72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
az elso resz utan ecchi. de nagyon ajanlatos, hogy nezd vegig. a vege nagyon durva. ugy a kozepetol beindulnak az esemenyek. -
nekem az első rész alapján nem bejövős....de lehet teszek vele még egy próbát....megéri? :D -
-
Minden áron rám akarod erőszakolni igaz?:D -
nekem nagyon tetszett. -
School Days -
Nekem jól jönne valami ajánló:D -
akkor egyenlore hagyom, es nezek valami mast
van mibol valogassak :P -
Rundstedt17 #28386 persze nem borzalmas.egy átlagos darab,tucat termék.Semmi újat nem tud mutatni,de végülis ha nincs jobb dolga vagy néznivalója megnézheti :D...
A kulcsszó RESET,+ idegesítő csaj
-
Szerintem azért annyira nem volt vészes :D -
Rundstedt17 #28384 nem... -
szerintem egész jó volt....megéri :D nekem leginkább a látványvilága tetszett...:D -
az 11eyes milyen? megeri emgnezni? -
Bocsánat, többet nem rosszalkodom!
-
Fizesd már a feltöltőkártyámat :) -
van elég egyenleged a telodon hogy fizesd :D -
Fizesd már a VIPemet :) -
Jézusom...........nem tudták volna folytatni gondolom!:D -
majd jön két movie, ami lezárja a sztorit. fantasztikus megoldás D: -
Movie? -
Most nézem:D -
Te meg mit csinálsz? használd már a VIPedet -.-
Ne spamolj már ennyire :S -
Huh,remélem is..Mert gondoltam,h csávó+csaj,na akkor itt folyni fog a tengernyi nyál,de ha nem, akkor lehet,h megnézem. -
jó ennyi erővel hosszupuskát is lehetne perelni, mert ott is vannak olyan feliratok amik itthon is futó sorozatokhoz tartoznak :D -
egyébként nagyon jó a sorozat, csak várom a moviekat >.< és kell egy olyan telefon. -
??????????????????????
sok Johhny mutogatás van, nyál nem rémlik :D -
Higashi no edenben van nyál? -
azért nem fog senki ugatni
Pl ha fent van a Lucky Star felirata
De ha én megveszem a LS kiadási jogait, akkor már hőböröghetek
Ezért sincs már magyar szinkron, meg ezért nincsenek fent mangás oldalakon egyes sorozatok -
én ezt a linceszelt dolgot nem értem....ami nincs lincensz alatt akkor azt lehet tölteni vagy mi??? :D -
de, magyarok asszem.
és Soul Eater itthon licenselt. -
Ki perelte?magyarok nem hiszem..Feliratokat sem lehet felrakni?Majd ők mondják már meg nekünk mit szabad és mit nem....Itthonlicenselt animék amugy sincsenek fent,a többi meg millió+1 helyen,pont az AA-t basztatnák érte,mi?lol... -
nem személyes dolog csak a letöltőhelyek bebukhatják... animeaddictsot asszem már kétszer perelték... -
bocsi, h segiteni akartam neki felirat ügyben.... -
igen van egy doujinshi anime Anidb AA -
Csókolom:
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ] -
oh :D na erre speciel az életben nem gondoltam volna :D -
anime amugy készült ebböl? vagy csak light novelek és mangák? -
szvsz amig senkit nem zavar simán belefér egy kis off, nem lehet mindig ugyanarról beszélni :) -
A feliratokra gondoltam, ami azt illeti.
Ha visszanéztek, láthatjátok, hogy egy-két másik hozzászólás ment is az enyészetbe -
gondolom a lentebbi zenei megbeszélésünk. amiről már mindenki megfeledkezett, de RelakS csak most ért ide :D Vagy nem tudom.