72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    hehe, most már nálam is :D YouTube repeat (Y)
    van egy hasonlóan működő youtube letöltő, az hogy működik, mit kell a youtube elé/után beírni?
  • Zomil
    "Ám ilyen Bap Applehoz hasonló jóság van még vhol?"

Ez engem is érdekelne, nem tudom miért, de nagyon tetszik :D
  • berlinboy6329
    Hát vane gy zaj,amit épelméjú ember nem hallgat..az a house..És nem a doktor..Az egy nagy fos,és ma az a divat...Dumm,dumm,dumm,dumm,dumm..Ez megy 3-7 percen keresztül,néha belejön egy kis ci,ci,ci,,köritésnek meg kb olyan dallamok vannak alatta,mintha részegen össze-vissza verted volna a szintit..Kb ez a house..Undoritó...Techno az kb ugyanez,annyival jobb,h sokkal jobbak a hangszerek és több..Viszont nincs dallam..Hard tecno még keményebb.Trancet nem sorolom fel,mer annyi van..Club trance a legismertebb,mert ez a legkönnyebb..Tipikus do+basszus kombináció...Ilyen a Special D,Cascada meg a Groove coverage pl...

Ám ilyen Bap Applehoz hasonló jóság van még vhol?A többi Nomicos zene messze van ettől,legalábbis amiket hallgattam.Most Bad Apple megy megállás nélkül YoutubeRepeatben.
  • Zomil
    én hammerfall/nightwish és hasonló hangzásúakat kedvelem :)
  • Máté94
    Valaki látta már a Kuuchu Buranko-t?:)
  • LeventeV
    a csapbol is ez folyos szamok azok nem igazi trancek... azokat en komercnek nevezem. ezeket a komerc szamokat szoktak altalaban klubbokban jatszani es jellemzo rajuk az, hogy eloadotol fuggetlenul szinte mindegyik ugyanaz (legjobb pelda erre a roman zenei piac... nekik sikerult egy egesz zenei "kulturat" felepiteni 3 hang hasznaaltaval). ha igazi trancet akarsz hallgatni/hallani akkor el kell menj az elobb leirt dj-k koncertjeire.
  • LeventeV
    regen a trancet es az elektrot mondtak technonak, vagyis ezek a zenek voltak akkoriban a techno zenek, mert valami ujat hoztak az akkori zenevilagba. az elektrot onnan ismered fel, hogy elektronikusabb (bar ez hulyen hangzik, de gondolom erted). a trancenek 3 alfaja van (lehet tobb is, en ezeket ismerem, de a vocalra kulon nem terek ki, ugyis az abbol all hogy eneklnek is benne):sima trance peldaul Armin van Buuren (Rain, Fine without you, In and out of love), Markus Schulz (Daydream, Koolhaus, Do you dream, Sin city stb.); a masik csoport a hardtrance amire heves tempoju basszus illik (lasd a lentiek) es van meg a progressive (nekem ez nem tetszik, nem hallgatom ezert peldat sem tudok mondani).

remelem segitettem abban hogy megertsd. nyugodtan ki lehet javitani ha valamit nem jol tudok.
  • armageddon666
    de egyrészt régen hallgattam, másrészt a csapból is az ilyenek folynak, és ezért tértem át az "üvöltős zajokra" mert sokkal nagyobb változatosságot véltem felfedezni...

de amúgy jah, van benne valami.
  • Malakai
    OFF
    Amit nem hallgatsz nem csoda, hogy ugyanolyannak hallod, aki azt halgatja ugyanúgy meg tudja különböztetni, valószinüleg ugyanolyan üvöltős zajnak titulálják a különböző metál műfajaidat... :)
  • LasDen #28303
    még tuctucosabb mint a sima :D
  • armageddon666
    Ezeket egyébként hogy lehet megkülönböztetni? Trance, techno, ugyanaz a tucc tucc diumdisu, és van 1000 fajtája...

metálnál meg tudom a gothic, power, death, black, symphonic, folk, viking, celtic, nu, speed, progressive, heavy, industrial, etc. különböztetni, meg igazából többnyire ezeknek a kombinációjával találkozom, de ilyen hard trance meg ezek?
  • LeventeV
    hard trance
  • armageddon666
    vicceltem...
    alapvetően nem vagyok oda a techno meg trance meg disco zenékért (meg popért, meg hasonlókért), de van azokból is igényes, illetve valahogy a japánokkal elfogult vagyok... de nem akarattal, csak ezek tetszenek is. Talán az ének miatt.
  • armageddon666
    Zaj

flame on
  • netmester
    a lentebb linkelt zeék milyen műfajba sorolhatók?
  • armageddon666
    első 4 rész meg anidb alapján így gondolni, akkor is... áh, rég láttam...
  • Seth
    "azt gondoltam,h kapok egy jó kis Golden Boy utánzatot,"
  • armageddon666
    Ahaaa, szóval az NHK A Golden Boy utánzat? :D lol
  • berlinboy6329
    Neeem Golden Boyról van szóó.NHK-ról.
  • armageddon666
    Ugyanarról a Golden Boyról beszélünk?
    [ spoiler ] tagekben hogy konkrétan mi volt a végén depi plz O.o rég láttam...
  • berlinboy6329
    Több ilyen zene kellene anime Opokba,keci jó,csak tudnak a japánok is zenét csinálni.
  • LeWyTy
    Ez már túl durva
  • berlinboy6329
    Mé' nem az?Tele volt "olyan" poénokkal az első 4 rész,aztán meg átment mindenféle depressziv izébe..Öngyé,meg MLM....
  • armageddon666
    Golden Boy utánzat és depresszív? O.o
  • armageddon666
    nem létezik, kamu opening gondolom :D
  • berlinboy6329
    Ez létezik?lol

ASzittem csak NHK-ban van..Épp most nézem,de inkább kecire elbassza a kedvem..ASzittem egy jó kis vígjáték lesz,mert olvastam régebben,h egész jó,az első 4 rész alapján,meg az anidb szerint is azt gondoltam,h kapok egy jó kis Golden Boy utánzatot,mot már a 18. résznél járok,de annyira depressziv,h már Satou-kunná válok,de rendesen :C
  • LeventeV
    de meg jo EZ es ez a kedvenc
  • Lelouch
    Igen, abból van a zene. Benne ez az egyik legnépszerűbb anime zenéje, és csináltak hozzá egy OP-t is.
  • LeventeV
    nekem ez jobban tetszik

ha nem mukodne
  • RelakS
    kicsit belenéztem a többi videóba (a képeket végignéztem). Nem csak egy Welcome to the NHK zene?
  • LeWyTy
    Dokuro-chan
  • Lelouch
    Az.
  • LasDen #28280
    azta csuda mindenit micsoda zenék :D
  • RelakS
    Onegai Teacher opening? :D Nekem azt juttatta eszembe
  • LeventeV
    ez nagyon allat. ehhez hasonlo zenet tud valaki linkelni? elore is kosz.
  • RelakS
    jézusfasza, ez opening?
  • armageddon666
    Kill it! Kill it with fire!

Ááááh >.< ennél már csak az ending volt rémisztőbb...
    Még így magába elmegy, de mikor sok részen keresztül hallani, és olyan effekt van rajta, hogy a mély szűrődik át tompán a másik szobából, mintha a fejedben szólna, és nem tudnál mit tenni ellene, kikészít x.x
  • armageddon666
    dokuro-chan instant win
    másik gagyi
  • Lelouch
    Nálam most ez a nyerő.
  • biomage
    végig sem hallgattad a 2 opot -.-