72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Ha nem lesz nagyon gáz felrakom...
  • LeventeV
    armageddon majd igerd meg, hogy felteszed a tablokepet, nagyon kivancsi vagyok ra... felakasztos es facepalmos ANIMES kepek...
  • Máté94
    Ja tényleg film. Benéztem. Bocsí!
  • armageddon666
    Film, úgyhogy nem foglalkozom vele egy 2-3 hónapig :) Camrip nem érdekel... majd ha lesz DVD... akkor pedig tuti lesz felirat :) ekkora címnek, ráadásul elvileg a legjobb story a Disappearance...

amúgy 2,5 órás a film asszem :D
  • Máté94
    Armageddon te biztosan tudod: Vajon készül felirat D. of Haruhi Suzumiya-hoz? Azt hittem gyorsan lecsapnak rá:D
  • armageddon666
    mégsem, 1080p only... akkor CoalGirls...
    ejj, tényleg kéne VIP :D
  • armageddon666
    THORA, oké, megválaszoltam magamnak.
  • armageddon666
    Bakemonogatari 6 része lennvan koharubitól, de közben jönnek ki a BLuray részek, amik... hát, többek :D pl. van animáció benne :D szóval, ki csinál bluray ripet?
  • Máté94
    K-ON! Season 2
    Kissxsis
    D. of Haruhi Suzumiya: az már megjelent nem?
    Eve no Jikan Movie

Szép kis tavasz!^^
  • Máté94
    Áhh miért nem csinálnak belőlük 100 részt!Úgy elnézném a hülyeségeiket!:D
  • berlinboy6329
    Japanpelcek miért nem frissül már hónapok óta?:C
  • RelakS
    Jááj
    Negimát ismerők értik :D
  • armageddon666
    Egyébként miért nem Danboorut használsz? Igényesebb szerintem, meg nagyobb, meg klasszikusabb :D meg cenzúrázottabb... nincs shota meg loli, és emiatt nem látom azt a képet ami egy paródiában van (IOSYS, Touhou), valami kimoi_girls... -.- De ettől függetlenül danbooru above all...
  • berlinboy6329
    Tavaszi felhozatal?

Tavasz
  • armageddon666
    A rendőrségi fotó volt már, és nagyon jó, másik kép is jópofa, és jöhetnek még, de tablóra csak facepalm, és akasztáshoz jó lenne ha látszana az arc :D

Zetsubou Shita nem rossz.
  • RelakS
    ?
    Rákerestem, hogy "kyon", és azokat a képeket böngészem.

arra vigyázz, hogy a Suzumiya Haruhi-ra úgy kell keresni pl, hogy Suzumiya_Haruhi
  • berlinboy6329
    Mé nem enged keresni az oldal?:(
  • berlinboy6329
    Ha nem tetszik az erős szin,vedd le

ZETSUBOU SHITA!!!! Vagy nem?

Ez van még
  • RelakS
    csak fészpalmos jó?

kép
    -Figyelj már oda, mit csinálsz! Ez csak hó! Majdnem kiestél az ablakon!
    -Igen, hó. De nyár van, Kyon!

Esetleg rendőrségi fotó? :D
  • armageddon666
    Bármiből, csak egységes legyen... Rajzfilmekkel semmi bajom igazából :D csak legyen egységes...
  • armageddon666
    Igen, ez az egy amit találtam :D De a színekkel nem vagyok kibékülve :S
  • armageddon666
    Ezeket én hoztam össze... Csak realista vagyok... De ilyen Herkules meg Amerika kapitánya meg Cartman, meg animések is lesznek... Balu maci? Szóval jah, kaotikus szar az egész, és hiába pofáztam erről, hogy nem jó, nem hisznek nekem...
  • berlinboy6329
    Szeme hülye szinű,ha nem tetszik,menjél át rajta PS-sel/Painttal,és ha kell az alja is töröld ki a DVD jelet..Ezt találtam...Jó nagy scan.

Kép
  • berlinboy6329
    Kompozíciót figyelembe véve,hááát.....mikiegér,Vasember(v pók pl.),meg Cozomu Cartmannel egy képen...:C

Nem jó keverni a témákat...Semmi köük egymáshoz...Max ugy,ha képekkel el tudjátok választani..De azért Mikiegér,meg Nozomu nem egészen egy kategória...Nozomuról tok képet keresni,mert azt tom ki,de a másikat nem...
  • Bandi 18
    DMC-ből rakjatok rá képeket :D
  • LeventeV
    "Disney×Marvel×Anime×SouthPark... " na ez az a negy dolog ami nem fer meg egymas mellett, de nagyon. szerintem faragjatok le ebbol a 4esbol... es Disney??? WTF gondolom ez a lanyok otlete volt.
  • Zomil
    lol :DDDD
    azért a kész tablóra kiváncsi lennék :D
  • armageddon666
    Részben off:

12. osztály, kell tabló, megszavazták a rajzfilmest (Szerintem kaotikus marhaság lesz, Disney×Marvel×Anime×SouthPark... marha szép lesz...).

Na most gondoltam ilyen kicsit "passzív ellenállásként", rakatnék rá vagy egy felakasztott Zetsubou Senseit (Itoshiki Nozomu), vagy Kyon facepalmját :D Ebben kellene a segítségetek, nagyfelbontású képek kellenének erről a két szereplőről. Zetsubou Senseiről felakasztott (vagy épp fel akarja magát akasztani), Kyonról pedig facepalmozó. Zetsubou senseiről ha nincs nagyon (én nem igen találtam, ezért is kell a ti segítségetek), akkor jó olyan is mikor ordibál hogy ZETSUBOU SHITA!! :D
  • Lelouch
    Én meg már falra tudnék mászni, ha csak egyszer is elhangzik...
  • armageddon666
    Az hogy szarul van fordítva egy dolog :D De a hangok jók...

Bleach meg... Bleachet csak a Kurosaki-kun~~ miatt nézem :D meg a roflol plothole(ok) miatt... najó, meg néha van epic harc benne...
  • LeventeV
    na ez nekem is uj...
  • Zomil
    ááá Testarossa kapitány vékony hangját nem lehet felülmulni :DD
    (amugy kicsit megdöbbenten, h Testarossa és C.C hangját ugyanaz adja :) )
  • LeventeV
    a fumoffu szinkronja nekem bejon
  • RelakS
    pedig pont a Full Metal Panic szinkronja förmedvény...
  • Lelouch
    A magyar Bleach is jó, legalább nincs benne "Kurosaki-kun"
  • Lelouch
    Azért az újak között is vannak egész jók, nekem a Naruto szinkronja például bejön :D

Amúgy hallottad Road magyar hangját? Ha így hallom először, biztos nem lenne az egyik kedvenc DGM-karakterem XD
    Ja, és ha már említettem "Krokit", ő se kapott valami karakterhű hangot, legalábbis nagyot néztem, mikor Előd Botond hangján szólalt meg :D
  • Zomil
    Én Blue Gender kb. 3/4-ét magyar szinkronnal néztem én valóban nem volt rossz. :)
  • LasDen #28437
    és a Soul Eater sem rossz :D
  • armageddon666
    Visszasírom Verselő Linát, Sousuke őrmestert, meg Inuyashat... Cowboy Bebopra nem emlékszem. Blue Gender sem volt katasztrófa...
  • Lelouch
    Én ritkán szoktam fikázni a magyar szinkront, de a D.Gray-Man esetében nekem se jön be :D