kedvenc -
Igen, abból van a zene. Benne ez az egyik legnépszerűbb anime zenéje, és csináltak hozzá egy OP-t is. -
nekem ez jobban tetszik
ha nem mukodne
-
kicsit belenéztem a többi videóba (a képeket végignéztem). Nem csak egy Welcome to the NHK zene? -
Dokuro-chan
-
Az.
-
azta csuda mindenit micsoda zenék :D -
Onegai Teacher opening? :D Nekem azt juttatta eszembe -
ez nagyon allat. ehhez hasonlo zenet tud valaki linkelni? elore is kosz. -
jézusfasza, ez opening? -
Kill it! Kill it with fire!
Ááááh >.< ennél már csak az ending volt rémisztőbb...
Még így magába elmegy, de mikor sok részen keresztül hallani, és olyan effekt van rajta, hogy a mély szűrődik át tompán a másik szobából, mintha a fejedben szólna, és nem tudnál mit tenni ellene, kikészít x.x -
dokuro-chan instant win
másik gagyi -
Nálam most ez a nyerő.
-
végig sem hallgattad a 2 opot -.-