72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Miért is? -
Az utolsó részig úgy volt hogy 10-est adok rá, de végül csak 9 lett belőle... Azért nálam bekerült a kedvencek közé ez is.
-
Akartam... Extra Stage :DDD reménytelen... a 6osnak a második bossánál elakadok :\ -tam... mert úgy volt beállítva hogy 0 életem volt :D most talán a harmadik bossig eljutnék. -
Miért akartad tudni? játszani akarsz vele? :) -
Köszi, tökéletes választ adtál :) -
Srácok, egyre inkább viszket az ujjam a törlés gomb fölött! -
Rendben köszi, a 29-eset még angol felirattal néztem, de a 30-ashoz már találtam az egyéb mappában feliratot! :) -
Az esernyős lány neve Yakumo Yukari, ö a perfect cherry blossom extra stage bossa és a imperishable nightban játszható karakter, remélem kimerítő választ adtam :) -
animeaddicts-rol letöltöttben van még pár felirat az egyik könyvtárban, meg a letöltéseknél is van még pár. ha jól emlékszek max 1 v 2 részt kell angolul nézni, aztán a 39. résztöl megint stimmel az alap felirat.
ui.: megnéztem az egyéb könyvtárban vannak a feliratok -
Sziasztok! Soul Eater-hez tudna valaki feliratot adni? Ami az animeaddicts-on van az a 29.-ik résztől kezdve csúszik(usteamen csak 1-28ig van fent, és a többi részt máshonnan szedtem le, Tsubaki-Hatsuyuki féle verzió), én meg nem tudok .ass formátumú feliratot időzíteni. :S Jól jönne egy kis segítség mert már nagyon megkedveltem ezt az animét. :) -
sztem ő lesz az :) -
én leszedtem a 12. részt, hát nem egy egyszerü játék :D
már a stage 2 boss-on se tudok tul jutni easy fokozaton :DDDD
akit érdekel itt egy elég részletes wiki
a durva az, h ezt egy ember csinálta még 1996-ban még csak nem is windows-ra, mégis mekkora tábora lett már egy "sima" árkád lövöldözös játéknak :D -
Ilyen Bad Apple szintű remixek más számokból vannak vhol? -
Prof William #28341
A Touhou egy rendkívül népszerű már a 12. résznél járó "repülök és lövök" stílusú játék de van belőle asszem 3 verekedős is. A világa és a felvonultatott karakterek rendkívül ötletesek és színesek. Általában japán mitológia lényei. A kedvelői meg alsó hangon is több ezer/tízezer? doujin mangát, fanartot, játékot, hentait stb-t készítettek a kedvenc karaktereikről, szóval a touhou világa (Gansokyo) máig az egyik legdinamikusabban fejlődő fan világ.
A jobb doujinok közül én is olvastam párat és komolyan mondom igényesség terén felveszik a versenyt a legjobb mangákkal. :) -
Mi ez a Touhou?Mi köze a Lotus land story 3-hoz?V a LLS az a Touhouban van benne,mint pálya?Mer akkor jöhet belőle az összes remix!! -
Valaki Touhou-fan
Ez melyik játékból melyik boss? -
Pedig jó is lehetne :\ -
Meglestem az első részét. Elborult perverz baromság már megint, kb Queen's Blade szintű XD
Idézet az előzetesből:
Seikon no Qwaser has finally begun!
Suddenly there's nothing to talk about...what a surprise.
I see.... It's about boobs.
-
Tééleg,ott egész jó a seed...
Ez a Seikon no Qwaser meg csak egyre durvább lesz..Már nem csak ciciket nyaldosnak.... -
1. részt láttam cens+uncens is...Várjá csak...Ismétlődő jeleneteket nem beleszámolva,asszem 30 körüli eredmény jött ki,ecchi/softcore mutogatásnak az uncensben...A többi 2-3 részt még nem láttam,holnap lehet meglesem.
Viszont a Sayonara Z. Senseit még most se tom honnan leszedni,csak az ujabb évadokat..:C -
Seikon no Qeasert nézi valaki?
Minden héten cikkeznek róla Sankakun... übereli Kanokont perverzitás terén.... -
köszi akkor lehet, hogy az másik bevágás volt :) -
MO. animebe?:O -
Trinity Bloodban van 2 vagy 3 résznyi Budapest, de nem rémlik, hogy szétbombázzák... -
Trinity Blood amit tudok h van BP-n rész belőle. -
na jó a mondat elég hülyén hangzik, de csak azért mert ki akartam törölni egy részét, de nem jött össze :P -
valaki ismeri azt az animét ami Budapesten játszódik, vagyis a rajzolt és szétbombázzák, egy amv-ben láttam, de sajna nem tudom a címét -
epizodikus, szóval nem muszáj megnézned a másik kettőt... -
Nem bánom én a mutogatást,ha jó vigjáték,csak ne legyen hosszú..Zetsubou 3 évados:C -
2008-2010 moeboom ideje, a vicces szinte kötelezően társul a bugyimutogatással (vagy épp mellszopdosással... Qwaser of Stigmata vagy mi), de sok sikert ^^
Sayonara Zetsubou Sensei esetleg
-
netmester #28322 hát a többi trnacehez képest lehet hogy hard."heves basszus" szerintem a műfajhoz képest sem annyira heves -
akane iro ni somaru saka, Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo!, cromartie high school...:D bár nem teljesen hasonlók :D -
elöbb a filmnek kéne felkerülnie a netre :D -
hali, tudtok ajalani valami azumanga vagy school rumble-hez hasonlo vices sulis animet? -
Az unlimited blade works höz magyar felirat lesz valamikor?Vagy vállalta valamelyik csapat a fordítást? -
Sora no Otoshimono...:D egész jó... -
Én is most néztem meg, de nem volt szerintem vészes ,a befejezés végülis hepi -
Ja,irni akartam,h ilyet halgasson az,aki Tuctuccolja az effajta zenéket,de nem tudtam az alfaját.:C -
Na NHK pipa....Életkedv -10..Vmi naggyon jó vigjáték?lehetőleg vmi frisset(2008-2010),de ha vmi naaagggyyyoooonnn jó,de nem ennyire uj,akkor az is jöhet..
Jöhet mindenből több is,hadd válogassak. -
off
http://www.youtube.com/watch?v=2OT6e-DC1Fwuplifting trance a legjobb
on